utekväll :)

nu är det dax för party, dock utan älsklingen. känns tomt utan honom.. men men ... får träffa honom sen ändå så :) nu ska jag dicka migfull.. med min fina  petra !!!

Niclas adebjörk , du är hela mitt liv vad mer kan jag säga? Jag älskar dig älskling, alltid vi <3


OOOPS

Happ. 
Min hjärna har dödat mig. Jag tänker för mkt alltså. Blir typ tjurig nu...TYPISKT!
jag har glömt att räkna matte !"!! Nu måste jag ränka matteeee, skriver kaske sen:P

Utkast: Sept. 12, 2010

hallå! 

Helgen har bestått av fest ! ;) , 90 års fest ! , tre killar som blir 30 år alltså . Började lördags med stan och hitta en röd fluga till niclas.. Sen hem o göra iordning sig. Klockan 16 tog jag och älskligen taxi till daniel o jenny, där de blev fördrink ;) klockan 1800 tog vi taxi till middagen. Fick gå på röda mattan in och blev fotografering innan miglet skulle börja :) Haha. Välplanerat och modernt! , älskade maten, folket och musiken ! Toppen kväll! Niclas höll tal oxå. Och herregud vad duktig han var ! :) Stolt över dig hjärtat ! 

nej nu ska jag vila mig lite mer, har mått dåligt hela dan ungefär... Ska lägfga mig brevid min fina älskling!




K ä r l e k S t a v a s Z o a h j ä r t a N i c l a s

1 år tillsammans med världens finaste människa. Min sambo, min bästa vän, min pojkvän. Har haft en underbar dag. Vi handla tillsammans till middagen vi skulle göra på kvällen innan fotbollen (älsklingen är fotbollsgalen). Köpte min även ett par träningskor och ett par "uggs", inte äkta. Men duger :) Sen gick vi hem med våra varor. Jag la mig i sängen för jag var så himla trött. Och älsklingen tog tag i middagen. Fick en ros och en fotlänk :) Sen blev det middag med tända ljus. Med småprat. Underbart. Har aldrig fått upplevt något sådant romantiskt, så underbart att få dela en sådan stund med den underbaraste människan. Iofs Juldagen förra året blev jag bjuden på fin middag inne i hans pojkrum. Sött va?! :) Förstår ni hur lycklig jag är? 

Jag skulle kunna ringa mammi för att bara gråta över hur lycklig jag är. Hon skulle bara säga - älskling. Jag vet... Jag ser det på dig. Jag har sett det förr, men nu ser jag skillnaden. Du är överlycklig, mogen och kär. Hon kan bara prata gott om niclas. Första gången hon träffa honom så trodde hon att han var lite väl rebellisk och de var han väl. Stökig kanske man kan säga. Men herregud vad han har växt. Och mamma älskar honom :) 

Jag har oxå växt som person, och det är bra tack vare min kära niclas. Jag vet inte hur jag ska berätta det för honom...  Jag kan var världens jädra B i a t c h, men han har alltid överseende med det. Konstigt? Mamma sa att han gör mig lugn. (jag har ju temperament som en spansk. hehe) åh. Han gör mig till en bättre person. mmm.. 

I början innan vi blev ett par så var det otroligt jobbigt.. Jag var så nära att ge upp. Ungefär alla sa att jag skulle strunta i oss för att de såg att det tog på mina krafter. Olyckligt kär är aldrig roligt att vara, men jag visste, jag bara visste att du var kär i mig oxå. Så in i det sista så gav jag dig två alternativ om att bli min eller så skulle vi aldrig mer ta upp det och förbli vänner. Och vilken tur jag hade. Vi hade bestämt att bara hänga käka middag tillsammans dagen efter. Dagen börja med att du sa...så eh, det är jag och du nu eller? Kunde knappt tro det. trodde aldrig de skulle gå så snabbt för dig att bestämma dig. Så jag tror jag mest fnittra till svar. Men sanningen var att jag var lycklig. jag kunde bara inte uttrycka mig såpass, eller vara för ärlig och säga, ja åh. äntligen. Utan mitt svar blev ett små skratt. Nu vet du. att de första sekunderna du öppna din mun och fråga om det var jag och du, var en av de bästa stunderna i mitt liv. 


På 1 år har du lyckats göra mina dagar, underbara, minnes fulla och lyckliga. 
På juldagen, middag i ditt pojkrum, bara jag och du med tända ljus. Julafton, underbar julafton med dig. Nyår, det bästa någonsin. Våren, Påsk, midsommar, Sommarn, Trodde sommarn skulle bli tråkig, men underbar vart den med dig, Nu är vi påväg mot hösten och jag kan knappt tänka mig hur den kan bli, tror den oxå kommer bli perfekt som hela året.  

Tack för att du är underbar och för att du gör mig lycklig. 
Du är allt jag behöver och allt jag velat ha.
Tack för att du lärt mig mycket om allt och inget, 
Tackför att du gör mig till en bra person..
Du är världens bästa pojkvän, Niclas adebjörk .


M i s s G u e r r e r o ♥ N . A d e b j ö r k


Kan man hata människor så mycket som jag gör just nu?!

... När man är på topp är det alltid något som ska förstöra.. 

Min cykel är snodd. Och jag fick världens chock när jag såg det. Jag blev så jävla ledsen att jag knappt kunde stå på benen.. Skulle precis till jobbet. När jag kom till jobbet sprack det för mig. JA JAG VET JAG ÄR ÖVERKÄNSLIG! Men de var lixom för mkt. Det var en födelsedagspresent som jag inte tagit hand om. Hade glömt o ställt ner den i källaren en natt. FAN. Var så jävla arg och ledsen på mig själv så jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Ville braa skrika åt folk, kunder på jobbet. För att alla människor är så jävla hemska!!! ÅH. Men jag gjorde inget. Jag sprang till toan och grät. Träffade ida och hon kramade om mig. Jag tror jag var i chock tillstånd, låter fånigt. Men jag är inte van med att folk snor grejer, har varit med om att någon snott min mobil... Men de kändes mer som om de bara var att köpa en ny, den här cykeln fick jag i födelsedagspresent av en väldigt fin familj. Fan...


Nu har jag gjort anmälningar iaf.  Ser jag min cykel på stan så lovar jag och svär att jag tänker fan ta tillbaka den och sitter någon jävel på så kommer jag säga "VART I HELVETE TROR DU ATT DU SKA MED MIN CYKEL?!" Sen kommer jag butta av DEN/DET från cyklen och SNOOOOOO tillbaka den. Innan jag gör detta ska jag kolla så det är min förstås.... Eller så kommer jag få panik! 

Äh , jag skulle aldrig våga skrika på någon, men jag lovar att jag kommer få världens ryck om jag ser att det är min cykel !! 

nu ska jag försöka sluta tänka på detta och gå och läsa min kära bok , el choco

RSS 2.0