snark

Nu är jag helt slut i kroppen. Har arbetat intensivt i 9 timmar! Egentligen borde jag inte vara så slut som jag är men ändå. Jag klagar för mycket :/ baj! Igår var jag ute i skogen o gick, helt underbart. Påtal om att va negativ så var jag tvungen att vara positiv så de jämnar väl ut sig lite hoppas jag! Haha. Imorgon blir det döö passet, (återigen negativ) .....jag kommer klara det! Haha.. Shzcitso ?! (kan inte stava men ni vet ju vad jag menar). Idag på tusen år tog jag mig i kragen o beställde en klipptid. Jag fick ångest direkt jag la på. Undrar om mitt hår möjligen kan sr något fräscht ut efter en liten lite sax. Uuuuuh nu kom ångesten tillbaka. Måste sluta tänka på det.. Nu ska jag blunda mina bajsbruna små ögon för att räkna mina fina vita får, godnattis!

37 minuter eller längre... seg

Frukost står på schemat och här sitter jag nu igen och försöker få i mig gröten. Har tagit ungefär 37 minuter. Jag är sämst på att äta snabbt! Herregud. Vad ska jag hitta på sen? DO NOT KNOW. Ska börja jobba 12 idag istället, bytte så de blev tvärtom. Eller jag och jag. Min chef fråga och det var väl lungt! 

Igår tog jag mig en promenad helt själv. Det var hur skönt som helst. Så idag när jag inte hinner med att göra det så tänkte jag faktiskt cykla till jobbet? Frågan är om det är för sent? Det är det fan. Hm nu funderar jag på vart man kan cykla? äh jag behöver väl inte cykla idag om jag inte vill? eller? haha. 


Nej nu ska jag väl göra något vettigt som ? Ja jag vet inte kolla över hur mkt pengar räkningarna drog från mig :( och även ringa folksam... blä för att va vuxen ibland asså!

Dö ung, dö gammal?

Konstigt va? Livet går ut på att tjäna pengar leva gott och sen dö. Roligt va? Herregud jag vill inte dö :( Hoppas jag dör heeeelt överraskande och gammal. Överraskande ? Säger man verkligen så till något som är så hemskt? naa. Ikväll kommer jag kunna va vaken lite längre. Känns underbart börjar inte förens 12 imorgon....
nu ska jag dra till stan för att köpa skor evtuellttttt. a vi får se!!!!

påsk påsk påsk

... Mat mat mat. Ja det är ju typ det man har gjort, ÄTIT! Inte för att de va äckligt men maan är lite mätt nu alltså. och ändå sitter jag här och käkar frulle. Köpte mig såntdära fyrpack med yogurt, dom är så himla gooooda! Nå vad händer idag? Jo jag ska jobba. 11-18 :) good for me. Tror att cashen rullar in nästa månad. Det känns gött... och min marslön får jag ju nu då på torsdag kanske? Ja, snart iaf. Vet inte riktigt vad jag ska köpa. Men något skoj kanske de blir? Har funderat på att försöka spara pengar till sommarn. JUST DET! Man måste ju deklarera snart?! får göra det sen med älskling annars blire nog tokigt iår igen...
såg att på valborg kommer de inte va så varmt. Men tror ni det ändrar sig eller? det borde det väl göra? Vore konstigt annars. Har varit ap varmt i helgen. helt underbart.  Älskar det... fast inte när man börjar svettas, känns äckligt då . Då önskar mna att de va sommar så man kunde åka o bada :D Jaja... nu ska jag ficka mig de sista o sen ska jag åka och jobba lite... som jag ska göra hela veckan. Kolla här ! 

JOBB VECKA
Måndag: 1100-1800
Tisdag: 0630-1200
Onsdag: 0600-1600
Torsdag: 0930-2100
Fredag: 1200-2100
Lördag: 1030-1930
Söndag: 0630-1430
MÅNDAG LEDIG.

Tror jag kommer va helt slut några dagar. herregud... Hjälp mig!

Hemska minnen


Ibland när man minns väldigt fina minnen så mår man ju oftas bra.  ..fick just ett såntdär minne när jag var med mitt x och bada med hela familjen (varför jag tänkte på dom var att de är varmt nu och jag vill bara bada)och vi hade jävligt skoj.... Och de gör så jävla ont i magen att en "familjemedlem" inte är vid livet.... det som sårar en mest är att de var en jävligt tragisk olycka... USCH.
Nu mår jag dåligt. Nu mår jag piss.... 


hoppas älskling kommer snart så han kan krama om mig...

skål

NU är detdet dricka på gång och jag saknar mina brudar i t-by och hagfors det är det enda jag kan säga. Utan er i mina tankar om minnen och roliga tider hade jag aldrig klarat av vardagen från första dagen jag flytta hit. Hoppas ni vet vilka ni är för jag har inte glömt er.


nu äre väl fest antar jag... eller inte fest , utanbara dricka time :)

post post post

åh! det kom post förut och till min förtvivlan var det ett brev till min fina kärlek. Det står inget mer än AVS Linköping typ. Fattar ni vad det kliar i fingrarna när man ser ett sånt brev?! Jag var bara tvungen att skicka iväg ett litet sms för att fråga om jag får öppna det. jag antar att svaret blir nej... Men man kan ju alltid hoppas eller? :D åååååh hoppas. 


jamen iaf. jag funderar på att måla mina fula naglar.  Dom är hemska.

skör som glas

Nu har jag en bil som rullar perfekt. Den är nybesiktad och hjulbytt :) heelt fantastiskt och vilken lättnad. De enda som behövs nu är att betala skatt och självrisk. Sen är bilen körbar i ett år till :) I love my car! Fast nu funderar jag mkt på att köpa en cykel. De vore ju så himla bra alltså. Finns en super billig på biltema. Men den är ju inte så snygg men bättre det? eller så köper jag mig en skit cykel? Vore egentligen bäst och billigast? Hittade bilden på min fina cykel som jag fick i 21 år present förra året. Herregud magen bara vände på sig. Seriöst...  jag hatar den bilden men jag kan inte slänga den ändå. Jag är för ömtålig. Skör som glas. Herregud... 

ja men hur som helst. Det blir att skaffa en cykel. TROR JAG. Det är mkt jag tror asså. En sak vet jag. att jag är klar med tvätten :D Guuuud va glad min älskade kommer bli när han ser att jag har tvättat utan att ens argumentera ;) 


Ska börja jobba om 3 timmar. Känns lite sådär ... jobbigt. Har ingen lust och det är ju fredag då vill man inte jobba. Har ingen lust att jobba alls... Skulle kunna byta jobb nu. Usch nu känner jag mig sådär äckligt negativ igen. Men jag har faktiskt lust att byta jobb... men inte byta arbetskamerater går det? haha... nej men .. Kommer nog aldrig ifrån maxi. och kommer aldrig att utvecklas.... känns bra, Tryggt... NOT.
Äh nu ska jag glädjaas av lite food.

härligt att se någon annan glad

Godmorgon mina vänner. Idag är det regn regn och grått grått. Roligt väder? man blir så himla pigg. INTE. Typiskt. Jag hade tänkt o ta en promenix men inte då för det är nu alla jävla maskar kommer fram och det är det värsta jag vet! Tur att jag har en bil.


jag är hemma. och är hur deppig som helst. Har typ lust att byta jobb och skönhetsoperera mig. Det kallar jag deppig. Allt suger balle och så saknar jag min andra hälft. Han som gör mig hel varje dag, ni vet. Det är så himla konstigt att de blir så här. Känns konstigt i hela kroppen... Vad är det som är fel lixoM? Jag är trött oxå. Somna hos hannahpanna igår och när jag kom hem vid 1630 så somna jag igen. Fast bara en liten halvtimme. Kl 2200 gick jag o la mig igen... och sov hela natten. Älskligen spelade tvspel med Baggen. Dom skrev och skratta här ute i vardagsrummet. Det var härligt o höra att någon var glad och hade roligt... Härlig för min kropp som bara lider just nu....

Skulle precis kolla kontot och gissa vad jag såg där. Kära mamma hade fört över pengar och skrev "Feliz Viaje" Typ. Trevlig resa. Nu blev jag glad, så himla gullig hon är. Så snäll... härligt o vara glad för en stund :) haha.


Förlåt för det tråkiga inlägget. Men så blir det ibland. Nu ska jag försöka äta upp min gröt för att kunna duscha så snart som möjligt... Kanske blir lite piggare och fräschare :)

MuffinsBak+ZoaÄtaSmet=0 Muffins

Har jobbat världens skönatse pass idag typ 5tim. Skönt vare, hade planerat att åka hem direkt och sova men icke sa nicke. Utan de blev hem till hannah och prata lite och se tv. Sen så fick hon för sig att hon skulle baka maassor så de blev muffins bak. Roooligt... de är inte min starka grej alltså men de är kul när de blir massa smet för det är så goooott! Nu ska jag vara lite social för nu blev faksitk muffisarna klara så blir väl och äta dom oxå ;)

Vi Har det bra , vi här bak i bilen !

Ligger i bilen nu , hoppas vi är hemma snart , jag orkat inte ligga här mer vill bara ligga i min såmg...:/ serri , när jag kommer hem ska jag ha kött ! Och något gott till :) muuuuuums! Vi får se vad vi lagar när vi kommer hem ! Har fortfarande ont i magen över att jag skulle jobbat idag , huuuuur är det möjligt ? Jag har verkligen inte fått någon lapp om det ?! Känner mig som en svikare och en idiot som bara skiter i att jobba ... För så är det verkligen inte! Absolut inte . Äh nu ska jag lägga mig lite mer är väl strax i Norrköping . Påtal om inget, så köpte jag och älskling på oss på taxfreen, skulle varit billigare på supermarketen men den va visst stängd på söndag och idag (måndag) hann vi inte ens äta frukost innan vi åkte. Trodde vi skulle åka vid 13 eller något men 715 åkte minibussen med oss till Centralstationen hehe sen buSs till bergamon :) nu ska jag sova lite . Ögonen är tunga som blyn...

Alltid någonting

Klart att jag skulle ha jobbat 6-16 , känns förnämligt !! Fan jag hade ju kollat upp så jag inte jobba! Jävla skit säger jag bara jag hoppas verkligen inte det är mitt fel?! Borde ha fått papper på det jävla skit ! Äh nu åker vi hej då hotellet <3

Hotellsäng

Nu ligger jag i sängen. Heeeeelt utslagen. Har druckit lite mkt och har gått seriöst 17836389-9936:77:999444 mil!!! Fyfan. Men underbart väder har de varit, 34 grader är ju väldigt varmt ! ;) Goood frukost har jag fått idag med eh nu bara pratar jag i nattmössan. Sorry ! Ska sova nu. Bilder kommer definitivt senast upp på måndag!! , de blir fina sånna eller något :p nattiiiiiiiii

Väntan, Jag kallat det - förväntan !

Ja iaf . Nu är vi incheckade och jag är sur . N går mig på nerverna, han är så jävla jobbig !! Han är så bojor, fjantig, och beter sig oacceptabelt! Hatar små rädda pojkar , herregud vad jag är negativ . Nu fick jag mig en kall öl så nu mår jag bra igen .. Nej nu dka jag väl säga hejdå , detta blir väl sista uppdateringen tror jag ! SKÅL !!!

Im on My way ! Jippi

Nu sitter vi i bilen påväg till Skavsta flygstation känns underbart förutom att de faktiskt regnar ! Men för hoppningsvis ändrar vädret på sig när vi är framme !! Klockan 1635 är jag i luften och jag hoppas verkligen inte något hemskt händer. Nisse sa att han brukar känna under stolarna för en gång har någon placerat en bomb där ! Aaaah , jag är lite sådär små afriad. Nej då. Inte så farligt. Nej men jag tror vi är framme och de spöregnar! Nu måste jag sluta för jag börjar bli nervös, jag känner hur blåsan blir större och större , nej nu måste jag sluta tänka på det .... Önska mig lycka till och att jag kommer fram levande . Ja nej nu ska jag börja be ... aaaah

Sprut grädde är grejer det!

Nu är klockan 1705 och jag har hunnit med att sitta här coh gjort världens okigaste kladdkaka. Alltså jag funderar lite. Kladdkaka gör man när man är sugen på den... och då kan ju inget gå fel? Då blir den ju bara huuuuur good som helst. men nu... jag tycker mest den såg ut o vara huuuur torrig som helst. och huuuur bleek som helst? KONSTIGT. Dom brukar ju bli asgoda annars. Hur man än gör?! What the F*UCK hände?! äh lite spruuuutgrädde på de hela så blireee nog bra! 

NU kommer min käresta hem. Och vi måste paaacka! Jag har ju förfan inte packat än, vad ska jag packa?! och vad ska jag ha på mig under mina 4 dagar i Milaaanooo ?  Heerregud. jag har inga kläder 

Flyga flygplan?

33 minuter (1400) sen jag sluta jobba. och nu sitter jag här? hm...Jag sa ju att jag skulle bli mer aktiv?! hehe. Neeevars. Jag gillar o pyssla med alla olika grejer som finns o pyssla med här på blogg.se... så hoppas min blogg ser bra ut tillslut. Ska föröska hitta på en header. Men har verkligen noll koll på vad man ska ha på den? Det enda jag vet är att det ska vara jag! Och bara... jag, eller jag tror iaf att de bara ska vara jag eftersom det handlar om mig? aaaaah. jag är kluven.

Jaja.
På jobbet hade det kommit upp att jag och carlisen fått tjänsten. Men grejen är väl det att de är ju egentligen carlisen som fått tjänsten, jag fick bara de timmar som Carlisen inte kunde jobba.. Och så säger folk grattis till mig, känns lite tjuvigt. eftersom carlisen fick den : P haha.... får typ skuldkänslor medans han inte bryr sig ett skit ;P Haha! Kuuul. Och en till grej. MITT RIKTIGA NAMN STÅR PÅ LAPPEN. Har alltid funderat på vad dom skulle skriva , antingen Zoa eller "missguerrero" . Haha, nu känns de bara pinsamt : P jajaaaaaa



Nog snackat om det. Vet ni vad?! Jag åker till MILANO snart!! Imorgon kl 12-13 åker vi mot skavsta flygplats. Hoppas verkligen vädret är bra, och att allt blir toppen good! Mmm hoppas verkligen på det bästa. Och en sak jag hoppas på är att jag får se Venedig. Jag bara vill det.... från botten av mitt hjärta! (tilldigN)


nej nu ska jag börja med en kladdiskaka tror jag :) MUMSFILIBABBA!

Detta hoho kom till nu när jag Testade att...

Detta hoho kom till nu när jag Testade att skicka från min kära mobil ! Och de giiick ! Jippi ! Nu ska jag fortsätta att kolla efterlyst ;) !!


Hoho

Hoho


Emma , do you remember ?

Nu är jag hemma igen :) ! Gick as bra på jobbet... fick ett "mkt bra jobbat". kanske är lite töntigt att man vill höra det lite då och då. men så är det jag uppskattar det ! taaack säger man då ;) haha... iaf. Fick lite köttfärsås och pasta av min käraste för att jag tvätta :) ! Skönt o slippa ställa sig o laga mat när man kommer hem... Ska upp o jobba imorgon vid 6 . Så ska väl lägga mig ganska skapligt :) ! Japp japp ! 

Nu ska jag bjuda på något som jag tycker är askul! Jag och emma satt nämligen och kolla på de här när vi var en kväll! Fyfaaan vad vi garva. 

Så varsegod , i love it!

Alltså all respekt för alla som adopterar och alla adoptiv barn. tror verkligen ingen tar åt sig. Men själv tycker jag det är så jädrans kul! HIHI

Det finns snälla människor eller hur?

Ursäkta mitt grova uppdaterande. Men snälla!
Läs inte mina gamla inlägg.. PLZ! 
jag förtjänar inte den förnedringen.... 

eller hur?! *TINDRANDESTOOORBRUNAÖGONKOlLARPÅDIG*

Stoppa mig inte nu!

Hoho. Nu måste jag äta snabbare för annars blir jag jääääävligt seeeeeeeeen!

Jahapp!

Nu verkar det gå frammåt. Jag har lyckats tagit bort runt 20 inlägg. men de är inte mkt... jag orkade inte läsa några mer.. och jag vågar inte ta bort inläggen från sommarn 2009, finns så mkt glädje i det för mig... nej nej går inte. Så nu får de va så här.. :) tror det blir bra. Ska försöka fixa min lilla header med? men vad ska jag pynta den med? jag har så dålig fantasi.. tusan oxå! 

nej nu måste jag käka lite , ska åka o jobba när som helst. Nejdå... Men om en timma ! : ) 

Heeejdååå

Here we go!

De gör ont i hjärtat. Men jag måste ta bort lite inlägg för att kunna lägga ut bloggen på facebook... Vissa borde ha tagits bort för längesen... så dom måste jag bli av med nu... men vissa andra... ja... vi får se hur det går.. vissa kommer försvinna.. ... japp.. here we go!

RSS 2.0