matte & husses fina bebis


♥♥♥
våran bebis ♥

Puppy loove. Or Levis love <3

Godmorgon. Jag har varit vaken en stund nu. Så är det när man har en liten bebis i huset :) i loove him. Han är så himla busig o ska bita i allt , dock har han låtit bli skorna. So good so far! Haha tror att vi ska ta en tupplur nu för nu är han lite tröttis. Gick ut klockan 01.15 o sen sov han heeela natten. Eller ja. Till 05.15 :) nej nu har han somnat så nu ska vi sova lite! Ska bära honom till sängen o hoppas han fortsätter sova. Men de gör han ju alltid :)

Klockan 2000 Kommer ansvaret att ta över mitt liv!

Havegrynsgröt! Mums! :) som ni kanske förstår sitter jag o käkar frukost. Alltid lika roligt att sitta själv på morgonen. Jag kunde ha käkat på jobbet men då måste jag ta med tandborste o de pallar jag fanimig inte :) älsklingen ba, jag har en halstabletter sen annars? Jag ba kollar på honom o skakar på huvudet. Han förstår inte. Man känner sig ju sjukt ofräääsch om man inte borstar tänderna! Blääääää för den känslar asså! Sista natten på 15 år jag och min fina sov själva :) för Todays that day :) wiieeeej! 1930 åker vi mot norrköping, hoppas verkligen jag kommer ihåg vägen ?! Mitt minne har svikit mig i snart 1 år varför skulle det inte svika idag?! Typiskt tur att man har en iphone med gps ;) nu måste jag äta upp denna gröt. Som alla vet äter jag ganska så sakta. Jag är en livsnjutare! Nu ska jag äääätaaaaa!

Lycklig Lyckligast Lyckligare!

Skor skor skor. Har jag sagt att de är min nya kärlek?! Beställde ju hem skor från nelly och dom var super fina! i love them! Så dom blir det. Klänningarna, satt asfult på mig. Bajskorv. Dom ser så otroligt fina ut på tjejerna. Suck. Fast den ena var för liten och den andra för stor :) haha. Men... ja jag hittar nog något :) har ju redan en klänning från dom. Dock är den bäääääch och jätte naturell? kan man säga så, hhaha... den bara skriker naturell! Jaja... Ska försöka skicka tillbaka klännigarna men skorna, MUMS dom ska bli mina förevigt! Dock vet jag inte när jag ska ha dom eftersom jag aldrig går ut nåmer :) Menmen...


Nu ska min hemlighet avslöjas! Vad ska missguerrero göra imorgon tror ni?! :D Jo! Hon ska hämta ut en liten vvalp som heter Levis :) En ny familjemedlem alltså till mig och min kära älskade sambo :) Så nu blir det fullt upp med en liten vovve! Kommer aldrig mer va sysslolös och kommer aldrig gnälla över att jag är själv, kommer aldrig vaara.......fri. ÄLSKAR DET! Har velat det så länge. SÅ LÄNGE alltså. Fråga på ett forum när tiden var inne för att skaffa hund... och svaret blev. Finns ingen tid. Det är när du känner att du vill tillbringa dina dagar med en liten vovve och det fanns bara ett svar: JA!  Så ja.. jag ska bli mamma till en bebis . typ :P Den första tiden kommer vara ett helvete för jag måste åka hem på mina raster och sådär. Om det inte finns någon som kan ta hand om lilleplutten. Jag kommer vara trött, jag kommer vara lite småsur, jag kommer vara hur lycklig som helst! Så kära vänner säg välkommen till min bebis Levis :) 


Min fina kille. Och även Ns fina kille. Vår lille pojk... Dig ska vi ta hand om med kärlek och glädje.

Fredagsmys, barnbidrag och pension imorgon!

Min Vecko-jobb-kväll blev över förväntan kan jag ju bara säga. Gick så smidigt och snabbt så knappt jag kan tro det är sant! Haha, ibland när man är lite sådär opepp så visas dagen bli skit kanon bra, fast oftast är det bara när man jobbar kväll. Påtal om det så i onsdags så jobbar jag och carlisen alltid tillsammans och båda var hur trötta, slitna och helt opepp på allt som hade med jobb att göra så vi gick o sega hela dagen. Då när klockan slår 1500 har vi fortfarande 1 timme kvar . Då ringer en "extern" (utifrån, någon kund typ) till min telefon och visst fan äre min cheef! Hon ville bara säga att vi jobbat jättebra och Lixom jag kunde bara säga, "" va roligt att höra, tack! " jag kolla på carl och berätta att "chefen" ringde när hon var hemma o var tvungen att säga att vi jobbat bra! Carl bara kolla på mig och ba Vafan vi har ju varit as dåliga idag. Jag bara säger JAG VET! Efter detta gick allt så mkt snabbar och vi fick äntligen gå hem :) Just nu ligger jag i min 180 breda säng och ligger o lyssnar på när min kära man sover tungt. Hur kan man sova tungt?! Hm. Iaf jag vill oxå sova , blir nog alldeles strax tröttis! Om 2 dagar är det dax :) snart snart snart! Kan knappt tro det är sant men de är det! Heeelt amazing asså :) wiiiiieeej fick lite pengar av pappi just precis nu, alltid lika roligt :D eller bra kanske ? Haha . Nu ska jag försöka att sova som en prinsessa för imorgon är det en nykväll som kommer vara mer krävande än denna, de är nämligen barnbidrag, pension och fredag! Allt i ett! Äääääääälskart! Åh måste berätta att mina kläder från Nelly har kommit och skor! Hoppas verkligen de är något o ha! Stod inte så bra kommentarer om det men lika bra o kolla själv om de sitter bra. Man är så olika i kroppen och även i åsiker :) sååå hämta ut paketet imorgon på morgonen och kolla om mina feta lår ser bra ut i de två klänningarna och att fötterna inte är uppsvullna och äckliga så man åtminstånde får på sig de fina skorna ;) Godnattis

jobbkväll

Min jobb(iga) torsdag! 11-21 today. Känner mig inte pepp. Hoppas det kommer när jag står på plats. Ska även jobba kväll imorgon åt en vän.. billys panpizza ;) haha. Han behövde någon, och jag som inte ville ställde upp ändå. Vafan.. Han skulle iväg och allt... och jag skulle bara hem och vila. Så de fick bli så. Har ju fixat allt tills på lördag så de känns bra... Jahapp. 4 jobbkvällar innan denna vecka är slut. Känns ju sådär. Men vatusan. Jag fixar det ;) ! 


Nu går P!nks F**king perfect igenom mina högtalare. Underbara låt! har även fastnat för Veronica Maggio. Uuuhä hon är så bra! 

så vad har jag gjort hela veckan? jo, missguerrero har läst läst läst massor böcker och sidor på internet, kollat på youtube och ja vet inte allt! Känner att mitt huvud är helt sprängt med info. Har även skrivit ner masssor men kände att de va meningslöst, ska jag sitta och skriva ner allt jag läst så kommer jag gå under, sakta men säkert!
nå snart är det lördag och min mage pirrar lite då och då. De va längesen den gjorde sådär. Vet att den pirra varje gång jag tog bussen till min fina älskade sambo när vi precis blivit ett fint littet ungdomspar, hehe . hääärliga känsla... Innan jag tog detta beslut så blev det så bra, för min magkänsla (pirret) sa till mig att det är det här du vill.. så ta steget för du är redo. Ja ungefär så sa magen till mig :) Haha! och nu sitter jag här och är jätte lycklig  och hoppas verkligen mina jobbdagar går undan!
alltså hallå. Satte på Veronica maggio på youtube. Mitt hjärta blöder? UUH De är väl en gammaltant som kysser en ung kille? suck jag tror jag spyr ut min frukost nu.... helvete 



När du strippar och klär av dig är det samma grej...

Klockan är kvällen och det är pirates på tv. Film är mysigt. Men just idag lockade Nelly.com mitt intresse. Tror jag har klickat hem 3 klänningar 1 par skor men jag är inte klar ännu :) Ska se på rean och även kolla lite andra saker. Så himla roligt. 

Vad har hänt idag då? Jo jag har varit med Lina och Meya hela dagen. Dagen har gått alldeles för snabbt! Åkte in till ikano för att kolla lite kläder till lina. Dom ska ju döpa lilla meya så tillslut fixa vi snygga kläder till mammsen :) Guuud vilken stor hjälp jag var asså :) Jag briljera !
älsk har redan gått och lagt sig. Hans chef bad honom börja klockan 6 så de var bara för honom att sova. Själv börjar jag 630. Toppen! borde oxå gå och lägga mig. Men jag vill inte, haha. Jodå. Snart blire sängen så fort jag har klickat hem kläderna! ;) 


Nej nu ska jag väl försöka sätta punkt på denna dagen. Måste ju upp tidigt imorgon.
Natti

We are family!

Oj då. Nu är det ett tag sen jag skrev. Och precis när jag fått upp lite läsare så slutar jag, good! Naje men mitt liv är väl inte så intressant just nu. Så är väl därför, annars hade allt handlat om jobb jobb jobb... och jobb. Men det blir det ändrig på snart. Snart blir det fullfaart på mitt liv och herregud vad jag kommer va trött! Inte officielt än.. men dom som vet, dom vet :) Im happy!

Idag har jag och min andra braiga hälft städat hela lägenheten, dragigt kablar, sprungit upp till förrådet för att lämna alla grejer som bara står här och dammar. Har även satt upp lite tavlor. Vad har vi gjort mer? na, ätit :) ! haha


I fredags så blev det väl lite festligheter. Det blev alltså en liten show med Soulmate på platens. En tejja från jobbet sjunger där i ett band. Så med 300 andra pers kolla vi på henne och hennes band. Asbra! Det var covers på typ. We are family och sådana partylåtar :)! Sen drog jag och petrus hem till mig där N hade massor av hans kompisar hos oss. Så vi drack igen och sen drog vi till Harrys! Guud va skoj de va. Dans dans dans dans dans. Herregud vad vi dansa :) ja iaf ... en mkt lyckad helg alltså. Jobbar hela helger nu två veckor framöver så nu blir det lugna stugan plus att de kommer nog inte bli något festande på länge för min del, men men :)
Ikväll blir det vm final, och jag hoppas vinner. Dock vill jag inte tro det för då blir man inte lika besviken. Så ja. jag hoppas men jag är osäker :) Tokigt de blev igår då!? Sverige var med i kampen om att vinna eurovison?! Rätt skoj ändå? De var ju ett tag sen...  Och det bästa av allt. Carola kommer nog inte tillbaka nåmer ;)
Nu ska jag försöka kolla lite på räkningar osådär och sen blir glass. Det förtjänar jag, ABSOLUT! :) 

Im f**k perfect

nu börjar helgen och jag sitter här med min fina sambo i knät och undrar om klockan börjar bli väldigt sent? jag ska jobba halv 9 imorgon och jag är inte morgonpigg aslls. nu förtiden får jag tilllägga. Haft en underbar mysig ikväll med min fina älskling...
Har ni hört Pinks. im fu*k perfect? klart ni har. jag iaf, älskar den. Den är så himla fin och beskriver på så många olika sätt. Tror alla har haft en sådan tid när man bara känner hu alla dömmer en och hur fel dom kan ha men inte förstår. Ja... jag kan disskutera de dära länge menjust nu orkar jag inte.


Nu kom john blund som alla säger... jag tror han slog mig i huvudet... booonk, natti!

RSS 2.0