I want new hair

åh hur många gånger har jag sagt att jag ska ändra bilderna på bloggen? herregud. Skäms typ. För jag ser faktiskt inte ut sådär mer :/ Känns lite som om man var snyggare förutom.. och nu är man skit ful! hehe PLUS att jag Saknar mitt ljusa hår, men kommer nog aldrig få det sådär ljust igen. Men jaja.. Måste ändra bloggen snart  endå asså! Jaja...


Vad har jag gjort idag då? nja, ingenting :) som vanligt. Ska jobba 17-22. Känns jätte roligt , eller inte  :/ hatar stängningar. Men jaja... och imorgon åker vi till torsby, känns helt wunderful :D , och på lördag åker vi till flen. Så de år väl gå att jobba stäningning idag.. för en gångskull. Hm


JJag vill verkligen klippa mig. Men vart när hur? och de ska väl inte kosta mer än 300 för en jädra klippning? haha. Nej måste verkligen klippa mig :) Ja,de får bli när min superduper  braiga lön kommer ;) 
Nu måste jag se film. 

Undra vilken film jag ska välja? , vi får väl se :)

The loser takes it all

jahapp. Här sitter jag igen, har precis kollat klart på sex and the city 2. Helt okej. 1 är ju klart mycket bättre, men den här var oxå bra . MM. Så se den om ni inte gjort det :) ! 

Gjorde ugnspannkaka idag. Så seriöst g o t t ! Har tjatat om den där jävla  pannkakan i evigheter och äntligen fick jag den, musigt asså. Tror jag har blivit beroende av mat, vill äta allt typ. Fast egentligen vet jag inte vad jag vill äta? Låter heeeel  tokigt. men ändå :)


Snart ska jag åka och hämta min kära sambo. Saknat honom hela dagen , seriöst. jag får inte nog av honom, så jädra fjantig jag är. Men så är det att vara kär ... Hoppas han är kär i mig oxå, fast de vet jag ju, annars hade han ju aldrig orkat bo med mig , hihi!


Vi bowlade igår och gissa vem som van den stora äran att klå alla !? Inte var det jag iaf. Attans. Jag vet faktiskt inte vem som vann, tror helt seriöst att de var syrrans kille som vann. Så här blev poängställningen, Syrrans kille, älskling, syrran, lillebror och sist jag :/ Men jag har faktiskt haft ont i min arm i en hel vecka o en dag. Så vi skyller på det ;) !


Har faktiskt ont idag med, trodde de var bra imorse men nu när jag låg o kolla på filmen kände jag hur armen bara värkte , kan de va en inflamation? alltså helt seriöst. så ont gör det. Och jag brukar inte vara sådär småkänslig. Har de inte gått över förens torsdag så tänker jag faktiskt att kolla upp det. INTE Likt mig. Men det gör verkligen ont :( Så hoppas de slutar värka.


Nej nu ska jag nog sätta på mig kläder för att åka och hämta snyggingen.

BLOGSPOTH

haha! Jag försökte att göra en ny blogg fast på blogspoth och det gick ju verkligen I N T E bra! Haha, herregud. Så tokigt de kan gå, iaf. Jag är medlem där nu, men kommer inte att skriva där tror jag, ska väl försöka fixa min sida här istället. Om jag orkar? Inte idag iaf. Måste käka något nu, har inte käkat mer än toffiffi idag, duma mig. 


Längtar så oerhört mycket tills älsklingen kommer... 
Tror jag ska kolla lite utomlands resor här för att se om de blir att åka någonstanns i sommar eller om man väntar till nästa höst? Vi får väl se. Vi kanske inte åker någonstanns ;P ? Haha. Jaja

RICH BITCH

Lördag. De är nog min andra lördag ledig. Seriöst. Förstår inte hur jag orkade att jobba varje lördag i sjuhundra år! haha... eller nej men typ så var det, om inte det varje helg i sjuhundra år ! Nej nu ska jag ta de lugnt med min älskling, plus att min bror är hos oss oxå! 

De som inte är så roligt att veta är väl att jag och mina armar drar väl kanske inte jämt. Dom har ont men jag mår bra. Har varit så hela veckan, kan knappt sova. Och dessutom börja vänsterarmen värka igår. EXAKT på samma ställe.  Hur kan dom gå ihop mot mig sådär ?! Så jävla f i t t i g t. 

Till något bättre. Som sagt de var lördag och jag vill hitta en fin klänning att ha på Ns mosters 50år fest! Men jag är ju inte lika rik som jag var förr och kan köpa sådär mycket som jag vill köpa. Finns så jädrans mycket onödiga utgifter i mitt liv! Varför?! TEX , TVLICENS?! Varför ska dom ha pengar?! Asså. De kostar att köpa en tv, räcker inte det bara ?! Jävla TV LICENS SKIT! Nejdå. De är väl bra att ge pengar till någon. Jag får nöja mig med att jag följer lagen ;) Haha .

Min bil då . Ännu en utgift. Men en helt vääääärd utgift. Jag älskar min fina fina lilla bil, PUSS PÅ DIIIG ! Sen hyra el blablabla. Allmänna utgifter. OCH MAT! jag tror jag och N kan sänka våra utgifter på mat men men... haha vi äter hela tiden. Lite roligt och så klart mysigt ! (Pusspådigminsnygging)

IAF.
Rik och rik. Jag är nog ganska rik för att inte jobba heltid och ja va 21 år . Om ni inte visste det så är jag 21 år och inte 23 och inte 16 , O K E J ? 

äh nu skriver jag massa strunt igen. Varför kan jag aldrig sluta med det ? , jo jag har faktiskt svar på den frågan. JO , för jag har inget annat o skriva ; ) hihi .
Ikväll , vad händer ikväll ? Hade varit roligt o bli lite full. Men jag tror jag hoppar, jag vill mysa med min fina älsklig. ÅH VADÅ TOFFEL ?! Tyst med er ;) haha 

Nu måste jag åka och hämta honom. Han har klippt sig :) SES

Ögonblick då man förstår


Ibland uppskattar man allt för lite. Jag gör det jämt och nu ska jag uppskatta allt mer... Vet inte men under en hel vecka har allt förändrats till det bättre och ja de känns underbart. PLUS att jag är kär i niclas igen. Sådär nykär :) De små gnistor försvinner ibland. Men nu är dom där igen, och jag bara älskar det! 

Nej nu ska jag åka iväg till jobbet. 

Har aldrig känt så här älskling. du är mitt allt  ♥

k ä r l e k

Min snygging är bäst, och jag har aldrig älskat någon så mycket som jag älskar honom, du är underbar ♥

Minnen för livet

Nu har jag gått igenom massa bilder på datorn. Vissa blev delete och vissa blev en helt ny mapp ! Otroligt vad bilderna kan få en att sakna den känsla som man hade på bilden. Herregud. De va massa bilder från 2009 då de va min första bästa sommar. Jag lärde känna massor av underbara människor från bara ett jobb. Mitt nuvarande. Där alla underbara gått vidare... och kvar är jag såklart. Hm. saknar alla underbara tider med fina folket. Jaja... 2010 har inte varit fy skam heller. De är nämligen de bästa året i mitt liv. Första året för mig och älskling. Första gången i hela mitt liv jag kan säga att jag vet vilken årstid jag älskar mest? , vet ni vad jag säger då? jo sommarn såklart ! Jag bara älskar sommarn. Och den här sommaren ska bli så mycket bättre. Eller ja. kanske, vi får väl se :) !  


Jag fick precis hem ett brev och vet ni vad de va? Jo besiktnings dax. Herreeeejävlar. Täänk om bilen inte går igenom herregud. Jag kommer må så dåligt då. bajs korv. Jag vill att min bil ska klara sig. SNÄLLAAAAA . 24 mars 1410 någonstanns. Hehe, jag vet inte ens vart jag ska men får väl ta reda på det. Hehe... Jaja. 


Ska nog till syrran nu och fixa min jädra fram lyse som slockna för 2 dagar sen. TUSAN oxå . fast måste äta och fixa till mig men jag orkar verkligen inte det... bajs. Jag har blivit så lat....
Nej hejdå :) 


RSS 2.0