JORDGUBBAR

Happ! Då var det dax igen. Helgen har varit väldigt väldigt ovanlig och ändå rätt vanlig. Såklart har det bestått av att dricka. Helt sjukt att jag dricker så mycket som jag gör. Men men ? Som sagt borde lugna ner mig och hoppas på att någon vill lugna ner sig med mig :) tss. Eller inte? iaf

Lördags så var jag ledig och hade det hur bra som helst. Kommer inte ens ihåg vad jag gjode i lördags? Jo jag vakna uoo hos anglica och sen gjorde jag nog ingenting på hela dagen tror jag ? Klockan halv 6 åkte jag angie och lena ut till mjölby och skulle på tjejkväll hos christin. Linda & Sara var redan där. Mjölby är där johan palm bor förövrigt ;) tss. Iaf. Vi åt ute spela kubb, snacka, hoppastudsmatta och hade så sjukttrevligt. Helt otroligt.. Sen när de blev lite kyligt så gick vi in o såg på tv... och snacka sen blev det sjungning och massa skvaller, vi guick laget runt : ) Dock visste alla allt typ. Jag visste precis allt vad dom sa :) haha. Men alltså helt otroligt hade så himla trevligt... De roligaste är att vi är lixom från 19 år till 32 år och alla passade så bra ihop, lixom ålder spelar verkligen ingen roll! :) asskönt o trevligt. Vii bestämde att vi skulle göra om det iaf, och det hoppas jag blir snart <3

Sen lyckades vi lura carlisen att vi festa med johan Palm :) haha! Askul. Han trodde på oss oxå! Fyfan vad alla skratta när han snacka med lena som låsades vara johan palm ;P ! haha

Sen åkte vi in mot stan, jag somna i bilen. Haha... Efter ha tagit några kort. tss :) bra Zoa. Jaja, kvällen sluta med taxi hem som vanligt! ...

Idag har jag jobbat och har haft det underbart mysigt.
Satt i solnedgången med annica <3
åt jordgubbsglass med jordgubbar och lite galia melon :)
och mycket skitsnack och massa skratt! haha Guuudamejen
Vilka bilder hon fick på mig, glass över hela ansiktet, dom tänker jag inte lägga ut!
haha så hemskt.

Nej nu ska jag sova..
Godnatt

PS. Lägger in bilder imorn :) Orkar inte nu, somnar typ!

<3

Hallå i stugan!
Har tillbringat gårkvällen med emil : ) , mkt mkt trevligt, vi åt på mc donalds :) De var fan längsen och det var dessutom gott! , även om de inte är så gott egentligen. Men men, vi gjorde inte så mycket. Inatt sov jag dåligt som tusan. Konstigt ? och jobbigt såklart. vill ju sovaa. Sen skulle emil till norrköping och lämna lite grejer åt jobbet, och då fick jag följa med. De va rätt trevligt... Satt o slog varandraa när en gul bil kom. Sen fick jag straffslag eftersom jag råka slå på en lastbil : ( men jag blev ju så uppspelt! haha.. Äsch då.

Japp. Har även tränat , bodypump. Usch jobbigt som vanligt, men skönt efteråt. Dock blir man så jävla hunrig efteråt. Men de är väl bara o fixa lite käk :) Var inne en sväng på maxi och såg petra det första jag gjorde. Hon börjar banga alltså. Men vi får se imorn hur det blir :)  heehe.

Men men.  Lill lördagn nu då. Eller är det torsdagen som är det? har aldrig fattat de där och kommer aldrig göra det heller : ) tsss .

Iaf, har betalt massa räkningar. Betala även juli hyran med. Så är den klar. Skönt... Funderar på att kolla om det finns någonstanns man kan flytta... en ny lägenhet. Skulle vara rooligt.

Ska få missekatten leo idag :) , eller bara över helgen, så det blir mysigt :) <3
Jaja. Imorn äre jobb som gäller..
Nu ska jag sluta skriva.

Heddååå <3
Pusspuss / S o a

Ps; ge mig fredag <33333333

M y s i k v ä l l m e d k a n s k e ? : )

Gårdagen :

Träning
Mat hos syrran
Stångån med Anton & hans kusse
Jobb
Film med älskling <3

Underbart.

Idag
Träning
Mat hos syrran
Jobb
?

vi får se hur daegn slutar idag : )

Kan tyvärr inte gå in på internet. Tror jag?
Min dator är sjuk. Fixar det imorn :)
Men finns på mobilen. Snälla ring ! Eller messa.

Så har jag ju något att göra :)

Har lust med o sitta vid stångån o mysa.
Men de kanske är för kallt klickan 21 när jag slutar? aja...

Hade jätte mysigt igår. Fick omelett med. Mums
dog typ av hunger. Men men..

Usch ser inte fram emot o sitta i kassan till 21. Känns så tråkigt
har alltid tråkigt där. Men men...

Imorn är det lön och det känns bra, hehe

Måste vaccinera kissenmissen
Betala räkningar
Köpa kläder (a)
öh?
Något mer viktigt?
Skor kanske?
SPRIT TILL PEACE AND LOVE !

Massor massor av dricka ska jag ha! :)
Guuuuud va vi kul vi ska ha. Shiiiit !
Träffa massa nytt folk, ska bli hur skoj som helst!

Nej men nu ska jag sminka mig lite. Orkar inte sminka mig så mycket längre känns så otroligt onödigt när man inte ska vara där så länge : ) hehe.. äsch.

Men men. Nu ska jag dra mig. Längtar till på fredag, <3

Pusspuss på er sötnosar <3 / Zzzzzz o a

Ps. Im a happy girl <3

Em bra & dålig helg

Nu är klockan Måndag. Ännu en helg har svept förbi. Jag har haft otroligt kul, har dock druckigt både fredag & lördag. Känns ju lite såådär. Ska nog ta det lungt i helgen som kommer. För då får jag ju missekatten hit <3 Wiiej . 

Iaf, Fredags var jag ju med angie & ida, hade grymt kul. Dock gick jag och ida vidare till platens och tog shot efter shot! och de blev ju lite konsekvenser dagen efter, men jag mådde ju ändå ganska okej. Dock mådde jag piss på lördagen vid typ 2100. Vänta på angie skulle ringa vid 22. Så jag la mig i sängen och bara låg. Sen somna jag en pytte stund. Sen Drog jag hem till henne för att hinna ner på platens, så vi skulle få slapp betala  Vi dansa och hade oss. Dock kunde hon inte dricka något för hon skulle skjutsa på hennes föräldrar. Sedan träffa vi niclas.. och så gick vi väl ner på platens och hade hur skoj som helst. Tror jag? Niclas dansa t.o.m de va skoj ! :D Angie hade ju åkt redan och kom tillbaka runt 1 tror jag? Dock var vi inte med varandra. Känner mig hur jävla dum som helst för det. Iaf... sen så gick vi in på maxim, andra gången jag var där. Var inte inne så länge. Sen drov vi till topnotch. Guuud vad grejer jag har att berätta för carlisen när han kommer hem ! haha. Sjukt. iaf. jag var där, o de är ju typ strippklubb. Dom dansar och har sig, man kunde även få en lapdance om man ville ! haha... usch. Jag kände mig lite obekväm faktiskt men annars var det rätt coolt. Tjejen lixom åkte ner på stången upp och ner, laltså huvudet före. hehe. Sen åkte vi hem..  var väl hemma vid 4 eller nått. Sov ända till halv 1 tror jag, brukar vakna max vid 10 :)

Dock gjorde jag något igår som jag har gjort typ några gånger innan med. Svek en vän... Svek min angelica. min bajkorv. Och jag ångrar det som tusan... jag förstår inte. Sen till råga på allt hade jag mött henne i trappen och hon hade gjort allt för att hälsa på mig. Men jag hade bara gått förbi. Så gjorde jag ju mot lina en gång med. Lina ba, tja soa. o jag hade bara glott på henne.Dock minns jag ingen av gångerna. Kommer inte ihåg de, men tror inte dom ljuger direkt. Iaf... Förstår inte. Även om man är full och sådär. Så är det faktiskt ingen ursäkt. Jag ångrar mitt beteende igår alltså. Och de värsta var att jag ringde till angie och snacka med henne , och de hon sa stämde som tusan. och jag skäms så jävla hårt. För så som jag gjorde gör man bara inte ! Förstår inte varför de blir så. Skäms iaf. Så vi snacka iaf, och sa att de var lungt, men de kändes fortfarande inte bra. Så jag hade funderart hela dagen på att skicka iväg ett sms. Och vid 12 gjorde jag det. Och fick tillabka;

"Jag tycker om dig Zoa så jag förlåter dig, men se till att
det inte händer igen... Vi får ses och se på film snart
igen. ta en nykter o mysig kväll bara du o jag. "

Förstår ni vad glad jag blev? jag förtjänar henne inte som vän. 
men hon förlät mig. 

Sen fick jag även.

"Desamma söt. Sov gumman, du börjar ju jätte tidigt imorn.
 Saknar då vi delade säng och somnade till fliimer tillsammans :*"

Saknar dom med gumman. och de vet du. och du betyder så otroligt mycket för mig, du är en vän som alltid ställer upp. De gör du verkligen.. Vad de än är. Om jag är ledsen finns du där och tröstar och gör mig glad, om jag är glad delar du glädjen med mig. Om jag behöver dig så finns du där lixom.. helt enkelt. Och jag skäms så fruktansvärt mycket föförlåt än en gång, ska skärpa till mig nu! Jag lovar. 


Min sötnos <3 

Grattis sis, jag älskar dig <3 
Du är världens bästa syster <3 


Tårtan, fin va ;D ?! mums var det iaf


Jonas & mabel :) <3 tack för att ni är så gulliga mot mig! 


Min lilla pojk <3 

iaf, söndagen fortsatte med att sova. Sen klockan 1930 gick jag iväg till syrran och gratta henne hon fyllde 23 år : ), riktigt mysigt, myste även med min leoo <3 , och så såg vi på film. X-man :)  Sen ringde pappa med, så prata lite med han. När han skulle lägga på ba, jag hatar dig! ... jag ba jaha, ja jag hatar dig med då. han ba höhö. Jag ba åh dum , sen sa vi ju hejdå :) men men. 

Nu ska jag sluta skriva. usch... 
Hejdå Pusspuss / Z o a 

ps. Zoa med zäääta

- Nu är hon min ikväll! - jasså : ) ?

Its my life and I do what I feel to : ) 

~*~

Går kvällen blev absolut lyckad ! Börja med förkrök hos angie :) , mysigt värre. dock blev jag jätte trött och var inte lika pepp på att gå ut, men när vi väl var på lorient så blev man pepp på en gång ! :D , massa folk. RnB och pop eller nått. Bra musik : ) Dans musik! Jag angie och ida dansa loss och fick såklart alla blickar på oss ;) haha. neeedåå. Men iaf... Riktigt nice, sen så bestämde vi oss för att dra mot platens, jag och ida. Angie och de andra stanna kvar på lorient... När vi väl var på platens så tog vi lite shots och dansa :D Fyfan. Hade riktigt skoj, sen ser jag syrran med! , jonas och spike var med ute :) trevligt trevligt. Fast om syrran är där blir jag så stel :D nejdå. men men..

Kvällen sluta med att vi tog taxi hem vid 4 tror jag... Först skägget med ida och sen ttannefors med mig :) , 150 kr ! Fyfan.. Jag är seriöst pank nu, men men. Sen blev det lite efterfest hos allard ! :D haha, helt sjukt ! vi satt och drack och snacka... sen gick jag därifrån vid 6 typ , haha bara gick hem och sov. Dog typ i sängen ! Grejen är att jag har egentligen itne sovit något inatt.. och jag är pigg nu lixom. Haha. 

Nej men tack för en jävligt bra kväll alltså! Hade asroligt på allt. Förkrökett, stan, efterfesten :) Goood! Mm.. Sen ber jag så hemskt mycket om ursäket över att jag telefontrakassera vissa ! , Sorry . jag trodde ni ville prata med mig? tss :)

Snackar lite med ida nu, vi jobbar ju klockan 17 båda två så vi ska ses och snacka innan :) Känns bra , måste prata! Guuud... jaja. Guumman var jtätte kul att festa med dig , tack för att du är så go jämt, du ställer alltid upp...<3 

HAHA, igår skämde jag ut mig förövrigt. En tjej dansa askonstigt, och jag ba, va fan gör hon ?! , och såklart hörd ehon det, och drev med mig sen, och tyyp blev helt galen.. :P jag ba oj... Sen väder jag blicken åt andra håller ser jag en likadan tönt, fast kille dansa. Lite komiskt. Okej okej okej, man skulleha vart där. jag och ida skratta åt det ett tag.. Nej men gud va bra kväll de var igår <3 

TACK 

Ikväll blire förhoppningsvis en lika bra kväll : ) 

Nu måste jag röja undan lite kläder, har kläder över hela min lägenhet ! bra soa. Inga slingor blev de idag heller.. De får vara grått några dagar nu ! Orka :P Usch nu känner jag att jag bara skriver exakt vad jag tänker... Bäst och sluta ! 

Heeeeejdå PUSSPUSS / / S o a  

TONIGHT IM YOURS






har varit med emil : ) , hade skoj som tusan och såklart som alltid lurar han mig. Vi låg o soffan och så tar han sin hand och sätter sitt finger på min panna och trycker. Och så säger han, om man trycker här så får man huvudvärk... jag bara skratta.. men jag trodde ju det. När han fatta att jag trodde på han börja han skratta.. Sen blev jag bjuden på mat, på snoddas :D haha, vårat stsälle. Mums gott vare ! Tack för idag <3 

Ikväll blire lorient med angie och tobbe och tobbes kompis : ) 
Jag vet inte riktigt om jag ska dricka eller låta bli drickat !? 
har inte riktigt  bestämt mig. 
Jag ska iaf dansa och ha så jävla kul : ) 
Vi får se hur kvällen slutar. 

Btw
Har färgat min utväxt med, det syns ganska bra. Plus att resterande hår blev
grått på köpet ! , haha.. bra soa ! , fast utväxt frägen blev bra... 
Så vill jag nog ha hela mitt hår, men de gick ju som det gick : P 
imorn blire slingor !! 

Heeddå.  :D 
KISSES SWEETIES <3

Nytt mobil nr : )

Syrran svek, hon hade ont i foten och hade lyckas somnat om, hon ringde mig nämligen vid 9 eller något sånt. Så jag cykla iväg själv. Först gick jag in på hemköp och köpte mig hårfärg : ) , bajs va dyrt de blev, men stunt samma. Visste inte heller vilken hårfärg jag skulle ta, plus att jag hade verkligen ingen tid att stå och vela ! , jaj , får väl se hur de blir . 

På passet så skulle någon camilla leda oss, men hon var på sitt andra jobb tydligen, så då fick en annan rycka in, de var såklart niklas :) , dock är han ju kille och körde mer styrka med oss än typ step. Guuud va jobbigt det var. Kommer ha världens träningsvärk imorn... Men de var skönt , riktigt skönt : )  Så nu har jag tränat. 

Sitter här bara och chillar. Håller på att göra köttfärsås och spagetti :) mums ! 
Sen kommer emil en stund : ) 

Förresten. Jag har bytt mobilnr nu med. KOmmer skicka ut det nya till
de vissa, men ni som inte får något, kan ju fråga om ni vill : ) 
 

jaja. Nu ska jag äta lite mat. 
hejdå :)  

Pusspuss / / S o a 

Sorry,

Idag ska de bli en skön dag. Vakna vid 10 av att klockan ringde. ja jag stället klockan för att gå upp, annars sover jag seriöst bort heeela dagen , och jag hatar egentligen att sova... Lixom? de räcker väl att man sover bort halva sitt liv :) iaf. Men idag sov jag tills klockan ringde. Skönt. Idag ska jag 

  • Kl 11.30 ska jag träna bodytoning med sis
  • Gå med petra till tatto affären 
  • Ringa emil och fråga om han vill komma ändå
  • Färga håret
  • Slappa
  • kanske ut? om någon är sugen? jag är iaf
Japp. Änsålänge ser det ut sådär. Men de kommer nog bli mer än så. Imorn ska jag jobba 17-20 , känns underbart. Och på söndag är jag ledig, ännu mer underbart :D , kan man ju egentligen gå ut ikväll och på lördag. Fast ikväll är det ju gratis, och imorn kostar de endel. Men a, vi får se hur det blir. Hoppas på något skoj. 

Tänkte som sagt ringa emil. Igår skrev jag att det inte gick. Men det gör det ju egentligen... Ville bara inte riskera något, men nu spelar det ju ingenroll.. Bajs. Jag har saknat dig emil. Så enormt mycket... Du ville att jag skulle göra iordning mig lite om du kom, och de ska jag : ) , eller så blir det uppsatt  hår och mjukisbyxor ;) tss. 

jag har kommit på en grej, killar i mjukisbyxor är hett! fasktiskt. Grå ska de vara och en svart t-shirt på :) ohlalala snygging ! haha , är jag killtokig eller är jag killtokig ?

nej nu måste jag verkligen gå : )
Hoppas ni sötnosar får en bra dag med !, ska jag iaf försöka och ha
Heeeeddå Pussisar på er // S o a

Ps. Sakta men säkert : ) ohyes! 
tack : )

Tönt...

Glöm vad jag skrev
Det är så här det slutar, utan ord 

-

Imorn är det en ny dag, 
jag kunde ha arbetat, 
men jag valde att vara med
någon som betyder så mycket
mer än jobbet/pengar. 

godnatt // S o a 

Bla Bla bla

Har jobbat idag. Har haft det otroligt skoj med anton. Har fått kastande lådor på huvudet och även fått lådor som mössa, såg säkert ut som någon i star wars. Mycket snack har det blivit , alla kunder vet nog typ allt om oss. haha, eller inte. Men a, har varit en kul dag, den har även gått väldigt fort. Gött! 

Igår vart det lite dricka, mys ochsådär. Firade simon på 23 årdagen. Dom hade tydligen blivit aspackade. haha, askul... men synd att jag och angelica gick hem så tidigt. Sen träffa jag även niclas en snabbis för att snacka. Men den ungen var ju oxå dyngrak typ. Så blev inte så mycket snack... aja. Bra kväll ändå :) 

Ska snart dra till syrran, känner att jag måste snacka med någon.

nu ska jag dra mig. 
ska på dubbeldejt, kul va. 
hejdå 


ps. carlisen. kom hem <3 

Mitt-livs-största-kärlek

Idag har jag jobbat 12-20 ju. gick väldigt bra. Jag är nöjd lixom. Arbetade med pernilla. Tycker det blir roligare och roligare för varje gång typ. Fast egenltigen gillar jag inte kvällar... men nu gör jag det? hm. Vi säger istället att jag gillar det, lättast så. Jag gillar att jobba kvällar med pernilla :) När klockan äntligen slog 2000 så sprang jag upp bytte om och gick ner med ida och köpte en godispåse, 21,94 kr kosta den. Första gången på åratal jag köper en godispåse lixom. Men jag fick bara sånt sug efter att ha gått förbi pallen med massa lådor med godis ! , plus att jaag förtjäna de ju lite (a) hihi 

jag cykla hem och sedan gick jag och bada, skit skönt. Bara slappna av ett tag. Var nära på att somna med... Som vanligt när jag badar...  Hm. Iaf, sen satte jag mig här med filt och min godispåse. Drog på die hard 4, längesen jag såg den, men filmen hacka så himlas mycket så jag såg typ hälften. Fan, de är en bra film de där :) Bruce willis är fan bäst ! , åh nu vill jag se the guardian ! Kan någon skänka den till mig? Jag bara älskar den filmen, seriöst ! Smack på den filmeen! ♥

jag har funderat mycket på att färga mig brunhårig. Men vill ändå inte bli jätte brunhårig, mer ljusbrun lixom. Och sen vill jag köpa löshår så håret blir sådär tjockt och fint! , så det ser fylligt och bra ut. Nu känns det så konstigt plus att jag har en meter utväxt :) Not nice ! Vill bli fin! ... 

måste även köpa massa dricka till peace and love : ) 1½ platta tror jag vi skulle köpa ? eller hur var det ? , jag ska ha med mig massor ! för det måste ju räcka ! Har lite ångest över de där alltså. Tänk er, ligga i tält och vara sten packad. Plus att det kanske är folk som tränger sig på och man kan inte säga - nej, gå här ifrån eftersom de är ju trots allt en camping.. fan åandra sidan, jag har inte tänkt sådär att man kanske hittar sitt livsstörsta kärlek där uppe? , tänk om man hittar någon ?! Fan va mysigt ! åh... nu vill jag nästan iväg. eller nej vem försöker jag lura, jag har fortfrande ångest. 

Har börjat snacka med en kille nu med. alltså seriöst. Innan orkade jag verkligen inte läta känna nya folk över internet... jag  hatar verkligen när någon okänd kille skriver till miig, visst att man svarar en gång kanske, men de är ju mest för att verka trevlig. Sen kanske den personen är jätte trevlig, men jag har lixom inte orkat engagera mig i att läta känna någon typ? Men nu... nu har jag börjat snacka med en iaf, verkar hur trevlig som helst. och änsålänge är jag med trevlig och snackat tillbaka :) duktigt av mig! 

Imorn kanske det blir lite party! , angie ville att jag skulle med till simon som fyller år :) gullpojken som sagt! , men börjar klockan 7 på torsdag. Så jag måste tänka lite till på det!... plus att jag ska ju inte ut så mycket nu. I helgen tex är jag ledig jätte mycket. Men vill fan inte ut. Eller jo. kanske? Snackar lite om norrköping nu, åka dit o partaya, de låter nice :D , vi får ju se hur det blir med det... HOPPAS! hhmm Fast på fredag kommer emil :) Har inte träffat han på tusen år. Så de blir nog film och mycket snack tror jag ! , vi får se vad vi hittar på .  

yeye. Nu ska jag nog sluta att skriva och dra mig till sängen. Min 21.94 kr godispåse har 5 godisbitar kvar.  Hm usch orkar inte äta upp dom. alltså.. de är så himla sött ! eller lixom.. nja nej, godis är inte min grej. Chips är min grej :) Nej men som sagt sängen var det ! 

Godnatt sötnosar <3 

ps. jag gick under en stege idag förresten.
Hur länge har man otur då?
Usch. Jag ångrar att jag gjorde det.  

Du är min, & du betyder mest <3
















Lite bilder på mig och grabben <3 
Först var han på bushumör och börja bita på allt som gick.. 
Sen blev han trött och somna på mig :) 
Helt underbart, seriöst. Trodde inte att en katt skulle betyda
så här mycket för mig... jag älskar min leo <3 

~*~

Har arbetat idag ju. Det gick asbra tills micke gick hem! , satt uppe i lunchrummet med Petra och snacka om allt och inget... Sedan gick jag ner och körde de jag skulle göra, sen klockan 2000 gick micke hem och allt var i sin ordning, klockan 2010, eller nått sånt så ringer petra. Typ säger så här "Soa, de är ett par snygga studenter här som ska panta backar! , dom har rätt många så du kan gärna gå dit nu och fixa " jag ba "åh ärom snygga?! a jag går ditt så fort jag kan, kan du inte föölja med då? ", petra ba" a det kan jag ju , kan hjälpa til lite" M. när vi väl är där och håller på så börjar automaten tjuta och vi fixar det sen tjuter den igen och allt blir fel. den går inte igång och vi håller på som fan, sen går det bra i omgångar men tills de funka på heltid, eller va man säger haha. heltid. a men ni fattar.. så hade vi iaf varit inne i pantrummet i ca 1 timme! hann ingenting som jag skulle ha gjort, kändes lite jobbigt.. men men tycker att det gick jätte bra annars :) menmen... 

Imorn blire att jobba 12-20. Har kommit på att det är rätt skoj att jobba kvällen :) Jag gillart. Dock är det lite jobbigt o se alla gå hem medans man sliter häcken av sig. Men men så är det... Just det! Sen hissa jag ner en pall som stod högst upp i stallage, guuud va rädd jag var :D men det gick bra ! , om carlisen hade varit där hade han vart stolt över mig :) De vet jag. hihi , saknar min carlis <3 Han är säkert full nu. hehe... 

nej men nu ska jag sluta och skriva och gå och lägga mig, fundrar på att gå sminklös till jobbet imorn igen. Känns som det kvittar lixom :) mm.. får nog bli så :) heeddåå 
nattinatti . // Soa 

ps. Im Fine :) 



me love it

Vakna för ca 30 minuter sen. usch... det regnar. Vad tråkigt :/ Har sovit dåligt inatt med. Typ ligger och spänner mig eller ja , jag gör något iaf. Plus att jag har jätte ont i min hals ! , yeeye. Dom ringde från kollo nyss och undra om jag ville jobba kvällen...  åh. suck. men klart man ställer upp. Och jag fick börja klockan 16 för jag orka inte börja tidigare, och köra till 21. Det känns ändå okkej. Men kör ändå lixom 3 kvällar på rak nu, känns lite sådär. Jobbigt. men men.. Måste ju jobba och skit så. Det får väl helt enkelt gå. 

Skulle betala räkningar förut med, men så såg jag att jag glömt mitt jävla bankomat kort i maxi byxorna. Bra jobbat! , jag lyckas alltid lixom.. suuug. Iaf, jag ska nog dra mig tiill syrran snart, för o gosa med min älsklingskatt ! Får ha min bebis hos mmig nästa helg :) kommer bli underbart. Dock ska jag tahand om fälla oxå, men det gör inget. Två missisar <3 

Ja... nej nu orkar jag inte skriva mer. Blir en sminklös dag idag med. Orka bry sig nå mer. Lika hemsk som vanligt , så och ? :) yeye... JUST Det. Ikväll blire film och mys ! me love it <3 

Nu ska jag dra mig till syrran.. 
snacka lite skit ochsådär... 
heeddåå... 

Puss // S o a

ps. Jag är bäst , och det är inte bara jag som tycker det ;) 




Good girl, almost

PIROGEN !! ,  LOUISE !! Haha Shiiit vad jag garva. Louise kom till min kassa idag och börja snacka om vad jag gjorde och vad som hände igår.. och vi sa så, pirogen louise, äsch ingen som fattar ! , men stunt samma  Jag skrattar åt det lika mycket som jag gjrode igår ! haha ! Sen fick jag reda på en annan grej med. Lite dumt gjort kanske... Eller lite, väldigt dumt gjort Men men. Lyckad kväll fortfarande :) Det måste vi absolut göra om snart !, fast kanske ta det lungt med spriten som sagt.. hehe, eller så kan vi ju alltid dricka mer ;) tss


Yeppyepp. Jag har faktikst trappat ner mitt festande. Denna vecka var jag bara ute igår lixom :) asbra! goood for me.  Men ska ta det lungnare nu, kanske inte behöver gå ut nästa helg? det beror ju på såklart :) hehe Vi får se vi får se ! =)  nej nu ska jag gå och mysa lite : ) !

Nattinatti // S O A 
 



Suvären Lördag med brudarna !

Kvällen börja med för krök hos lilla angie <3 Jag gick dit vid 2000 tror jag. Elin och hon hade redan öppnat sin första cider... När jag väl var där så drack vi, och snacka om precis allt ! , droger, barn, utbildningn, killar, musik.. ja precis allt. Hade även på musik och lyssna svennebannan ;) haha. riktigt skön alltså . Ja... Sen kom louise och vi fortsatte prata. Prat, prat, prat och massa skratt !  JUST DE. Vi gjorde flygplanen med ! askul !  Sen var det något mer som vi garva åt. Alltså seriöst. jag har inte skrattat så mycket på jätte länge. Helt sant och helt sjukt. Sen drog vi ner på stan, vi typ halv sprang för att hinna i tid så man slapp betala :D haha Vi kom precis när dom typ skulle ta betalt men hon sa att vi hade tur ! , fan va glad jag blev då. När vi kom ner så var det fullt med folk alltså. Ojojoj. Sjukt kul. Vi beställde typ en cider och en 6a mintu. O så fortsatte det... sen  Dans vi a & prata med massa folk. Träffa även 2 killar som jag träffa samtidigt som jag träffa jeker, eftersom de var hans kompisdär.  Sen dansa vi som sagt. askul verkligen ! fyfan... Efter en jävligt suvären kväll så gick alla hem.ar :) åhhh... en sån kväll som igår måste vi verkligen göra om brudar. Verkligen jätte kul hade jag , ooch jag hoppas ni med hade det ! <3 

Idag vakna jag av att jag frös. Mådde inte så bra heller tror jag? sådär seg lixom. Men men.. hade det mysigt i sängen ett tag så.. sen gick det väl o gå upp..  sedan sov jag mellan 11-13 Skönt var det. Ska ju jobba 16-2215 idag. Kommer va riktigt seegt :/ vill inte. Fast måste ju. Har ju knappt några tider så... Det blir att åka dit osminkad :) Orka bry sig. Ingen på jobbet jag vill vara fin på för ändå :) 

Nej nu ska jag lägga mig i sängen ett tag. är seeg och vill inte jobba! 
åhh.... Hejdå Pusspuss// Soa 

Ps. jag gillar dig och vill att de ska  kännas bra

<3

Han som älskar dig för den du är , han som visar vad han vill , känner & tycker. Han som smsar dig vart han än är , han som bryr sig mest , han som kan få dig gråta med sina vackra ord , han som vill visa upp dig för hela världen , han som kan skriva vad som helst om dig på msn och bryr sig inte hur många tjejer han förlorar som vill ha honom , han som alltid kan ställa upp för dig, han som vet när du är ledsen och när du är glad,han som betyder mest i dina ögon , han som kan vända sig till vem som helst & säga ; ser du den där fina flickan där borta? - hon är min, föralltid....

Sommarschema

Dagen har varit grymt bra ....So far ! Jobba 8-15 och det har gått riktigt fort. Fick även fin kunder ;) , emils moster antia, och kusinerna carl och martin, Carl hade visst tatuerat sig lite när han var hos en kompis och lekte, en döskalle i pannan och ett priatskepp i nacken ! jag ba " Guuud va cooolt carl !  " , carl bara "aaa "  Så himla söt liten grabb :) Martin var ju lite blyg så han stod och tog emot varorna som rulla ner på bandet :) , Jag skulle komma ner till kisa o hälsa på tyckte dom :) , jag tror dom saknar mig, jag var nog lite av en familjemedlem som följde med vart än emil gick. Fick höra igår att det var längesen jag kom och kolla på en match : ) men men, som sagt snaart !  , jag ska ta mig tid o åka ner, det är ju trots allt inte så långt längre :) , saknar landet lite smått, och min andra familj <3 yeye... 

 Idag åkte carl med. Messa han en sista gång förut, så nu kan jag inte messa mer :( Hoppas man får ett mejl eller något... En present när du kommer hem kanske? haha. Fan jag saknar dig redan  <3 Hmm...

  
Fick ju sommarschamt idag, Fan säger jag. TYp inga tider ! kommer ju aldrig klara mig på det. Suck... Dock är det ju 3 veckor semester med där med, men ändå lixom ? fan :S åhh va ledsen jag är nu... eller nått kommer vara jätte fattig i sommar! kul liv lixom!  skit oxå.. . 

äsch, sommarschemat ska inte förstöra min dag :) kommer säkert få mer extra tider men ädnå. Känns ju lite surt.. . aja.

Ska göra iordning mig för lite utgång nu : ) , sminka mig snygg ! , tss..undra om det går ? jaja, x-cider blev det ikväll.. och gud va kul vi ska ha ? eller : ) dock är jag inte så pepp men kommer säkert bli det sen. Heeddå : ) 

Pussipuss / / Soooa 

Lite uppdatering : )

Happ 
Nu äre kväll och jag sitter här igen :D haha. Kul liv lixom. Fick just ett sms , där de stod " Ut ikväll 8-) ?! " Men tänker jag svara på det då? nej  :) vi kallar att jag inte har pengar va ? : ) good. Nevars.. men a. Ingen utgång för mig ikväll inte, emma sa samma sak men hon gick ut ändå ! , dumma unge ! , nevars. SUP DIG FULL FÖR MIG MED ! jag älskar dig gumman <3 Hm... 

Har snackat om tatueringar med petra, guuud vad jag är pepp på att fixa en ! Hade velat göra en piercing i tungan med, men det tyckte inte petra va snyggt, och egentligen tycker jag inte det är så snyggt, men det är väl kul och ha lixom ? eller ? , fast tror aldrig jag skulle våga o göra en heller ? men jag vill göra något nytt ! haha. Vart kan man pierca sig mer ? näsan ? nej skulle nog inte passa i det. Äsch... 

har även kollat på utomlands resor. Lixom, kostar typ 4-5000 kr till bulgarien, och typ italien. Fan jag är rätt sugen på att åka någonstanns bara, struntar om det är till bulgarien fan! , fast iofs sa jag carl och angelica idag att vi skulle åka utomlands i höst :) Fan det måste vi verkligen göra, och till liseberg i sommar, angie skulle köra och jag och carlis skulle dricka ;) haha. Sånt gillar vi !  

Åh jag hoppas det blir en bra sommar ... <3 
Sommar schemna kom idag med, får se dom imorn, får se om jag får jobba något ? 
det är itne säkert. men a får hoppas på det... 

Aja nu ska jag faktiskt sova. 
Godnattis <3 

Ps. jag vill inte att du ska känna så som du känner... 

Heeeemlis :)

Halllå hallå ! 
Dagen har varit ganska bra. Vakna av ett sms klockan 7 på morgonen , dumma unge :) , sen ringde telefonen vid 9, klockan 10 bestämde jag mig för att gå upp... Mina ögon hade nog stannat kvar i sängen och blundat tror jag.... Tog en dusch för att vakna till. Det hjälpte ju lite iaf :) , klockan 1 tog jag bussen till maxi, för att möta upp carlis & angie, vi skulle äta pizza hade vi bestämt. Carlisen åker ju imorn och jag var bara tvungen att träffa honom innan han åkte ! , usch vad jag kommer sakna han! .. Sen sa vi hejdå. och jag gav carlisen en jätte stooor kram :) Så nu känns det bra. fast jag tycker att han borde stanna hemma :) haha. Jaja, Sen åkte jag iväg hem och packa lite träningskläder och åkte och träna med syrran :) Body pump blev det, asjobbigt ! shit alltså... men skönt som tusan, fast jag tror jag sträckte mig, men men. Går väl över. men nu sitter jag här... som vanligt. Ikväll händer det ingenting, ska bara slappa sönder :) , ska bli riktigt skönt. Fast hade ju inte varit fel med lite utgång. Fast jobbar ju klockan 8 imorn. Så... kanske inte är så lämpligt... Får bli film och något gott :) ! mmm mums! 


Happ.. annars suger allt hejdlöst!, jag har mycket på tankarna nu,  vill egentligen inte bry mig alls om de grejer jag har men det går inte så bra tror jag? , vill fan inte bry mig. Men a? vi får se. 

Just det, den grejen jag gjorde igår, skulle ju bara säga det till en, men emma fick veta det oxå, hahah , hon blev paff ! hahah, SCH NU EMMA! INTE ETT ORD TILL NÅGON. Och reaktionen var exakt så som jag trodde den skulle va för den personen jag hade tänkt att berätta det för ! haha. Sjukt kul.. ;D haha
äsch då.

Nej men har verkligen inte något vettigt att skriva.
Heeddå <3  / / Soa 

Min älskling






Dagen har varit lång och bra. Har umgåts med syrran & min missekatt <3 , Sen har jag joobbat  !  Har även gjort något som jag aldrig trott jag skulle göra själv. Alltså seriöst, de är helt sjukt men ändå helt jävla... a? jag vet inte, jag är typ stolt. Ska berätta det för en person, och bara för en person. personen kommer bli , typ..  " va?! ;) woho " men men. Ja... så är det. Hihi . Det är fakitkst rätt sjukt  : D aja

Imorn blir det att åka in till Tornby/maxi för att käka pizza med maxi folk. Angie & carlis. Carlisen lämnar ju oss i 10 dagar :( , jag blir faktiskt ledsen när jag tänker på det... Vem ska jag jobba med om jag nu kommer jobba ?  Kommer sakna min jobbar kompis, kommer sakna allt skratt, alla småtjaffs, allt pill/dra i hår, vem ska jag nu smsa mellan kl 23-24 , Vem ska jag nu tjata på ? kommer sakna Pannkakorna, Grimarserna, alla dumma ord, typ "sooaaa ! fan va blåst du är" eller " behöver du hjälp eller? , jag kan göra det istället, för du är för kort " ,  Vem ska jag nu  hoppa på och krama  när du är borta ? , Iofs rör sig detta om 10 dagar, men det är faktikst rätt mycket... Kommer sakna dig carlisen <3 jätte mycket ! , hoppas du får det bra där i Turkiet, du kanske ska snagga dig där nere? , de är ju trotts allt varmt ;) haha ! Du får slänga en tanke till mig minst 1 gång om dagen, annars blir det stryk när du kommer hem : ) haha. Nevars.  åh... jag vill inte att du åker, helt ärligt , det kommer bli tomt typ... : ( Imorn ska jag krama ihjäl dig !  <3

Hmm. På lördag blir det utgång... Kommer bli konstigt att inte träffa carlisen, åh. Har nästan ingen lust att gå ut, vill sitta hemma framför tv och glo på film. Känns mer värt? men lätt när man har en tvjävel! åh typiskt. Vi får se hur det blir. Imorn vet jag inte vad jag ska göra förutom att åka in till maxi.... köpa kläder kanske? nej nej nej.  Har ingen lust med någonting.

Just det, jag hade ju tänkt att gå på bio idag, men som sagt fick jag jobba extra sen fick jag höra att man var tydligen tvungen att se da vinci koden för att fatta huvudpersonen typ? Plus att det var inte så bra tydligen? , Fast egentligen brukar jag aldrig lyssna på folk om dom säger att en film är dålig, för jag tycker alltid tvärtom :) hehe. 
Just det !! en annan grej. 

ni vet den gången jag skulle iväg med syrran för att glo på film alltså bio. Vi hade tränat och Jonas skulle komma och hämta oss, eftersom de spöregna. Oturligt nog tog han med sig paraply för att vara snäll mot oss. Men bestämde sig för att ta bilen in istället, oså när han skulle svänga så välte paralyet i sätet och av en ren reflex så tog han tag i det innan det ramla och råka åka in på en bils bak. Bilen var parkerad. Den parkerade bilen blev inte så skadad, men jonas bil blev SKROT! , tänk er, han åkte bara ut från parkeringen. Och Den parkerades bil  hade någon kork därbak och gjorde så hela framdelen på bilen blev pajj ! , Det var därför jonas aldrig hängde med på bio och det var därför jag och syrran blev sena. Kom på igår att jag glömt och fråga hur det gick med jonas, han va ju chockad... måste han ha varit. men tänk er. bara från att åka ut från en parkering och köra in i en annan bil och att bilen blev som den blev lixom? Farligt de där med bil. 

äsch. Gud vad jag har skrivit mycket. NU ska jag sova : ) 
Natti  // Soa

..

Vänner är det finaste man kan ha

Waaazzzz up !?

Vilken dag det har varit, oj vad jag har gjort mycket. Typ ovanligt, vakna tidigt och hann med en del iaf : ) , jag är så himla duktig ibland ! ... eller rätt ofta faktiskt :) idag har jag iaf hunnit med
  • Jobb 10-14, slitit & kämpat med 1-15 kg säckar
  • Vart på mc donalds & gjort nirre sällskap :) 
  • Läst häntbild tidningen som kom på posten
  • Dammsugit hela lägenheten
  • Diskat
  • Dammtorkat hyllorna :) 
  • Bytt sängkläder
  • Gjort iordning mina småprylar
  • sett på halva The notbook, en hel Irene Huss & en halv Irene Huss :) alltså har jag sett på 3 filmer, typ :) 
  • Varit med angie <3
Vilken hård dag detta har varit. ujuj ! Men vet ni vad. jag har inte tränat någonting denna vecka ! , usch vad dålig jag är ! , Fast jag har ju inte hunnit faktiskt, och imorn hinner jag inte heller. För imorn är det jobb 16-21 och inget pass som jag vill gå på går innan det, kanske ska ta och träna lite hemma , haha ... kommer kännas löjligt! , men vi får väl se vad det blir, något måste jag göra iaf. Blir förmodligen bio imorn oxå! Änglar & demoner ! verkar inte så spännande. Men stuntsamma... Måste göra något som inte handlar om att supa. Iofs kanske jag ska på bio på söndag. Ska vi det? Måste ha ett klartecken snart. Får höra med dig imorn.. Yeye. 



angie & jag <3 


Nirree <3   


Caarlis <3 


Fast iimorn kanske vi skulle mysa för att carl åker ju iväg till turkiet en vecka ... Hm ? vi får se. Vill på bio , men vill häldre gå och umågs med carl innan han åker... Som sagt det märks :) Slutar ju 21 oxå. Och bion börjar 2115 men men. 

Kom på en grej. Jag och emil är äntligen bara vänner :) , Det du sa igår var skönt o höra. Så slapp jag det, kändes som jag svek dig på något vis? men det är kanske du som sviker mig? nej nej nej. Vänner. Ingen sviker ingen :) ,

Nu när jag gått vidare, eller jag har väl gått vidare för längesen, men iaf, Så har jag börjat gilla någon mer och mer. . han blir underbarare för varje dag som går... Det känns bra. Och jag skulle nog aldrig göra något för att sabba till det. Det är något speciellt med dig... Du får mig att må bra. Jag har alltid tyckt att du är förståndig och lätt att snacka med, dock har du ju inte öppnat dig som jag . Men jag tror att du öppnat dig lite iaf. Det känns oxå bra. Fast ibland förstår jag mig inte på dig, du kan vara så ja? jag vet inte...  men Du är omtänksam, Social på vissa punkter, charmig och förståndig, och såklart hur gullig som helst, dock har du blivit det på senare tid, men bättre sent än aldrig... : ) Nej men...  iaf, jag gillar dig och jag hoppas verkligen att du gillar mig... för annars kan du ju säga det? och vara ärlig. jaja

Nu vet ni ju hur han är iaf.... underbar typ jaja: ) Han är bra iaf : ) 



Här är min missepisse <3 söntos <3 

Nu ska jag sussa, är jätte tlött ! 
Godnattiii Pusspuss // Soa ♥

Kändis Soa

Ni kan aldrig gissa vad jag har fått gå igenom idag? , jag var nära på att börja tjuta, höll på att spy stup i kvarten.... och bara önska att jag inte vore så slarvig ! , Det börja med att jag skulle ta rast, mina 45 minuter. Gud va skönt att abra sista och ta det lung, skickade lite mms & fick fina bilder tillbaka :) , tack !  Japp, det gjorde jag, jag åt kakor till och med. Värsta lyxen nu när folket på maxi tagit bort alla mackor som man tydligen blir fet av. IaNär jag har mumsat i mig kakorna och mina 45 minuter runnit ut i sand så.. är det dax för mig att gå ner och jobba gärnet igen. Men när jag skulle lämna in min kära mobil i mitt lilla skåp så märker jag att jag har ingen jävla nyckel/tagg !  PANIK PANIK PANIK ! , eller inte ren panik då men. ja.... typ. Jag fick helt enkelt gå ner och fortsätta mitt arbete ! , dock var det jobbigt med att jag inte kom in och ut som jag vill men det fick gå. Sen blev klockan 20 och jag skulle ju få gå hem , men nej nej nej , jag var ju tvungen att hitta min äckliga lilla nyckel/tagg. Ja, jag gick igenom lunch rummet tusen gånger, till slut sa pillan att jag måste ha slängt dom någonstanns. Och jag bara koolla på henne.. och då kom det. Dt som jag fick göra, det äckligaste ever ! , hon sa "soa, du måste helt eneklt kolla soporna" åh , jag bara .. nej... snälla... vill inte....kan inte ni? .... kan jag be städmannen göra det ? .... åh.... Hela världen rasa för mig. Men iaf... Jag fick ju göra det heltenkelt. Tog på mig hanskar och skit... Fyfan. Jag trodde allvarligt att jag skulle dö. Typ svimma... Jag fick spykänslor hela tiden, till slut palla jag inget mer, höll på att spy verkligen. Uschamejjen. ja, ia...  Hela maxi visste om att jag hade tappat bort min nyckel/tagg. Jag var nära att ge upp hoppet men så tänkte jag , fan jag måste fan kolla sopan inne i omklädningsrummet, så på med hanskarna och rota. Och gissa vad? där låg min tag, längst ner i påsen + min kniv som jag måste ha slängt ! , guuuud vad glad jag blev. Christin var påväg att hjälpa mig leta men de behövde hon inte, för jag klara mig heeeelt själv ! , just det glömde berätta att jag hitta även min cykellampa. Den försvann i decemeber : P , hitta den i det tomma skåpet över mig : ) Så jag cykla från jobbet 20.40 och sluta vid 2000 :) men men. Så inatt blir det att sova gott och försöka glömma min panik och det jag fick gå igenom bland soporna, haha! Veeeerkligen så INTE glamoröst & verkligen inte min dag ! 

men som tur kom jag hem iaf, med nycklar och kläder :) haha ! 
Good girl.  

Äsch. Imorn blire jobba 10-14 på husdjur, blir nog intressant och varmt ! Kommer ju bära 10-15 kg , värsta styrkepasset ! haha, åh.. jag kommer dö. buuuhu . nej då. Jag grejar de där , de är ju jag soa  lixom, hallå ! haha . Men men .. Nu är klockan redan 11, har suttit på bloggen ett bra tag nu.... 

usch blir det träning imorn eller? får se om jag orkar, har jätte ont i min vänstra handled , stackars mig. Har haft det i 3 dagar nu :/  trodde de skulle försvinna, kanske försvinner inatt :) äsch orka skriva mer

Nu har ni fått reda på min dag.. 
Kul att man är Fylle Soa & Slarv Soa : ) bra jobbat! 
jag är känd på maxi iaf ;) 
tss. 

Nej men nattinatti <3 Kärlek // Soa 

Ps . <3 

Stolt tjej : )



igår vart det att lägga sig tidigt för att jag var så himla trött. Var nog trött över att inte ha gjort någonting. Fundera väldigt mkt på att gå och träna igår, men hade verkligen ingen lust heller, och idag när jag har lust hinner jag inte... Kanske är det medvetet? alltså, att vilja gå & träna när man vet att man inte kan/hinner? haha. Undermedvetet så är jag väl ändå ganska smart :) 

Ska väl strax cykla iväg till jobbet, de blir att cykla, men i ett lungt tempo så jag hinner andas in sommarn som är påväg.. eftersom det är jätte fint väder :) mhm... Jaja. 

Idag hann jag med allt jag ville göra, Tvättat ... och ja ? det var väl inte så mycket mer ?  Just det ! Jag gjorde pannkakor :D ! , blev rätt trött på köttfärsås i typ 2 dagar, yes ! ,sista potionen serveras imorn : ) haha, även om jag är rätt så trött på det... Men men, annars blir de ju dåligt. Jaja... Har även betalt lite räkningar , och mina pengar har sjunkigt med 593 kr . Känns seeegt, men då finns det ju mer pengar till nästa lön : ) hehe.  

Imorn kanske jag ska till kisa : ) eller slätmon. Hälsa på lite... Ska även bestämma massage tid :) , dax snart tycker jag . Skulle vara riktigt skönt...  Men men.. 

Nu måste jag fin slipa mig lite ;) tss. 
heedddåå <3 

ps. Fick inget godnatt sms : ( 

Out of time

I wanna kiss you
But if I do then I might miss you, babe
It s complicated and stupid
Got my ass squeezed by sexy cupid
Guess he wants to play, wants to play
A love game, a love game



Skabb dag., sånt gillar vi !  Dagen har varit ganska så jädrans slapp.  Men det gör inte mig något, jag gillar det ! ... Kanske ska ut och gå med syrran sen, vi får se om hon orka. Har varit med angie till ica idag , haha . Trevligt att handla ihop : 

Låna även en bok av angie  S.V.J (stora vänliga jätten) av Roald Dahl . Har läst tre av hans andra böcker, Häxorna, matilda och herr & fru slusk : ) , mmm... Alltså man måste verkligen läsa de där böckerna. RIktigt roliga osådär bra !, eller de var de iaf när jag var liten : ) haha. Ne men jag ska iaf läsa S.v j . Har inte börjat än men ändå :)  Vill ha mer böcker att läsa ! hmm..  Har alltid tänkt att skriva upp vilka böcker jag läst ... Men glömmer alltid bort o göra det... Skulle ju va riktigt roligt o se vad man har läst i alla sina dagar : ) , några jag aldrig har läst är harrypotter böckerna. Hehe...

aja... Har fixat kläder som jag ska tvätta imorn, om jag orkar upp ? De vet man ju aldrig. Kanske inte hinner tvätta, haha. Funderar på att gå till jobbet imorn , fast med cykeln och cykla hem, men det lär ju märkas. Jobbar ju 12-20 & innan de ska jag hinna tvätta, äta & göra iordning mig ... Men det hinns nog, bara jag vaknar i tid : ) 

Jaja, hade tänkt o ha lite party för carlisen innan han åker till turkiet, han lämnar oss på lördag : ( , hade tänkt och gå ut på torsdag men icke, han skulle börja vid 6 så... Det kanske bara blir att vara hemma och snacka typ : ) , det är sånt som märks. angie var på iaf : ) haha. mmm.. Något måste vi göra, för vi kommer ju sakna våran carlis : ) ... det kommer jag göra iaf..  men men 

Nu ska jag sluta skriva, för jag har verkligen ingeet vettigt att skriva : ) 
Så om jag kommer på något så kanske jag uppdaterar : ) Det lär ju märkas 

Have a nice day !  / S o a

Ps: <3 

Min min min leo < 3









Kramis ? :  ) 

Min söta pojk. Verkligen världens finaste lille kissemiss <3 
Var hos syrran ju, vi körde gh : ) , riktigt kul . testa trummor, men det gick 
ju som det gick haha, det sluta med att jag fick sjunga istället. 
Köpte med 3 kinderägg till mig syrran & jonas : ) 
glada vart vi allihopa. Inte alls svårt o bygga ihop, fick typ två delar. 
Ba okej! , haha...

Vad händer imorn då? ut och promenera kanske ? 
ta och tänka till lite, känns som det behövs...  
men känns som om det ändå blir som jag tänkt... 
jaja 

Nu ska jag snart sova . 
Natti natti <3 

Ps. Putting my emotions to work

Lördags fest med brudarna !

Lite bilder ,  


Min humor ; ) 

Snoppis ; ) 

Snyggingarna sääf <3 


Soa & Natalie 

angelica jag älskar dig <3 

Snyggingarna  - Angelica Petra Natalie 


Ikea - Rickard & Oskar 


Soa & Sötnos ♥

Ikea trekanten, Porr Porr Porr !  


Grabbarna dansar 


Angelica, Petra, Natalie & Soa 
Vi bjuder lite på oss själva här va ? 


Började klockan 8, hos petra :) , Hade asnice ! Vi drack drinkar och sjöng singstar : ) fyfan, så kul vi hade, sen var vi fulla som as och fortsatte till petraspojkvänskompis :) haha. Ikea folk var det där och vi fortsatte att roa oss :D ! , hade verkligen svinkul! , sen bestämde vi oss för att dra ner på stan, då blev det platens och där dansa vi och hade skoj ! 
Mellan 2-3 så bestämde vi oss för att gå hem , tänkte gå. Men så blev det taxi änåd hehe.  Dock sa vi aldrig hejdå.. men hade verkligen asskoj ! och det måste göras om <3 

Idag var det rätt segt, hade typ inte sovit någonting & mådde röv ! Men det gick över tillslut, UTAN ipren :) Sen har jag inte gjort så mycket, slappat, ätit en god köttfärsås och myst  ♥ 

Naa.. Gårdagskvällen var riktigt värd , tack för en underbar helg <3 

Ps. du ♥

Jag tvivlar inte längre

Gokväll. 
Nu sitter jag här igen, ska egentligen sova. Ska upp hur tidigt som helst imorn... börjar jobba klockan 5 :/ och dum som jag är ber jag om att få jobba till 15, istället för att sluta vid 14 : P  , meen så är det när man är fattig. Typiskt.... Jaja . Min dag har varit ganska mysig, IGEN : ) , har varit hos syrran och lekt med min snos <3 Guud är helt förälskad i Leo <3 , jaja. Sen har vi tränat stripaerobics :) , kände mig hur sexig som helst ! , eller inte ? haha. Men de gick bra, var mer dans än träning skulle jag nog säga. Men kul var det :) , Kände mig lite dum då och då. Men helt klart värt det, m det blir det fler gånger :) Sen tänkte jag följa med syrran o jonas till ö&b , men jag orkade verkligen inte. Så jag cykla hem istället. 

Japp. Men som sagt dagen har varit mysig och lugn, snacka lite i tele med annelie :) , trevligt trevligt må jag säga :) Längtar tills p&l för då får jagträffa dig och jenny och alla :) , ska bli så himla roligt ! , fast jag har som sagt lite ångest :) , men de är ju lite tillåtet för min del : ) hehe.  

Nej men som sagt jag kanske ska gå och lägga mig nu : )  haha, dum jag är som är vaken nu lixom ? fan :) jaja Önska mig lycka till imorn på jobbeeet : ) , Snart är det lörda förresten ! , fan va skoj ! utgång imorn med eller ? haha. Naaeee , men vi får väl se haha. Mys och film skulle inte vara fel. 

aja Godnatt <3 
Pusspusspuss / S o a


ps.  Du gör mig glad... & du är fortfaarande
näst intill underbar <3 

Party sug


Idag har jag jobbat. Blir så himla trött på dumma tanter som inte fattar någonting. Ölen gick inte in som den skulle, konstigt när hon hade tagit fel jävla öl då? , sen ba. Ja men nu har min man gått till bilen. man ba jaha och? du får väl gå och hämta ölen om du ska byta eller? , Tillslut går hon, sen kommer hon tebax från butiken med sina öl och sedan med dom nya ölen. Lixom, smart att gå in med varor du ska lämna tillbaka? Så kommer hon där och jag tror inte hon fattar vad hon just gjort, inte för att jag tror en tant ska sno öl? men vem vet? , iaf. Försöker förklara för henne varför hon inte ska gå in med ölen hon ska lämna tillbaka, hon bara säger a.. som hon fatta. Sen så säger hon "åh att de här blev en sånt besvär när jag fick gå och hämta öl , gud va jobbigt" man ba ? eh ja ? men ville du ha tebax dina pengar eller inte, annars kan du lika gärna gå? guuuuud vad jag störde mig ! ... och så har det varit typ hela dagen. Fattar ni vda vi kassörskor får stå ut med ibland, riktia puckon oftast!! , stört. Sedan får vi ju oxå utskällning ibland. Men i vissa fall så orkar jag inte ens säga något , jag bara kollar på dom som om ja, klart jag gjort fel. förlåt.. ska jag börja gråta nu? eller får jag tycka att du är störd ? äsch. Kunder alltså. Fast vissa kan ju vara enormt gulliga , tack säger vi till dom : ) 

Sen har vi ju andra folk som är störda utanför jobbet. Åh. Jag bara blir så irriterad och ledsen. Ena stunden säger du det, och andra stunden säger du det, vill du göra mig ledsen?  är det meningen med allt? att jag ska få lida. Även om du inte tror det, så blir jag ledsen. Oftast för det mesta du säger... förstår inte. Jag vill inte ha det så här men snart skiter jag i det, jag struntar fullkomligt i allt. Det blir nog lästast , dock blir det jobbigt o glömma. men livet är väl hårt ibland... 

Yeye. Har tagit mig tid och lagat god mat med syrran, shoppat på mindre än 2 timmar!, och  tränat med syrran, body pump. Nu hoppas jag på träningsvärk och att jag är lika nöjd med grejerna jag köpte igår som jag var när jag gick ut med dom :) Borde egentligen köpt något linne eller någon tröja? , de blev sånt jag inte behövde. Köpte shampo med, så nu luktar jag smultron : ) yeye

var riktigt party sugen efter träningen så hörde med lite folk om man skulle dra ut, men ingen ville :(  stackars mig, så de blev ingen utgång, fast de var nog tur det, såg lite på tv. och somnade : ) , har gråtit med : ) , jag tror jag börjar få känslor, det är ju väldigt bra : ) haha. 

ser fram emot lördag :D , guuuud va skoj, 5 snygga brudar ute på linköping ! , fattar ni vad grabbarna kommer komma till oss eller ; ) haha, dans och dricka blir det dåå vill jag lova : ) , och mycket tjej snack försåss :  ) fan vad jag längtar, ska bli så himla kul. Sen ser jag även fram emot visfestivalen : ) eheh. Då ska vi oxå ha skoj. mmm måste kolla upp de där med stugor eller vafan de var : ) mmm... 

nej nu ska jag sluta tagga upp mig inför helgen : ) Imorn är det bara torsdag och på fredag jobbar jag ,  och på lördag jobbar jag, sen är jag leeedig : ) , tss . Jag bara älskar helger ibland : ) 


nej men nu ska jag sluta skriva helt eneklt. I
heeedddåå <3 

ps. förstår mig inte på dig... 

Today <3












Min söta fina kisse <3 , åh vill bara ha honom här och mysa lite :) 
Det är ett tag tills jag får honom, men gud vad jag längtar. Hoppas jag
får honom lite tidigare...  Min lilla bebis Leo <3 

Happ ska sussa snart, natti <3 
ps. you

Leo dag <<3 *************

Gick och la mig runt 1-2 igår, snacka med emma om typ allt, men sen sa vi godnatt, för båda blev jätte trötta och mumla i telefonen, haha! Iaf, syrran ringde halv 8 idag, och fårga om jag ville komma på frukost. När jag svara var jag fortfarande kvar i min dröm, men jag gjorde iordning mig, eller tog på mig kläder och gick, typiskt att folk var ute, när jag såg ut, ja jag vet inte vad...men stunt samma :)

Kom hit fick lite frukost och sedan låg jag mest och kolla på tv, sedan kom min lille misse och ville mysa, så har tagit lite bilder på min sötnos :) , sedan somna han på mig och sedan somna jag, dock tog syrran med bilder när vi låg och sov, men dom tänker jag ju absolut inte lägga upp ! haha ;) hemskt. yeey....Iaf, sov från någontid till klockan 13 :P , var så jävla trött... men men,

nu har jag iaf duschat och ska fixa till mig lite, och sedan ska jag nog dra in till stan, till make up store, tror jag, känner att jag måste ha något som piffar upp en lite, men vi får se. Just nu sitter jag ju här med blött hår och missen som håller på och biter sönder mina händer haha. Så söt. ÅH, nu bärde jag ner honom och nu är han på mina fötter istället. haha. Min sötnos... aja.

På löradg blir det utgång med brudarna , kommer bli asskoj! , hoppas vi hittar oss en varsin karl! , nevaras :) Men jag tror absolut vi kommer ha asskoj ! längtar som tuuuusan ! wiieeej

Nu ska jag som sagt göra iordning mig ! :) heeeddå <3

Puss / S o a

Bra dag !

Hej hej ! , dagen har varit mkt bra , 6-16 var min tid idag. Jobbat hela dagen med josse, ritkgit skoj, sedan fick vi med oss en liten praktikant, en kille som gick i 8an. Ja, han var minst sagt förrvirrad :) haha. äsch då. Nej men dagen har varit nice, mkt jobbar foolk osådär. Sedan har jag inte gjort så mycket, slappat framför tvn och haft det mysigt. det gillar vi ! mmm...

nu ska jag sluta skriva o gå o lägga mig .
imorn blir det att ändring på livet och lite 
go saker till mig som tex, smmycken o smink : )
det gillar vi . 

Godnatt / S o a

Ps: en bra dag 

.... Im Ok. Im Ok




Hej hej hej hemskt mkt hej ! 
Dagen har varit ganska lugn. Jobbar 9.30 - 14 och sedan tagit bussen till rese och sedan gått dit min cykel stod. Sedan cykla jag hem , var inte hemma förens 15 : ) , så a. Så nu sitter jag och äter pommes! Åhh va gott de är. MUMS ! Hm, händer nog inte så mycket idag, ska väl bara slappa o sitta vid datorn. mm : ) 

Min helg har vart helt soft egentligen, i fredags jobbade jag stängning, 16 -2215 och då kom emil och hämta mig oså åkte vi hem, åt chips och dip och kolla på film : ) , sedan blev jag så trött så jag somna i soffan medans han fortsatte kolla... Sedan väckte han mig och sa att vi skulle nog kanske gå och lägga oss. Så vi gick och la oss. Tror jag gick i sömnen till sängen . haha. på lördagan vakna jag tidigare än emil och gick och duscha och sådär. Fixa till mig lite, sedan väckte jag emil : ) , efter ha slappt så gjorde jag mat, och gått blev det ! , om jag får säga det själv :) ! , vi satt ute på balkongen och åt oxå, jätte varmt och mysigt. Sedan var det väl dax och jobba och säga hejdå till emil : ) , Det bästa med allt var att vi bråka inte en enda gång . kändes underbart .... bara va lixom .) , tack för en jävligt skön fredag och lördag <3 

Efter stängningen på lördagen så åkte jag direkt till amelie, angelicas kompis. Där var vi, angelica, jag amelie, och elin sen kom carlis :) , Kvällen börja med grillning, krov, kött och marshmellos , stavas det så? iaf. GUUUD. Har grillat marshmellos typ, 1 gång. Men då tyckte jag inte om det, nu var det jätte gott och klibbigt! , mums ! , sedan så drack vi ju förståss. hade lite tjej snack :)  , sedan gick vi in och åt. Då kom ju carl, PÅ CYKEL :P såg kul ut . mmm . Sedan satte vi oss i vardagsrummet och körde, jag har aldrig. De var typ kort där de stod olika frågor på, askul ! , fyfan vad vi garva! , ojojoj.... Tårarna bara rann. oj gud vad kul vi hade. Jag hade iaf.... Carl hade nog oxå ganska kul och fick reda på mycket : P om oss tjejer , haha. hm, tanken var att vi skulle ut. Men vi alla bestämde oss för att åka hem, så det blev ingen utgång. Bara massa dricka och skratt :) , mkt mysigt! , borde göras om alltså. Gud vad kul jag hade ! Tack för en jäävla trevlig kväll
 : ) ,

Kom hem skapligt oxå , och somna direkt jag la mig i sängen hehe. Så trött var jag. Ne men helgen har varit perfekt alltså. Gud vad trevlig och bra den har varit. Mmm... Ser fram emot veckan som kommer oxå : ) , kan nog bli en kanon vecka. Dock ska jag jobba 6-16 imorn, men det funkar väl : )

Aja nu vet ni hur min helg har varit !
Hoppas eran har varit lika bra ; )  

heeeddddååå pusss / s o a 

ps. ...Bruises fade , but the pain remains

1 Maj

Gårdagen. 
Jag jobba 5-16 , och var jätte pigg när jag kom tll jobbet. Alla andra gick runt som zombies :) hehe ! Morgonen var bra, och jag är glad över att du ringde... faktiskt. Iaf, min trötthet kom runt 12 och jag trodde jag skulle dö... jag sa, skjut mig carl. Och så börja han med, men soa. Det är ju inte så bra, då kan du ju gå hem i stället för att dö? jag ba åh. Sen var vi "ovänner" sen blev vi vänner igen :) haha. Kul att jobba med dig carlis <3  jaja. När klockan blev 1600 så var jag överlycklig. Äntligen ! Dock hann jag inte med bussen så fick sitta och vänta, men det var bara skönt. Klockan 5 var jag hemma och skulle fixa mig lite. Sedan så for jag till angelica. 

och nu börjar gårdagskvällen. åhhhh ! kunde inte varit bättre. Eller jo. Men a... Det börja med att jag , angelice och tobbe gick till ån, anton var redan där typ. Guuuud va folk, fick nästan panik. haha, jag och min folkskräck. Hehe! Men gud va mysigt, tänk er, En liten engångsgrill, vid ån + dricka och framförallt med dom bästa? kunde inte bli bättre ! Tillslut blev vi väl ett par, det var jag angie, tobbe, gustav, louise, gustavs kompis kirre? k något iaf, anton , andy o jonas : ) mmm.. Jag hade dock tagit med mig flintastek för att lixom, de är ju det man brukar äta? men jag hade ingen tanke på att man kanske skulle ha delat den i bitar ? haha. Så gustav fick ta med sig sax, oså blev allt bra : ) Han var min kock :) gjorde upp en glöd åt min lilla flinta bit :) haha tack så mycket säger jag :) ! , iaf, tänk er . Vi sitter några pers på filt och bara dricker, snackar och har mysigt, o angie låg ner och jag låg typ på henne, o tobbe brevid och höll om henne, oså kommer det jätte fina raketer ! förtsår ni hur mysigt det var eller ? , fyfan. Mysigaste valborg på länge! Sedan for jag hem för att plocka bort lite grejer. för folket skulle komma hem till mig :) 

När jag plockat bort de mesta så satte jag på musik och la mig i soffan och drog över en filt. Frös som tusan ! , det var ju ritkigt kyligt ute . Sedan plinga det på dörren, jag hade nog halft somnat ! och gissa vem det var jo det var angie och tobbe :) <3 Sedan satt jag och angie under filten och mös, medans tobbe agera dj. Sedan kom Gustav, lousie gustavs kompis :) , vet inte , men tror dom körde lite våghals. Gustav och delade ut sina frågor till folk : ) , jag satt och halvsov. Jag blev så himla full och var jätte trött. Vi skulle ju ha gått ut oxå. Jag tror jag var på ett tag men sedan sa dom att de kanske var bäst att alla stanna hemma : ) och jag är nog glad över att jag stanna hemma. Sedan fortsatte vi att prata och sådär. Men när dom såg att värdinnan, jag då. Hade somnat så bestämde nog sig alla för att dra :) , jag kramade alla och sa godnatt...  

alltså. Grejen var att... jag är ju alltid den som ska gå ut och festa och shit. Men det här var ju bättre än allt, bara sitta och mysa med folk man tycker om... och speicellt de där med grillning , drickning och mys. Med fyverkerier. åh jag hade jätte mysigt. 

Dagen blev absolut bättre av att jag fick ett mms av två brusar från t-by. Åh jag saknar er så himla mycket och tack för mms. blev jätte glad över det ! , och såklart ses vi på p&l , kommer ha det underbart kul <3 

ja nejj nu ska jag väl inte göra något mer. Ska jobba vid 1600 -2215. Tråk. alltså det är ju fredag idag? Känns som lördag... Men a. Blir nog att mysa framför tv. mmm. sällskap vore ju absolut inte fel <3 Hmm... önskar du hade varit med igår... hade vart jätte mysigt.  Hmm 

nej men nu ska jag sluta att skriva. 
Heeeddå <3 

ps. du

RSS 2.0