Bättre förr

Japp. Ca 2 år sen. Skjut mig. Förstår inte hur man inte kan förstå att man ser bra ut. Jag såg fanimig bra ut där :) hm. Och jävlar vad tjöck jag är nu ?! Serri. Blir hårdträning imorgon. Första gången på 3 månader. Känns bra. eller något. Nu ska jag gå och äta chips med dip och dricka läsk ;) Jag ska ju inte träna nu inte ;) !

regn blir snö

Äntligen kom det lite snöflingor! Idag kom min lilla påse med nyårs klänning plus fina pumps. Allt var fint men är lite osäker på om det verkligen ska få stanna hos mig. Jag vill verkligen tycka woooow va snyggt inte jo men de va väl fint. Pumpsen gillar jag men jag är snål. Jaja. Måste söööva. Imorn äre öppning som gäller! Sedan blir det att kolla lite julklappar:) nu måste jag sova annars ringer snoooz mig så ofta imorgon och det orkar jag inte!

Monster och troll

Min lediga tisdag leder mot sitt slut, attans vad sorgligt. Ska egentligen sova nu men huvudet är inte trött. Känner mig sjukt ensam oxå, Levis fick följa med Hannah hem så nu ligger jaag här och lyssnar på regnet som slår mot fönstret. Gillar inte att lägenheten är så stor egentligen, en trea. Känns som om jag inte har kontroll över datarummet, tänk om det är ett troll där inne? Och här ligger jag. Jag har iaf låst ytterdörren. Eller? Fan. Nu blir jag rädd. Varför ska man alltid skrämma upp sig själv? Tur att min säng har 4 lådor under sig som inte är Mer än en meter i längd. Där kan inget troll, monster eller människa gömma sig. Suck, fan vad fjantig jag är. Det jag försöker säga är att Levis är inte hemma och jag är ensam och jag hör små ljud ibland och jag gillar inte att vara ensam.. Mmm. Sådeså. Eller något. Var till ikano idag för att köpa lite julklappar, sluta med Att jag förde över pengar till syrran och sen kom hem med ett 8 m koppel till Levis, ett rosa 8 mkoppel. Jätte bra tyckte jag, tills jag såg hur han kolla på mig med sina snea ögon. Jag undrar om det var för att han skämdes, Eller för att han skämdes över att han gilla det? Han är ju en kille lixom. Jag tror på det sista för han kommer få stå ut med det ett tag. Jag med för den delen, den matcha verkligen inte med min jacka, min jacka är röd. Men jag tänkte nog inte alls, eller jo jag tänkte att det fanns ju ingen blå och den gröna var så ful så jag kunde helt enkelt inte köpa det:) Mmm lite tänkte jag allt. 13% på mobil batteriet. Fax och säga Natti. Måste bara tillägga att jag var på biltema idag, deras namn är bra men jag hatar biltema det är så tråkigt att vara där. Uh va tråkigt! Ändå kollade jag på saker, suck. Nej nu måste jag sova. 12% kvar. Det är bra miss guerrero det är bra. Gå och lägg dig!

Baby Please

Baby, I want you back, please give me one more chance.






Ska färga håret tänkte jag. 
Så bye bye detta hår.. och hej till fräääscht hår. 
Typ samma färg men ändå ;)


Du är lyckan i min vardag!

Liter fina bilder på den lilla varelse som ger mig lycka genom varje dag som går. 
Du lilla fina Levis. Du är det underbaraste och bästa jag gjort i mitt liv. 
Jag älskar dig Levis min lilla bebis. Jag älskar dig!

RSS 2.0