Norge , alla tänker på er<3

Godnight. Skulle jag typ kunna säga. Eller något. Flera år och dagár sen jag skrev något. Vet inte varför ens jag skriver något nu men nu blir det så iaf. Under dagen har jag gått igenom alla jädra text på afontbladet för att uppdatera mig så mkt som möjligt om terrorskitdådet i norge. Men allt verkar så jädra overkligt. Har kollat på vissa klipp när dom interljuvar människor som var på ön. Känns overkligt. Det vidrigaste jag läste var att han hade smilat när polisen tog honom. Hur jävla sjuk är man inte då?! Hoppas verkligen han någon gång kommer få känna smärta som alla människor känner de här dagarna... och tusen tusen gånger om. Fyfan...


Några dagar sedan var vi i Gbg med släkten osv. Då fick jag och min kära veta om spårvagnsolyckan. Det här är dock ingens fel.. eller jag tycker att det mer är en olycka än mänskliga faktorn. Men det har vi väl alla olika åsikter om. Den dagen dog människor också helt oskyligt. Skriver bara om det för att de är kanske inte så många som vet om den olyckan... Jag vet väl inte så mkt. Så därför visste jag inte om detta. Hör på Sveriges Radio på mobilen. Man blir tårögd och det gör ont i hjärtat när de drabbade berättar om hur de förlorade sin son tex.


En av mina fina vänner missa bomben med 5 minuter. Lycklig för det kan man säga... Verkligen.
Min mamma ringde mig dagen efter och berätta hur mkt hon älskade mig och hur stolt hon var. Tror hon kände att allt kan hända i den sjuka värld vi lever i... själv tror jag att de kan säkert bara bli värre... jag börjar bli livrädd.. Livrädd för vårat trygga sverige ... man vet aldrig. Vill bara säga att jag älskar ´mina fina fina vänner. do not forgett.


nu ska jag natta mina fina pojkar. Nattis





Sleeping beauty

min ögonsten ligger och sover så sött. Själv hade jag gärna sovit men jag måste jooobba. blä. Försöker äta upp min havegrynsgröt men de går inte så bra. 

Ska nog väcka finaste stenen...  och rasta lite :)

RSS 2.0