Taxi

Jag höll på att skriva ett inlägg men ångra mig som alltid. 
Nu ska jag åka och hämta Niclas. 

Finns verkligen ingen finare än han. Han är världens underbaraste. Sen ikväll kanske de blir lägenhetsvisning :) Förhoppningsvis :) 

Jag är ingenting utan dig älskling !

Im Thinking Of You

Jag har funderat på att göra en ny blogg, dock med samma namn men en ny så jag kan gå vidare med mitt liv. Det som gör ont är att alla mina fina inlägg om sommaarn 2009 försvinner. Och det var verkligen den bästa sommarn jag haft. Hela 2009 var ett helt underbart år men underbara minnen med min fina fina niclas. Dock har det ju gått ett helt år till 2010 men de året känns inte så värdefullt för jag sluta jag typ skriva blogg då. Hm, ja jag vet inte? What should I do ? 


Såg att min msn konversation med Niclas har försvunnit med, de är den enda konversationen jag har sparat sen 2008 och sist jag installera om datorn så glömde jag spara den på D disken ;/ T u s a n. Så nu när jag tänkte läsa det så fanns de inget mer ;/ Fan... Jaja. Jag får väl minnas aalllt då. 


Hm.  Påtal om D-DISK Så borde jag faktiskt fixa THE DISK : P innan niclas kommer. Vi ska nog kanske gå på harrypotter today :) blir mys ! 

Nu ska jag diska!

FörstaDecemberTvåTusenTio

1-DECEMBER-2010

Häääärligt men chocklad på morgonen, eller? nja. Dom är inte så himla goda men i min tanke är den god ;) Sitter o äter frukost o känner hur magen sakta men säkert växer. (ejGravid,Tjock) Jaja. De är iaf godare än den lilla godisbiten , yepp! 

Jag var och träna i måndags, vilken start på dagen. Helt underbart. De var skönt som tusan, och jag borde egentligen träna idag oxå. Men jag har inte orken eller orken har jag nog men nja. Nej. Jag ska träna imorgon, på stripaerobicen :) Så jädrans skoj de är. 

Inatt var jag vaken till 02:39 efter det så somna jag nog. jag pusslade vårat pussel som vi köpt i Ullared. Skit skoj. älskar att göra något pillipill! Ska duscha nu tror jag så de är klart. Sen blir potäätisar och köttbullar :) gött! 

En annan sak som inte hör till är att min pappa är världens bästa pappa. När en pappa säger "Jag älskar dig" så är det som om jag vill börja gråta. Min pappa har ställt upp för mig hela tiden. Vare sig jag är glad eller ledsen. Utan honom , så vet jag inte. älskar dig pappa. Du är bäst <3
jag är inte världens bästa dotter, men jag älskar dig pappi <3

RSS 2.0