Lägenhetsvisning!

Happ! 

Var en tjej här nyss och kolla på min lägenhet. Hon gilla den väldigt mkt. Jag hoppas hon får den! Dock märkte vi båda att dörrklockan inte funka. Så den måste fixas! Ringde o sa det till Göran på en gång. Min hyresvärd. Oså sa jag att hon ville jätte gärna ha lägenheten. Och att jag tyckte hon skulle få den. Då sa han typ. ja jo vi får se. Finns ju en till tjej som vill ha den men hon har ju inte hört av sig så himla mkt. SÅ vi får se vem som får den. Sen sa han att jag fick bo kvar om jag ville ;)! haha. "Än har jag inte hyrt ut den :)" Haha.  Lite kul :) 


Nae. Men snart ska jag åka och jobba. Funderar på att göra något o käka kanske? Jag har ju inte ätit idag. Mer än frukost. Kanske vore bra? eller. Suck orkar jag? om en timme ska jag åka. Hinner jag det?! Aaaaah. 

TYPISKT, nu msåte jag stressa igen!!!

Me and my Guitar


Grymt bra låt. Låter lite som öh. Calle - Walking in Menphis! Men ändå rätt bra. Skön lixom. Kommer inte ihåg vilket land de kom ifrån. Låten är ju från Eurovision. Hehe... 

Igår vart de stan, glass och linsvätska. Riktigt skoj! haha.. eller något! Iaf. Riktigt skönt o ta av sig linserna efter ha sovit med dom i veckor. Nej men kanske 6 dagar? Riktigt jobbigt faktiskt. Sen vart det jobb. Usch var helt slut sen efter stan. Somna nästan i kassan. Haha. Njedå. JObba bara till 2030. Sen gick jag hem. När jag  väl var hemma så gick jag ut igen. För att möta Ida :) haha. Vi gick till Mc donalds. Där köpte vi 2 chees och en stor pommes :) Gött !! och en vatten. Varför så lite?! Jo. för hade glömt kortet i maxibyxorna såklart ;) haha! Sen satt vi och snacka. Sen sa vi hejdå. Och gick hem :) . 

Jag somna framför sooffan. Sen ringde älsklingen och sa att han var utanför. Så sprang jag ner och öppna och sedan gick jag och la mig ! :P Ja just det. 

Varför tror ni att han inte kom in i lägenheten? JO , för att jag låste in mina nycklar och han var tuvgen o åka hit med sin extra nyckel så jag kom in :D Ovanligt va? :) Haha! 

Så snäll han var då:) 


Jae. Men a. Vet inte vad jag ska skriva så jag nöjer mig så här ;) 

TOOK

HALLÅ! JAG TYCKER DE HÄR ÄR EN GRYMT FIN BILD :D ! 
VAD SÄGER NI ;) Haha!

Vilka skills Jag har förresten. Kan kolla rakt fram och åt sidan ;)

S t r e s s

Hallå! 


Jag och älsklingen kom inte hem förens halv 9 igår.  Ikea och maxi vart det :) , tror vi bestämde vilken säng vi skulle ha. Men fan vad de kommer kosta pengar alltså! , Seriöst. Kommer bli pank och kommer inte kunna att köpa några kläder :( ledsen jag är dååe! jaja...  


Har funderat lite om hur det kommer se ut i lägenheten. Var ju och kolla på den igår förresten! Den var helt Okej. Köket var litet och sött. Dock kommer matbord inte få plats i köket . De gillas inte. Så de är nog de sämsta plus att sovrummet såg så himla litet ut ? Kommer en 160 säng få plats där . Haha... Dock ska de ju inte vara mer än säng där inne. Ja vi får se. Vardagsrummet är okej. Stort. Men lite svår möblerat tror jag de kommer bli. Min soffa är inte heller den bästa. Går ju bara o ha den åt ett håll! Suck såg att de kosta 6500-7000 , men jag betala bara 4500 när jag köpte den, de var skönt o se! :) 

Funderar även på att köpa en sängstomme som någon använt. Men de blir ju mkt billigare då jue! Fast känns lite äckligt. Men a.. :/ Fan. Frågan är ju om pengarna kommer räcka till! 


Jag blir så himla nervös av allt pengar snack. Stress stress stress. 
Nu kommer jag även få betala 340 kr för att jag sa upp mitt bredband och msåte även skaffa nytt! BAJS. Min syster fick ringa o säga upp osådär. Jag fatta inte :) Haha...

Naae. Kanske skriver senare! :)

: DDDDD

Hallå! 

Snart ska jag åka och möta älskling på hans jobb! Vi ska sen cykla till Ikea för att kolla in möbler vi vill ha i våran lägenhet ... :) ska bli så himla kul! Igår var vi där oxå.. Men kollade inte så mkt. Vi köpte kläder till snyggingen istället.. de gick på ett par tusenlappar! Haha. Men herregud vad snygg min älskling är nu :D GILLAR DET! Jaja... Som sagt ska kolla möbler... så blir nog skoj. Har även varit hos Lina och Theodor . Gud va söt liten pojke det är alltså! otroligt. Vi snacka massor och åt lite tårta. Sen gick jag hem för att fixa mig lite. Måste nog dra mig nu. Klockan är ju ändå tio i. Mmm.. Bäst att cykla iväg. Frågan är nu om vi ska cykla till ikano eller ta bussen? Ser ut so mom de ska bli regn, inte skoj o cykla då.. Fan ? Ja. jag vet inte vi får se!.. Måste dra mig nu iaf :) !!


Aftonbladet!

HALLÅ HALLÅ

Läste precis aftonbladet. HERREGUD, det bara vände sig i magen på mig! 
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7168991.ab
Han får alltså tjurens horn igenom hakan... o typ hänger där. Nej usch ! 
Ni som är känsliga , kolla inte ! , jag brukar inte vara känslig. Men de här
var äckligt hemskt!

Som sagt de bara vände sig i magen. FAN VAD HEMSKT! 
Som tur är inte skadan längre livshotande. Han opererades osådär. 
Ni kan ju själv kolla på filmenstnutten som visas. 




Skriver lite om dagen senare :) !!

Hejhej

Nu ska jag åka till jobbet och vara där till 13. Sen blire stan med älskling <3 HInner inte skriva mer för jag börjar halv 9 ;) haha


Nattinatti


Nu har jag fixat och trixat med min blogg :) Nu måste jag sova 
för imorn väntas arbete klockan 6-14. Inte skoj men helt okej. Nu ska jag sova bredvid min snygging. Erkänn att bilden är supersöt. Jag vet han ser lite ovårdad ut men i mina ögon är han som sagt super fin, super snygg och såklart underbar :) Som jag sa en gång innan, världens bästa kille <3


Todayistheday

Seriöst. Igår efter jobbet tog jag bussen hem till älskling, kände att de var alldeles för varmt o cykla. Jätte kvavt och äckligt. Men ändå skönt på något sätt... När jag skulle börja cykla till jobbet så när jag ungefär cyklat i 5 min så började de ju att regna. SÅklart! SUck.. Men var inte så farligt... Spöregna ju lite senare när jag hade kommit in så jag hade lite tur, Sen så regna de väl ungefär hela tiden jag jobba, och när jag kom ut igen var de varmt, de va gött :) Slapp man regnet iaf. Ska strax göra iordning mig.. Ska iväg in mot stan för att träffa älksling så ska vi skriva på kontraktet angåndge lägenheten. Underbart :) Så snart är de våran äntligen :) !!
Vaknade runt halv 8, niclas pappa kom in och tjatade på niclas att gå upp. Jag hade somnat ganska tidigt igår. För niclas väckte mig och bad mig ta av mig kläderna. SOv med dom på alltså hehe... Sen somna vi om igen. Iaf.. så niclas fick skjuts in och jag ska ta hans cykel in mot stan. Så han har en cykel. blir lite jobbigt annars...  Imorn äre grillning som gäller. Ska griilla en sväng mig min syster... och hennes kompisar. Hoppas på att de blir trevligt... Niclas vet dock inte om de men ska väl säga de idag iaf :)

Den här bilden visar på hur lycklig jag känner mig verkligen. den togs i somras dock har jag världens häst-käft men de spelar ingen roll.. Skrattade som tusan.. och petra tog bildjäveln. De får representera min lycka för stunden :)  

Nu måste jag gå och fixa mig. Tingeling :*!

hoho


Your love is my drug

Imorgon ska jag skriva kontrakt :D Roligt och veta va!?! haaha.  Jaja ... Fan vad glad jag är nu alltså. Verkligen . Skrev jag "jag" ? ja de gjorde jag visst. Nej nej fel fel... Jag och niclas ska skriva på tillsammans :) ... Från att ha varit de stormigaste förhållande ever ! , så är allt underbart nu... 


Nu kan vi äntligen säga så här. Snart så börjar våra liv tillsammans :) ♥ 

Fast än är lägenheten inte våran, men snart ;) ! haha... 

Sett att jag gjort om min header? måste fixa till min lbogg nu alltså ;) haha... Nu måste jag skynda till jobbet börjar om 30 min :P!!!! PANIK!!. HEJDÅ!!

FÅTT LÄGENHET!!!!

Nu har vi ätnligen fått en lägenhet :D de blev den vid vasavägen. Har inte kollat på den än, men det är säkert skit bra, ska väl ringa henne och fråga om man får kolla på den :) Men men.. Jag är riktigt nöjd, den är på 56. Helt okej... för min del hyran var inte alls dyr så de var jätte bra kap av oss :D!! 

Dock har min dörrgått sönder här hemma, så de blir att kosta på den massor nu, skulle väl gå på ett ´par tusen :/ FAN... usch... men men. får ta de när de kommer... 

Iaf, då har jag fortfarande kvar mina poäng på stångåstaden. Fatta om de kommer en super fin lägenhet där, som jag vill ha, fatta då kan jag bara ta den typ ;) haha.. har massa poäng. Jaja


vad har hänt idag? Jo jag har jobbat, åkt hem. plockat grejer, ringt massa samtal och sen ja inget ? Sen kom älskling, Då blev de tv.n sen somna jag... så jag sov i några timmar. klockan halv 8 vakna jag igen... o då vart de klvällsmat med pizza ;D Riktigt najs ;) Sen ja, var de hockey som gällde.. Men jag var tvungen att diska.. så de fick de bli...  

nu sitter jag här och älskligen sover framför tvn igen ;) haha
Måste väkca honom. pUssohej!1

Goooddeeeeemorrrgooon

Ska strax cykla iväg till jobbet. Men just nu sitter jag och mosar i mig yogurt med cheerios flingor, FYSatan vad gott det är :D Niclas står i duschen. Fan om han inte hinner till halv 8 hehe :) Iaf. Hämta ut kameran igår, så nu kommer de bli massa bilder på MOI ! + alla andra ;) Sånt gillas skarpt , eller något. Lite roligare o ha blogg när man kan lägga upp fåninga,roliga,fina,fula och söta bilder :) 


Somna tidigt i soffan igår , sluta med att älsklingen väckte mig och ledde mig till sägen och stoppa ner mig :) MYS sen sov jag nog hela natten... tills nu :) klockan kan inte ha varit mer än 10.. typ :) Haha... Är som en bebis igen :) ... 

Förresten kanske fått en lägenhet?! Dock vet jag inte det än. Men hioppas på det iaf ;) haha.. 

Nu måste jag dra mig. Tjoflöjt !

Lovely love

Jag har världens bästa pojkvän

No u hang up

Japp. 

Fick ligonveckan, världens-förkylning, ingen lägenhet, huvudvärk och massa jobb på samma gång. Låter underbart eller? nja, nej. Inte så värst. trodde jag skulle dö i torsdag-fredags-idag(morgon). USCH. jaja.. Nu mår jag faktisk bättre. Två olika halstabletter, massa papper, vattenflaska med massa vatten, rejäl frukost och såklart herr nezzeril ;) haha. Då blir man frisk. 

Ikväll blire att gå till angie och snacka massa skit och bara chilla ... Ska kanske dricka 2 cider. Vet inte än. Är ju egentligen inte frisk. Men känner mig så himla pepp på det pga det fina vädret. Serrrii. JÄTTE VARMT UTE!! mkt mkt mkt mkt skönt :) 


Nu inväntar jag bara älskling så vi båda ska få mat i magen innan vi går någonstanns. Mmm. Gjort pommes kött och bea :) MUMS tror jag. Fast pommesen blir nog äckliga nu för att niclas är inte världens snabbaste direkt. Men men... PALLAAAA.... 


Vet ni vad som hände idag? Hade världens jävla kund. Var nog både mitt och hans fel men ändå. Dom begär att vi ska vara trevliga okej. vi ska väl vara trevliga men jag försökte faktiskt vara snäll och förklara för honom var som hade hänt. Han fick såklart en avstämning. IAF, så skulle jag föklara... Oså blev de skit. Sluta med att klara kom och täckte upp för mig. Klappa mig på ryggen och förklara för honom vad som hade hänt. Senare gick klara och han bort och prata lite ostört. Jag hörde aldrig vad som sas. Men jag gick fram dit och utan att avbryta sänkte jag mig lågt som fan och bad om ursäkt. Det skulle jag aldrig gjort om jag inte hade jobbat där. Aldrig att jag ber om ursäkt om de inte bara är mitt fel. ...Då ska fanimig de komma från båda två! M.. Men iaf. Jag bad om ursäkt. Och de var UNGEFÄR de han ville att jag skulle säga hela tiden.... TYP från första gången jag la mina ögon på honom. Haha... nejdå. Men a.. IAF. Sluta med att dom gick där ifrån nöjda och belåtna fast även lite irriterade. Och de sluta med att alla hade hört vad som hade hänt. Och då krama såklart Birgitta och Jennie om mig. Underbart. Och sa att de var deras fel typ. Och då brast de såklart för mig. Jag börja gråta. HERREGUD. Jag tänkte fan inte ska jag gråta. Birgitta bad mig gå på toa och torka bort tårarna som inte skulle vara där...  Dit gick jag, Tog ett djupt andetag. Sen kom klara och knacka på dörren och kom in och prata med mig. Och trösta mig.. Som om jag vore hennes egen dotter typ. SKÖNT. Hon bara sa:"Du ska inte behöva ta sånt där. Du är för ung. Du har inte gjort något fel. Men de var väldigt starkt av dig att du kom fram och bad om ursäkt" Något i den stilen. Sen krama hon om mig lite mer. Och sen var de klart. När jag kom ut. Klappa några stycken mig på ryggen och jag bara vet att dom är på min sida . Jag bara vet det.. Och det. Det betyder enormt mkt. 

När man jobbar i butik tror folk att man bara är satt där för att betjäna och inte har några som helst personliga känslor...  men faaaack vad fel dom har... Dom vet inte ett skit förens dom jobbar i den branschen själva...  som sagt... vi är fanimig inga jävla robotar. jag är vi är människor som ni....  

Suck.. och andra sidan vart jag inte så ledsen över allt som hände sådär. men de var bara när jag fick tröst som de sprack för mig... Jaja nog om det. Nu kom älsklingen ...  Nu ska vi äta den goda maten jag fixat . Fast nu är den nog äcklig-kall-torr. JAMMMYYYYYYYYYYY 

TINGILIING !

Ingen lägenhet :/

åh. Blev inte en av dom 5 första på lägenheten :( FAN vad ledsen jag är nu! Herregud. Jaja.... Har joobbat idag, och ja de var välgit jobbigt. Seriöst.. är typ genom sjuk. Egentligen. Men får inte vara sjuk nå mer... Ne. Jag ska klara av att jobba. Måste jobba för o få in pengar eller hur :D ? haha. Äsch... Jag överlever nog. Jaja... 


Inväntar niclas. Men han kommer ju sen när hans älskling haggis går. Dom gillar o sova tillsmamans har jag hört ? Jag tror min pojke gillar någon annan.... HM äsch.



Jaja... Fan nu får jag leta en annan bostad . guud va jobbigt ... Bäst jag går och lägger mig, jobb imorn halv 8 -1300 , NOT FUNNY . Elller helt okej. är ju fredag och allt :) jaja... 

Heeedddåååå PUSSPYSS

PHJOKIS ! <3

NU har jag jobbat klart är hos min snygging nu, känns wonderful :D ! Mm.. Min hals har väl blivit lite bättre men ändå inte. Känner mig sjukare , men den gör inte lika ont :P haha.. svårt o förklara. Jaja... Något skoj som hänt? Na tror inte det.  Jag vet inte ens varför jag ville skriva men ändå. 


En annan sak de börja regna nu, och jag har typ fobi för att trampa på maskar. Dom kommer ju fram när de regnar , seriöst. får panik... Hm som tur mötte jag ingen maskjävel när jag gick förut ;) götttttt... 


en annan sak. Jag har köpt chips så ska snart lägga mig i sängen o käka upp dom och sen ska jag slicka mig runt fingrarna som en tjockis och säga. MUMS ! EN annan sak jag är skit sungen på är negerbollar.... Herregud. Är det lite uppeenbart att jag ska ha min lingonvecka snart eller ? haha... Sick. 


SETT SEX AND THE CITY IDAG !! HERREEGUD. I love it . Såg dock inte klart hela men den var suvären. Verkligen gripande och skit kul o ja allt... a jag vet att jag är väldigt sen ute med att ha sett den, men jag har varit så skeptisk. trodde verkligen den var aaskass. Men icke :) Nej najs film.. 

NU ska jag äta mina chips , TJOHEJ !

Även den bästa kan drabbas ;)



Okej! Nu är jag vaken igen... Är rätt hungrig och vill äta. Suck. Jaja... Niclas åkte precis. Funderar på vad vi  ska käka förnågot :) hoppas vi ses vid lunch babe <3 . Igår vart de inte alls som jag skrev. Jag banga efter ungefär 15 minuter. Hon skulle iväg vid halv 8, så stunta i o följa med. Iaf.. Jag åkte hem till petrus istället. 


Seriöst. Var ju rätt längesen jag och hon var. Och de va längesen jag hade så kul! :) Skit trevligt. Vi snacka massa, sen drog vi ut på longboarden , skit kul :D , sen tog vi en titt förbi lekparken ;) lekte lite. Sen satte vi oss och bara snackaa.... Sen gick vi vidare hem...  När vi kom hem så åt jag en hel påse gifflar, eller vi dela. MEN ÄNDÅ! De tog emot lite när man kom till dom 2 sista ; ) haha. Sen blev de uglybetty och desperatshusfruar ;) ahah... Sen drog jag hem... ELler mötte upp niclas på pitchers. Sen åkte vi hem tillsammans :)


Allt känns så jädrans bra. FÖRUTOM att jag har världens halsont. Niclas tror att de kan va halsfluss. Jag tror att de nästan kan stämma men jag brukar inte ha sånt. Jag brukar bara ha lite ont. öh... Men nu kan jag knappt prata för att de gör så himla ont. Jaja... jag ska jobba ändå.. Känner att de kan fanimig inte va halsfluss :D , Nej de är de inte.. Jag är ju alltid frisk :) SÅDESÅ ! 


Idag är det ju typ som fredag, och jag har ett litet sug för att gå ut men ändå inte. Jobbar till 2030 plus att jag böörjar 11 imorn, men jag vet itne. Vore ju skoj :) , Men å andra sidan så vore de oxå skönt att kunna komma till jobbet och jobba bra :) Så vi får se. Niclas får bestämma :) Hihi. 


Nej nu ska jag göra något annat sitter alldeles för ofta här :) 
har så himla tråkigt. Blir nog en snabbisdusch sen te och macka , funtar på att gå o köpa något pålägg? Ja vi får se... Nu ska jag dra mig . TINGELING !

NICLAS <3 ZOA

Vilken uppdatering jag gjort idag! och ännu en till uppdatering :D ! 
Ska äta lite potätis nu :) BARA FÖR ATT DE ÄR GOTT ! ;) haha... Sen ska jag möta upp syrran vid rese och sen ska vi cykla hem till henne ... Sen blire nog förmodligen ikano eller något liknande. Sen mat igen.. och sen blire sova med min älskling.. JAG ÄLSKAR VERKLIGEN HAN. seriöst... jag tok kär...  PUSS PÅ MIN NICLAS ! :) 

Thit.. Nu ska jag fixa mig lite. Tingeeeliiiing

stjoflöjt

HAJOCHHÅ! 

Just nu lyssnar jag på tommy nilsson :) Är han inte så mkt sommar som de kan bli ?! :) Otroligt Yeah! -Dina färger var blååååååå ! Mysiga tommy nilsson. Jaja... 

Kom hem för ungefär 40 min sen. Har varit och käkat med älsklingen vid stångån. Riktigt mysigt må jag säga. Blev hambugare och en tunnbrödsrulle för min älskling. Seriöst... Finns inga ord för hur mkt jag känner för den här killen , den här killen jag kände något för direkt jag såg honom. Vi är så himla lika men ändå så olika , kan nog inte förklara det heller...  Men seriöst. Guuuud vad jag älskar honom.... 



Vilken natt!


Nu är jag vaken. Seriöst. Hade världens mardröm. Tyskarna tog över ö? jag vet inte vart jag bodde. men någonstanns var det iaf, sen kom det robotar och börja döda. Det sista som hände var att min "pappa och mamma" (som inte såg ut som min riktiga fööräldrar ) skulle hämta deras dotter i sovrummet längst upp och då kom roboten och slog sönder andra sidan av huset, jag hann precis ta i dörrhantaget för att springa ut, men jag vet inte om jag hann :/ Dom kanske dog och jag med? fast jag dör aldrig. Jag hoppas aldrig jag fortsätter att drömma vidare på den där drömmen. Läskigt USCH . Okej, ni knaske inte fatta någonting. Men jag fattar : P , när man ska berätta för andra hur drömmen var låter det oftast väldigt konstigt och sjukt :) haha. Men men :) NU ÄR JAG VAKEN SOM SAGT ! :D





Påtal om innan vi somna så somna Älsklingen sött i soffan igår. Sen bestämde jag mig för att sova med honom så jag gick och bädda ner honom sen la jag mig oxå. Hehe................... Har aldrig mått så här bra som jag gjort dessa dagar. Tack för att du är de underbaraste jag vet snygging. Du gör mig glad :) ♥




Babyboo <3

Nu måste jag få skriva av mig lite. 

Jobbade alla dagar förutom fredags. I torsdags var jag ute med anton och gänget. Seriöst. Vi gjorde inte mkt men hade så otroligt roligt... PLUS att jag var full :D , hihi ! , a. Nej tack för en trevlig kväll må jag säga. Bästa på länge! Fredagen mådde jag som jag förtjäna antar jag. Hehe... Sen har helgen varit lugn. Natalie hade hela släkten hos sig för att hon fyllde ju år. Niclas lillssyrra :) Hehe. SÅ de var trevligt.... 


Ja? nej Idag har jag tvättat. Och ja inge mer. För dom som vill veta så har jag sagt upp min lägenhet ;) ! Så nu letar jag som sagt en två med älskling.. Behöver nog hitta någon snart så jag kan flytta mitt internet oskit:P hehe.. Fan vad jag inte har koll på grejer... Jaja allt löser sig... 


Vad har jag mer gjort idag? Ja nej ingenting. Borde ha tränat men finns ingen lust. Älsk kom vid 17, och sen har vi nog myst hela dagen, helt jävla underbart ! i love u , Niclas Adebjörk


Påtal om annat. Mina Linser har kommit , har jag sagt det? Nu slipper jag dom.



Här var lite bilder på min finaste älskling och hans pussycat , Tingeeeling ♥ !

-

Here's my resolution, I'm letting go

Happy day !

Happ. 

Inatt fick man sova själver. Kändes sådär va... not good. Han sa att han skulle komma, men kom aldrig. vad kan det betyda? Suck blir så trött. Jaja... Idag ska jag jobba. världens finaste väder ute , och jag ska vara inomhus :( känns ju oxå sådär skitigt. Hade gärna varit vid stångån o grillat. Jaja. Får väl gilla läget ? eller... Peeengar. Fan vad jag är penga kåt nu förtiden. Shieeet.



Såg avatar igår. Så jädrans bra film. Älskar den nog tror jag, såg dock inte klart hela. Men ska nog se om den ikväll eller imorn. Jag får se. Somnade ju i filmen. men ändå. OCH jag fattade nästan allt :D , gillar inte o kolla på filmer själv för att då kanske man inte fattar något o då kan man inte fråga. Fast gillar inte o kolla på filmer som någon bara jag sett heller för då ska den andre alltid fråga ut en om filmen. Suck :P jaja


09.30 - 1800 - Då befinner jag mig på maxi  roligt. 


ANTON HAR KOMMIT HEM NU ! KÄNNS UNDEBRART! WIHO. Eller naa inte så underbart men kul o ha honom hemma så allt kan bli som vanligt ! eller nja, kasnke :P 

usch. Får skjuts av annika idag. Så ska snart bege mig till hennes bil. göttt... 
nej nu ska jag dra. 
HEjdå !

RSS 2.0