Hej då bloggen

Igår n a t t spendera jag med att läsa så många inlägg jag bara kunde från denna blogg. Och ja, jag måste verkligen skaffa en ny, det här är mitt gamla gamla gamla liv och det finns inte plats med det nya livet här. Eller egentligen, jag skäms lite. Det är bara killar killar killar, fest fest fest, ego bilder gånger 100 000 00 000 00 0 000 och ja... mer sånt. Så nej. Detta stannar här så skaffar jag en ny som folk ska kunna läsa, såna som kanske är lite äldre. Lite mer anpassat till den vuxna människan jag blivit, eller något? haha. 

Ska bara fixa en ny hotmail. För jag vägrar ta bort denna blogg, det är ju lixom minnen faktiskt. 
Så bajbaj! See you soon ! :) 

Twins

Ja som rubriken lyder så är det ju två stycken där inne. Vad ska man säga? Chock Chock chock. Helt otroligt. Knappt att det gått in i huvudet än. Och ändå har det gått några månader sen chockbeskedet. Herregud. Men men.

Funderar på att ta upp bloggandet igen men då är den stora frågan om jag ska ha kvar denna bloggen och fortsätta skriva här eller om jag ska ta bort denna och skaffa en helt ny. Börja om på en ny kula så att säga. Pinsamt om folk läser mina gamla inlägg Lixom. Ja, jag kanske inte behöver favorit bloggen helt men bara starta en ny? Gud. Så svårt.
Bara för det ska jag läsa mina gamla inlägg och sedan ska jag rådfråga min kära sambo och fråga vad han tycker, han följde ju ändå min blogg förut. Så vi får väl se. Denna bloggen är ju iofs rätt död, jag döda den genom att skaffa pojkvän (de var ju han jag skrev om jämt, och när vi blev tillsammans fanns det ju ingen mer drama att skriva om) eftersom vi har ett så perfekt liv tillsammans. Haha eller inte. Men inte lika kul drama som händer om man säger så, mer vardags tjafs och det mina vänner är väl förtusan Inge kul att läsa om, nae.

Nu spåra jag helt, nu ska jag läsa mina gamla inlägg och se hur det blir med denna blogg och om de blir en ny blogg :)


RSS 2.0