J U L A F T O N V A R J E Å R

Julafton snart. Och jag har ingen aning om vad jag ska köpa till min familj eller min andra familj? Vad vill alla ha, jag har inte ens lust att köpa något, om jag ska vara riktigt ärlig. Har ingen lust med jul alls. Så jädrans mycket krångel ska de vara med, eller de är ju alltid den frågan. V A R T S K A M A N V A R A


Fan. Jag vill nog hem men inte utan niclas. Och han är så jädrans hemma kär så de kommer aldrig gå att flytta honom, fan ? Egentligen borde han ju säga typ. Klart vi kan fira hos dina föräldrar bara jag får vara med dig, MEEEEEEN så är de ju verkligheten som kommer ikapp och så kommer de ju aldrig bli! 


Vi ska även till Ullared imorgon med Hannah och Matti. KOmmer nog bli skoj men de kommer säkert vara så trångt som det är mellan tighta jeans och ens feta lår och det kommer krylla folk som de kan krylla myror en vacker sommar dag. Tusan. Fan varför är allt så negativt för? haha SOOOORRRRYYYYY!!


Naaj.
Fick ju lönen idag så det är ju skönt. Har man pengar igen. vad ska man göra med dom tro? Jo, handla i ullaaaareeed. Fan borde egentligen inte handla så mycket. men de är ju det man ska när man åker dit... 

Blir så sur när räkningarna inte dra som dom ska. ÅHHHH , nu står det att de ska dras den 29? Lixom. fan hatar det, jag vill att de ska dras nu!! Jädra NORDEA . Ska byta bank tror jag... Om 5 år dock men ändå ;) haha... 


Nej nu ska jag fixa till mig, hejdå!

Give me som fun

Vad har hänt idag? Jo jag har inte gjort ett piss. Ska väl iofs göra iodning mig snart. Börjar ju jobba kl 17 till 2215. Inte världens pepp på det men de får väl gå. Jag får ju pengar för det. I LOVEE MMONEY. öhm. 


Jag har kollat in massa kläder på internet nu, men de är inte samma sak som att kolla ute i butiker. Fyfan vad jag älskar att shoppa o jag måste få göra det igen, bara det att de finns inga kläder som jag blir så direkt kära i. Vill ha det dära, typ. "DEN-HÄR-MÅSTE-JAG-HA" mm. Vore häärligt. Kollar även blocket varje dag för att se om de finns något o köpa. Seriöst. jag måste shoppa något?! 
Bajs. Jag och min snygging var och handla på maxi igår. De va väl sådär. Köpte allt förutom köttbullar. Kändes inte så bra, för de var just de vi skulle äta till kvvällsmat. Suck lixom!
Gud vad jag känner mig negativ just nu, vill typ ingenting. Tråkkkiiigaaa vardag!

koko

Tjoflöjt. 


Alltså. Ibland blir jag så jädra förbannad på folk alltså men försöker intala mig att aldrig bry mig?! Men så säger man ju jämt!, neeeej, jag bryr mig fanimig inte och ändå fortsätter man snacka om det. T u s a n. haaha. jaja. Vad ska man göra egentligen konfrontera personen eller vad ? Äh. Typ inte bry sig som sagt? Haha. Typiskt. jaja.


Påtal om annat. Jag känner världens shopping sug. Vill bara shoppa. Pengar kommer dock in nästa vecka.  DÅÅÅNI. Fast denna månad har jag införskaffat 3 jeans :) 2 skit snygga och 1 par ja, öh? hemska men helt okej :P haha.1 tröja, 1 linne, 1 par skor och 2 sccccaarfffs :) jaja. Kolla iaf in min lön som jag får den 26, ME WANT IT :) Rätt gööödddig lön alltså. Hihi... 



Vad händer i veckan då? nja. Jag vet inte, ville in tillstan idag men ickeeee. Tror hänaabänaäna kommer hit sen om hon inte ändrar sig?? De brukar ju bli lite så ibland ?? hehe...
Älsklingen jobbar till 19 så hoonom ser jag inte på heeeeeledan :) Uh. han borde sakna mig enormt mycket... jag saknar honom iaf ;) haha... 
nej nu sk ajag fixa mig lite...

Duttig tjejja

happ. 

Sovit till 13 idag. Dock inte helatiden. Gick o la mig ganska tidigt igår. Vet inte riktigt varför? men a. Skjutaa ju älsk till jobbet kl 05.45 Då är man trötter ska jag tala om för er!! Uuuurkis. Sen kunde jag inte sova förens klockan var 830 typ o sen vakna jag när min kära kassaldeare ringde o fråga om jag kunde börja 730 imorgon när jag börjar 9 FYFAN: BAJS ASSÅ. Men de är bra o ställa upp för laget :) 


Hehe. Ska snart äta min fina makarooniiiiiigryta . Rätt good faktsikt. JAG ÄR SÅ HIMLA BRA :) !

Glammigt värre

asså. 

Nu är det fanimig panik! Jag måste åka till jobbet och jag har egentligen ingen lust. Jag är trött och häning. FIck inte min skönhetsömn inatt :/ Somna på soffan  o kl 2 så vakna jag o la mig i sägnen sen upp kl 6 för att skjutsa älsklingen tll jobbet... Sen försökte jag somna om o de gick fanimig inte. men sen gick de ;) haha... 

Nu msåte jag verkligen dra till mitt glammiga jobb ;) 

SEEES

LYCKODAG IGÅR

Hallå. 

Blev inga bilder från igår för jag orkade helt enkelt inte. Jag sminkade mig dock. hehe.. tråkig jag har blivit då. Jag vet inte men just nu känner jag att jag vill bara vara hemma och göra inte ett piss :) hehe. Ska ju strax åka o jobba vid 16-2030 världens jävla hästpass eller inte ? haha. 


En annan sak som jag kanske inte berätta igår för jag ville inte vara lycklig förens de va klart ... jo men de är så här att min käraste pojke ha fått ett riktigt jobb :) jag är så otroligt lycklig. Förstår ni ?! Äntligen behöver man inte oroa sig för att man inte har pengar typ. Eller aa... ne, de var världens jävla lyckodag igår :) !! äntligen älskling har du fått ett jobb. äntligen kan vi börja vårat riktiga liv tillsmamans. Då vi bååååda kan gå ut o shoppa när vi vill ;) haha. 


Förmodligen blir det ju att spara pengar till att åka på någon utomlandsresa :) NAAJS. haha... ska inte ha för mkt drömmar men de skadar ju inte ha några iaf ;) haha. 

Om tio minuter slutar han :) O sen vid halv ska jag åka ytill jobbet. Just de jag har fixat vinterdäckiisarna. Gick bra. 200 spänn o de va fixat ;) GOOOOD . 


Nu måste jag fixa mig lite till!!! 

Ps, niclas adebjörk är underbarast :) !

Tjoflöjt

Hallå någon där ? 
haha
Tror ingen läser min blogg längre. Tråkigt :) ! Men men så blir det väl om man inte uppdaterar :) Haha. Tusan. Vad vill jag skriva ? öh. Jag jobbar som vanligt på det jobbet som jag jobbat på innan, bor fortfarande i linköping. öh? fortfarande tillsammans med min älskling Adebjörk :) Öhm. Naae finns nog inget mer att säga.
En stor nyhet är väl att min syster har förlovat sig :) så blev middag hos dom osådär igårkväll. riktigt trevligt :) Usch känner mig tråkig. nu ska jag fanimig göra iordning mig och ta bilder som jag gjorde innan och lägga upp ;) Haha! 

Sesss


RSS 2.0