GODJUL

Snart är vi i mål! Det firar vi med morotsfingrar som gör peace tecknet :) GOD JUL!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/787740/images/2012/pic_50d73c399606ee5a804eb2f7.jpg" class="image">


Hard work work

Japp! Nu är det dax igen. Sista passet, känns underbart :D snart är det julafton ! Wooop wooop !


Dec. 21, 2012

Japp. Har inte läst en sida till i boken, hamna lite ut fokus kan man säga. Ska se till att återuppta bokläsandet:) träningen går sådär. Jobbar natt denna vecka. Om jag orkar ska jag gå till gymmet på morgonen. Men det får vi se om jag orkar. Vill verkligen träna , buhu. Yeye. Ska börja fixa mig lite nu. Snart jul mina vänner, då kommer tomten , wooop wooop


50 nyanser

.... Av honom :) ja jag är på kapitel 6 eller 7 och det är nu det börjar hända grejer. DOCK vet jag inte om jag vill läsa mer känner mig fett obekväm. Det är tydligen lite åt erotik hållet. B L Ä. Jag som tycker det är äckligt att se på film när dom har sex. Och i boken får du typ veta allt så du nästan ser det ske framför dig! Jag vill inte se , jag vill inte veta egentligen... Min vän Hannah sa att jag fick ett pirr i magen av det hela. Who know. Kanske därför jag känner mig obekväm:) äh strunt samma . Ska faktiskt öppna boken och se om jag klara av den erotiskaboken eller vad dom kallar den :P pallar jag trycket tro ?!


En önskan

Ibland önskar jag att du kunde prata, att du kunde säga mig om du lider av den jävla äckliga demodexen . Gör ont i mig ibland ska du veta, men det vet du väl? Jag säger det till dig var eviga dag... Att om jag fick en önskan så skulle det vara att få dig frisk... Du betyder så otroligt mkt för mig. Trodde aldrig ett djur kunde betyda så mkt för en människa men fasen vad fel jag hade. Jag älskar dig min fina fina levis <3


Vill svettas !!!

Shoooleeen! ..... (Tja)

Jo nu är det så här att jag lider av träningsvärk men jag lider ändå inte , det är väldigt skönt faktiskt. Mer halsont fick jag efter igår och somna bums när jag kom hem, frös extremt mkt :( så det blev ingen step för mig idag, as tråkigt. Nu ångrar jag mig över att jag inte gick ändå! Får träna fredag istället!

Gjorde lite matte, sista inlämningen och sen är jag done! Så jädra skönt. Dock fattar jag inte så mkt av uppgifterna men ska klura i helgen :)
Nu måste även jag sova för att hoppas på lite skönhetssömn. Godnatt!


Tur i oturen

Fick precis reda på att en vän har varit med om en bilolycka. Fyfan säger jag bara, jag som bara blir rädd av en sladd vid en sväng! Men en kraftig hjärnskakning och ont i handleden kom hon undan med som "tur" är kan man säga...

Från dåligt till bra.
Snö är väldigt mysigt. Och jag har saknat det lite. Vore lite roligare om min guldklump inte va så sjuk så skulle man kunna leka massor i snön. Men men.

Har tränat idag känner mig nöjd, träna igår oxå. Och imorgon om jag inte är sjuk ska jag träna step! Fan måste bli lite fit och smal någon jävla gång borde kanske satsa på att bli det till sommaren? Får se. Jag är ju rätt lat och bryter mina vad... Men jag träna ju som sagt idag ;)


S l a p p i s d a G 💜

Se här. Nu är jag här igen. Lite kul ändå att skriva av sig lite.
Idag har varit en så där slappis dag då jag varit ledig .
En kylig promenad fick det bli med min lilla guldklump och även tränat lite bodycombat. Ganska roligt faktiskt :)ska gå nästa gång oxå! Imorgon är det bodypump. Ska bli skoj! Jag som är så slö så slö. Men men.


Bjuder på en bild med från isommras. Nu är jag blääääck i huvudet 😎
Nu måste jag sova så roligare än sådär blev det Inte idag. Ögonblicken säger ifrån .. Godnatt!


RSS 2.0