When you tell the world your mine

har packat en hel del nu, Hela toan är tömd. Och mina kläder ligger i resväskor och kartonger... köket är det lite kvar i, typ 2 matlådor ;P Sen är de fan pennor överallt och datorn kvar :) de kommer nog gå bra. Jag bestämde mig för att denna kväll borde jag och Niclas sova ifrån varandra. Det är ju trots allt våran sista natt ensamma. Han kommer inte få ha kvar sitt pojkrum mer :) Och jag får inte ha min lägenhet. Så tänkte att de kanske är bäst om jag åker hem till mig efter jobbet. Och packar det sista och får sakna honom lite. Saknar ihjäl mig redan nu alltså :) ...  Känns så himla bra nu iaf. Mår så otroligt bra.... 
Niclas. Det finns ingen annan jag skulle vilja leva med förutom dig. Du är allt jag sökt efter... Imorgon är vi sambos.  k o n s t i g t. För 2 år sen ungefär. Trånade jag efter dig.. nu är du äntligen min ... Bara min . Kommer aldrig finnas ord för att beskriva dig älskling. Jag älskar Dig. Tack för att du finns snygging ! 

Nu måste jag dra mig till jobbet :) ! 

Niclas Adebjörk ♥ Miss Guerrero

Packapackapacka :D

Nu är det dax! Jag börjar arbeta vid 15, fick skjuts av Ullis igår. Mamma ullis som hon kallade sig sist ;) haha. Har kommit på att fyfan vad underbara människor det finns i världen. Helt sanslöst. Jag gillar det :) Som sagt börjar jobba vid 15 och ska försöka packa allt förutom datorn? Eller? Jag vet inte, tar nog den sist? Eller något. Vi Får se. Får ju nycklarna redan ikväll :D Helt lycklig. Fick reda på det igår efter lunchen. Sjukt kul! Så... Ja JAG ska städa som en tooook idag! Niclas är ju och fiskar , haha! fast jag tyckte han fick det när han ska flytta allt imorn helt själver. Jag börjar jobba vid 915 o kör till 1930 . Typiskt :) men då behöver jag inte slita ut min rygg iaf ;) haha... Nej nu måste jag fanimig PACKA PACKA PACKA. JAG LÄNGTAR SÅ HIMLA MYCKET !!! :D Bror , jonas o pierre var här och hämta mabels säng , så nu är det typ tomt där uppe :D Pappa ringde och sa hejdå till mig imorse oxå. Vid 8 :) Han åker iväg nu till ukraina. eller något liknande. I LOVE U DADDY ♥ ! Nej nu måste jag verkligen packa . Önska mig lycka till med allt :) 

längtan

Hallå hallå. 

Jag har ingenting att berätta mer än att jag bor i en smutsig liten kartong och vill flytta B u m s ! , Vill bara packa och sedan aldrig mer behöva se denna lägenhet. Längtar så himla mycket tills vi köper säng!! En ny härlig säng. jammy! Funderar även på att köpa bord? men jag vet inte, kanske bäst att vänta med det tills vi är inne i lägenheten. Dock har de blivit lite svårt för Linda som bor där innan att nå hyresvärden för att dom är på semester precis. Så jädra jobbigt?! vet inte riktigt hur vi ska göra? Fan måste ju även meddela sanna som ska flytta in här.. Suck. Jaja... 

Vet inte riktigt vad jag ska göra på min lediga dag? Hm. Borde städa ut garderoberna och toaletten. jaja vi får se!

ont ont :(

Happ. Nu känns att lite bättre. Har haft magknip i natt. Gjorde otroligt ont. Fast lika fort som de kom försvann det. Men de kändes ju som en evighet när man väl har det.. Jaja. Har ändå fått sova lite. Älskligen och jag såg film innan vi somna. Shutter Island , tror jag den hette. Riktigt konstig. Fast ändå väldigt bra! , man var tvungen o tänka om på slutet... Sen somna vi bums. Vaknade ganska tidigt för att niclas skulle ut o fiska. Så jag gick upp med. Fast sen när väl var borta gick jag och la mig igen , hehe. Vakna nu igen och nu måste jag gå upp. Ska börja jobba vid 13 . Undrar om de kommer komma tusen folk idag? Seriöst känns som om det kommer tusen folk varje dag. Har världens köer i kassan : P haha. Hmm... Imorn kommer syrran. S k ö n t! , då blir jag av med fälla. Orkar inte med hennes jamande. Niclas trodde hon var allvarligt sjuk och var tvungen kolla upp de på internet. Och då stod det att hon hade "hög löp" haha. Jaja...
Nu måste jag nog fixa mig lite så slipper jag stressa iväg. 
Måste upplysa er om att om 1 vecka flyttar jag ;) 

,

What did I do to deserve this? 
I didn't even get one last kiss
I need to feel your hands all over me
I need to feel you kissing me
I need to feel you holding me
I need to feel your touch 
Cause I miss your love so much

Gör mig liten, snälla ?

Happ. En ute kväll igår då , med brudarna.
Spontant vart det, alltid roligast då! Mmm.
Jag hannah elin :) Kortfattat: Platens, 
Mcdonalds, Sova hos hannah :) 
fyfan vad jag har saknat dom...
Och tack för allt , verkligen allt! Mm ♥ 



Nu sitter jag här hemma själv. Det är helt tomt och det känns så jädra konstigt alltså. Vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Har inga fler kartonger att packa i heller. Tusan. Känns som jag bor som en lus. Bara i massa skit. Plus att jag har så himla mycket ii huvudet. Så jag blir tokig. Jag ska jobba hela helgen. Och idag ska jag sitta själv och inte göra något. Känns förjävligt. Jag är förtvivlad.... 

Hm. Förtvivlad är ett ganska bra ord. 

Har en katt som löper oxå. Det blir bara för mycket ibland.
jaja. 

Ibland önskar jag nog som alla andra att man var liten igen. 
Det låter toppen. Kan någon göra mig liten? 
Finns ju verkligen ingen ork kvar. 

Jag tror jag ska gå och lägga mig i sängen för att låsas sova. 
Typiskt att de alltid ska bli såhär. 

Hade en toppen kväll igår och nu idag är allt skit!? 
Undligt hur allt kan förändras över en jävla natt. 



Sista helgen på semestern!

Nu är det verkligen riktig ångest! Åker ut till landet med älskligen idag för att bara fiska och bada :) Vi var där igår med familjen... första gången jag var där , herregud de var verkligen jätte fint! Ska ta mycket kort iaf :) ... Kommer hem imorgon iaf :) 

Hm. Sen ska jag vara kattvakt från imorn . funderar på att diska lite. De är nog bäst. 


Säng säng säng , sängstomme alltså ;)

Börjar att dra ihop sig. Ångesten blir mer påtaglig nu. Herregud. Arbeta... medans folket går på semester snart :( aja. Jag ska inte klaga jag har haft en underbar semester, dock åkte jag aldrig hem till t-by men dom kommer ju o hälsa på i augusti. Så ja, jag får ju träffa min älskade familj ändå :D ! 

Idag hämtade jag och älsklingen säng. En buckla var de visst på en knopp. men stunt samma... De blir säkert bra. åh längtar så himla mycket tills de är dax. Vill komma från min lägenhet så fort som möjligt! och såklart påbörja ett liv med min älskade :) ... 

Har dock ingen som kan köra släp. Niclas pappa kanske ska köra. Men han har ju semester då. och då känns det dumt att han ska hjälpa och skit! Stackars! a vi får se. Hoppas verkligen det löser sig!

nej nu ska jag nog fixa något o käka. Är hur hungirg som helst... 
Funderar även på att lägga upp lite bilder från winnerbäck och resan till västerås. Aja, vi får se :) !

Roliga saker :D

Okej. Mkt har hänt... Eller jag anser att det är mkt eftersom det inte händer så mkt i mitt vardagsliv mer än att jag städar och shoppar : P ! 

Iaf. 

Bilbingo testade jag på förra veckan. Seriöst. Vad kul det var ! Det borde ni testa! Jag vann oxå 400 kr och Niclas mor vann 600 kr. Så helt klart värt att köpa lotter för 100 spänn! Höll på några timmar. Men som sagt det var kul. Jag vill inte att det skulle ta slut. Plus att de vart en liten fika paus. Med korv och coca :) Mums! Testa bilbingo ! 

Winnerbäck. Jo han spelade här i Linköping med melissa Horn. Gud vad bra dom är! Verkligen ofattbart att jag insett det efter några år : P haha! Iaf. Vi var på det jag och älsklingen, plus jenny, daniel, Sofia, oskar och tedd. Satt lite utanför. Men hördes. Och sen fick jag jenny sofia och oskar in :) Skit bra! , Plus att innan satt vi ju såklart och drack lite ;) Skit mysigt. Efter Winnerbäck blev det Storan såklart ! Där vart man lite fuller... Älskligen blev väldigt full :) haha... Ja, nej. Trevligt sällskap och allt kunde inte bli bättre :) Tack för den kvällen

Power Meet. Det blev en biltripp till Västerås med Niclas kompisar. Jag Niclas och Fredrik tog en bil och de andra en annan. Kom dit vid 12 tiden och börja dricka. Somna väl runt 6 eller så. Riktigt trevlig kväll. Satt bara hemma hos Henriks syster :) Men som sagt, Jätte kul! På lördagen var det det stora power meet då. Folk börja dricka direkt de vakna. Jag klara det inte. Jag mådde piss! Så blev inget. Vi gick ner på stan. Och såg massor med bilar. Dock var älskligen så himla borta så det var inte så kul. Var tvungen att ta hand om honom. Sen var det så himla tråkigt så vi bestämde oss för att dra hem. Så jag satte mig i bilen 12 på natten och körde hem . Fredrik och Niclas var fulla som svin. Sedan somna dom :) , Klockan 03.45 Var jag i stan. Blev en omväg för mig, körde lite fel. Tror inte det tar så lång tid . Plus att vi var påväg mot Stockholm i början! Haha. Blev såklart jädrigt trött på vägen. Var tvungen att ta 5 minuters vila. Ögonen orkade inte mer. Och när vi nästan var hemma. Så blundade ögonen till. Det var väldigt läskigt. Då vaknade Niclas Och fredrik och var nog vakna tills vi var hemma :) De var skönt. Så ja. Vid 4 tiden var jag hemma. Dagen där på sov jag till 13 :) SKÖNT ! 

Söndags.
Bad fotboll och grill, hemma hos adebjörk såkalrt :) Mysigt. Jag var så himla trött så jag somna nästan i början av fotbollen. Men rätt lag vann fyfan vad glad jag blev. Börja även gråta. Plus att jag kände stor empati för Holland. Men som sagt. GRATTIS SPANIEN , NI ÄR BÄST ! :) 

Måndags
Sov ju över hos niclas. Sedan kom jag hem vid 13-14 tiden. Sen gick jag och mötte älskligen vid cloetta där våra cyklar stod. Sen hämta vi ut min mobil som har fått en hel ny diseplay :) Sen cykla vi till adriatic vid åbylund och käka pizza ;) MUMS. Sen var det bara  att cykla hem igen. Vi köpte även kortlek och spela kort på balkongen :) 


Så så har mina dagar sett ut. Jätte kul att jag får göra någonting :D , aha. öh. Jag har köpt sängstomme oxå. Eller har inte hämtat den än, men ska göra det. Så fort jag får tag i bil! Och någon som kan köra med släp! Tusan kanske aldrig kommer hitta någon ju :( .... aja. Vi får se. 

Måste packa lite skit grejer nu :) ville bara säga att jag har haft en underbar semester även om jag inte gjort mkt allas. Men skönt o ta det lite lugnt ibland :) Så nu är det iaf sistsa veckan på semestern! Börjar jobba på månadg ! :) iaf.. 

Nu ska jag börja packa lite ! PLUS att nattis kommer nu ;) haha




Kärlek på högsta nivån

Idag är det den 7:e Gissa vad det är för dag? Jo det är min och niclas dag :) 10 månader har han och jag varit ett par, fatta ? 10 månader. Det går rätt fort. Innan tyckte jag inte det verka mkt. Men nu känns det mkt... Och såklart underbart ! :) Dom bästa 10 månader alltså... 

Nu då ...

Niclas, älskling, hjärtat. Du gör allt för att få mig må bra, eller känna att jag är duktig... och kan saker. Du tror på mig. Du gör mig även bättre på saker och ting. Du lär mig mkt nytt. Sådant som jag inte visste om, vissa lite korkade saker och vissa väldigt behövliga. Du får mig att känna mig speciell. Som om jag betyder ungefär allt för dig.. Du skulle aldrig såra mig. Det vet jag... och Nu när vi ska flytta så tänker du på att båda ska gilla sakerna som passerar dörren, allt från nya möbler till gardiner och så mycket mer, du säger alltid. - Vi är två om saken nu älskling. Du har verkligen släppt in mig i ditt liv. Och så snart vi får nycklarna till våran lägenhet så har vi skapat vårat liv. Tillsammans. Jag längtar. Jag längtar så himla mycket. 

Egentligen kan jag bara kortfatta allt genom att skriva. Du gör mig lycklig. Du betyder allt för mig . Finns ingen som du. Och det är så. Du är det bästa som hänt mig ♥ Men jag vill att du ska veta vad som spinner runt i mitt huvud oxå. Vill att du ska veta hur jag känner. exakt hur jag känner. Känner för dig. Jag är inte så bra på att säga det eller visa det. Därför får du denna text av mig. 

Jag hoppas och vill och tror att vi kommer få mer månader ihop. T.o.m år. Massa år. Men Ingen kan garantera det. Men mitt hjärta säger att jag aldrig kommer lämna dig. Aldrig. 

Tack älskling för att du är den du är och gör mig till en bättre person. 
Jag älskar dig. Du är mitt liv ♥


Det är lite komiskt . Varför skriver jag det här? Ni kanske inte vill läsa min, öh. Kärleks bekännelse. Men han har läst denna sedan vi sågs. Bloggen alltså. Här står mina känslor. Allt jag känner. Jag är rätt bra på att blotta mig. Eftersom jag är sämst på det i verkligheten. Så därför.  

Lite kul - för drygt 1½ år sen så kände jag så här för dig. - Jag Kan inte skilja på om jag vill vinna dig. Jag Kan inte skilja på om jag vill va med dig. Jag Kan inte skilja på om jag vill bli av med dig .
Min känslor för dig har växt enormt mycket och som sagt. Det är inte konstigt. Du är underbar :)



Måste göras. görs inte . DISCIPLIN ZOA!

Nu är frågan. 

Power meet eller Liseberg . tror till 80 % Att Liseberg är roligast. Men jag vet inte. Känner ju inte folket vi ska med till power meet . Det är älskligen som bestämmer . Jag är bara glad över att få åka någonstanns . Älskligen håller i trådarna :) ...  Jaja. Blir nog skoj vilket som . 


Vet inte riktigt vad jag ska göra nu ? Funderar att gå upp på vinden för att rensa lite saker som ska slänga osv. Men det är tråkigt o göra det själv...  fan :( eller borde jag städa lite ? Funderar även hur man ska ta bort hyllorna från väggen ? Finns ju ingen direkt... ja jag vet inte ens hur dom sitter fast? Dom satt ju här när dom flytta in! Jaja.. får se. 

vad ska jag göra? Herregud. Jag har massor att göra och så gör jag ingenting. seriöst! Åh blir tokig på mig själv. 


Har läst igenom lite gammalt msn snack. Historiken vet ni!? Usch, gillas inte. Fick ont i magen , men finns ju massor saker där som är jätte roligt o läsa. men just detta fick mig att, ja? må piss. Ska nog ta bort det. Mmm.. Äsch


Ikväll äre Uruguay - Holland. Vilka håller jag på? vettifan. 
Kommer iaf börja tjuta ikväll tror jag? haha . Typiskt alltså. Alltid. 

Nej nu ska jag upp på vinden och hälsa på dammråttorna och vindsspöket. 
önska mig lyckatilL!



Känsliga Zoa...

Japp. 


Måste verkligen berätta om igår. Jag och niclas såg en film. alltså helt sjuk var den.. HELT SJUK. Handla om en man som var en pensionerad kirurg som ville göra en tusenfoting. Han hade gjort det av 3 hundar som dom senare. Nu tog han fast 3 personer... 2 tjejer och 1 kille. Vet ni hur dom satt fast?! Mun och röv. HELT SJUKT. Jag var nära på att spy alltså... sjukt hemskt.. och ja. eh... hade väl inte så mkt handlig mer än att den var sjuk... helt sjuk. Kommer aldrig se den igen... 

Efter det var vi tvungna att se prison break...Sista avsnittet. Då fick man annat och tänka på men den var ju oxå hemsk.. inte sjuk hemsk men hemsk. Jag börja gråta... :/ buhu... 

När vi väl skulle sova så var det så himla varmt så jag och niclas ställde oss på balkongen och bara stod där. Sen när vi kom in igen så drog vi sängen så den hamna precis under fläkten. Har en såndär lampfläkt. Sen fick jag för mig att den kunde ramla ner och kapa av hans ben.. Eh. Tror jag fick den tanken av att jag sett den där sjuka filmen :P Brukar inte tänka så annars.. Så vi drog den så fläkten kom lite mer åt sidan.. haha... Sen slutligen somna vi...

En annan sak jag böla över var att Brasilien åkte ur Vm :( , vet inte riktigt varför jag grät. Men jag hade verkligen velat se dom spela i finalen... Sen  gjorde det ont att se att dom åkte ut, alltså de betyder verkligen mkt för alla att vara med... Jag förstår inte... Grät nog när alla åkte ur...  Så himla jobbigt att se dom vara så ledsna. herregud. Plus att nu känns det som om holland och tyskland kommer slås om att bli världsmästare...  Och jag gillar inte ens dom lagen.. usch. Hatar dom som slog ut Brasilien. Kommer inte ihåg vem som slog ut dom, holland? ahah... men ändå. Tyskland eller holland var dte, holland tror jag... USCH på er. 
jaja... 

Får se om jag gråter när spanien åker ut. KOmmer jag säkert göra... för de är väl dom man gillar mest av dom som är kvar... tror jag... äsch nu ska jag sluta skriva fotboll... 

måste göra något vettigareeeee.... 
finns säkert massor som jag måste göra.. som jag inte gör :P 
hmm... .

ska snart träna som sagt. Så måste packa väskan...

Bättre sent än aldrig !

Just det.
Efter en hårdkväll sitter vi i bilen och ska precis vända bilen hemåt och ser detta.... Detta representerar en helg med midsommar firande i Skebohov. Då ser det ut såhär  :

Höll på att dö av skratt när jag såg detta ;) HAHA KLOCKRENT! 

Och vilken klockren kväll :) gillart!

Mycket saker i huvudet nu

Herregud, värme värme värme. Tror smälter snart haha...  Ber så mkt om ursäkt för att jag inte är ute i solen, men inte så roligt att vara där ute helt själv... Har lite andra saker för mig iofs. 

Har kollat mkt på utbildningar. Som jag kanske vill gå. KANSKE. Jag vet ingenting verkligen, vad man vill bli eller vad jag vill göra med mitt liv? Det enda jag vet är att jag vill leva med min älskling Niclas ♥ hehe. Iaf... Som sagt . Kollat på massor och funderar verkligen över om jag vill plugga omvårdnadsprogrammet? vill jag verkligen det? 3 terminer ska jag gå, och utan mina underbara vänner som jag hade i skolan? Sjukt o gå om typ gymnasiet. Känns som det. Fast detta är ju komvux som ni kanske förstår? ... hade inte jag gjort. hehe. Sen kom jag även in på Matte B. Det var ju det jag ville läsa egentligen. Först... Eller det vill jag fortfarande. Så det ska jag inte tacka nej till. Tror inte jag kommer läsa omvård. Känns så jädrans inte mig. Jag nej.. jag , jag vet inte? Försökt att fråga mamma och råd och mabel. Dom säger att jag kan försöka förtsa terminen och gillar jag det inte så slutar jag... Skulle kunna göra så. Men jag vet inte... Fan.

Måste nog ringa pappa och fråga lite. Fan,... baaaajs.

Jaja. Något annat som är bra är att jag och niclas hittat våra sängar vi vill ha :) Från Ikea. Tänkte köpa några sängar för ungefär 1500 kr var. Men kom på att bättre o köpa rejäla sängar så dom håller... Så det blir 4200 kr sängen . Så blir nog bra...  Fanns ett komplett pris oxå, med våran sängstomme. Men då fick vi inte våran bäddmadrass med.. utan en billigskit för 600 kr. Det vill vi abslut inte ha... Så a. Nu är säng klart iaf :) så blir att införskaffa dom när vi flyttar :) 

Mkt i mitt huvud nu. fyfan. 

Prata nyss med pappsen. Han tyckte jag skulle fortsätta att jobba. Och isåfall bara läsa Matte B . Och tänka lite på vad jag vill göra... Så ja jag får se. Blir nog inget omvårdnadsprogram. 

jaja.. Träning vid 17. Dax nu alltså... Så nu ska jag.. öh städa lite... 
får inte träffa min älskling förens vid 18 :( aja... som sagt ska ju träna o de måste faktiskt göras... 
så vi ses.... måste tänka vidare p åvad jag vill...

Love is in the air

Vet inte. Lyssnar på en såndära låt som får en att bli sådär mer kär... 
Jag funderar så mkt på älsklingen. Hur jag skulle vara nu om han hade valt att inte bli tillsammans med mig? Vad hade de blivit av mig då? Jag hade ju troligtvis fortsatt att festa..  Hm.. 

Jag känner mig så otroligt lycklig. Känner mig helt... Ja jag vet inte. 


Han får mig att må bra, verkligen må bra. Han har även fått mig att gå utan smink.. :P dock gör jag absolut inte de på festet ;) haha.. .Smink is verryyy goood :D 

Hm. 
Ska strax möta upp honom , sen ska vi gå tillsammans till systembolaget. Funderar att köpa vin, 3 små apor kanske ;) ?! Haha, emma hade de vinet de va riktigt gott ändå...  Hm vi får se :) Ska se fotbollen oxå :D NAJS. Hoppas verkligen Brasilien går vidare... fan om dom inte gör det... kommer kännas konstigt då.. :P ahaha... Ofta jag är känslig när de gäller fotboll? men ändå :) de är ju brasilien! 


en annan sak... Jag älskar min Niclas Adebjörk. FInns igen på jorden som betyder så mkt som han <3

Tisdag - Torsdag - Fredag

Hallå! 

Mari var ju här från tisdag-torsdag. Underbart. Hade otroligt trevligt. Gick till stan både tisdag och onsdag. Shoppade lite och kollade runt :) ! Åt ming-buffe , mums var det :D ! Gick vi runt lite till. Hon fick möta niclas för första gången. Hon tyckte han var bra :) De glädjer mig.. för det tycker jag oxå ;) ( - Puss älskling, love u ! ) På kvällen blev det kortspel. Skitgubbe till neger och president :) , asskoj! Var sjukt längesen man körde sånt. Sen somnade vi skönt. I onsdags blev det bio. Mari , snälla sötnosen. Bjöd mig :) Såg på 3:e twilight filmen. Stavas det så? Riktigt bra alltså. Mkt mkt mkt bra. Niclas som inte sett tvåan gillade iaf trean :) Sen gick vi 3 hem... tror vi sa att vi skulle spela kort. Men när vi väl var hemma så orkade ingen, riktigt trötta alltså. Jag hade t.o.m sovit under dagen. JUST DET. Mari shoppade 7-8 böcker slutade med att jag oxå köpte en bok. De var därför jag somna för när jag läste så somna jag :P Haha... Igår åkte hon hem :( Vi gjorde lite tacos. Jätte gott och så satt vi på balkongen och prata... Mkt skönt och prata ut. tror hon tycker det oxå. Igår följde jag henne till stationen.. Tråkigt att hon skulle åka :( Vi sa hejdå. O så såg jag henne vinkandes från tåget. Happ... 

Jag gick till hemköp för att köpa disktrasor. Emma klagade på min äckliga när hon var här ;) haha . Jag hade oxå klagat på den.. så nu gav jag mig fan på att jag skulle fixa nya. Sen åkte jag hem.. 
Niclas kom hem ungefär kl 1714. Äntligen. Jag är verkligen så otroligt kär... verkligen. 


Happ.. Sen såg vi Wallander - Vittnet. Riktigt bra! Se den! Sen klockan 2130 så fick jag för mig att jag ville att vi skulle gå ut och gå. Älskligen tvekade lite... Men så var det på med kläder och gå :) Vi var ute i en hel timme.. Riktigt skoj och mysigt. Kvällspromenad med den man älskar , underbart ! När vi kom hem blev det såklart dusch och sova, så haft en underbar dag! 


Idag är det iaf fest i björka. De ligger utanför Kisa. Jag skulle dit, niclas skulle dit, petra skulle dit. Men de vart så krångligt. Skjuts och missförstånd. Jag ville inte förstöra för någon... absolut inte. Och genom det så bestämde jag mig nästan för att skita i att gå ut alls.. så ingen behöver bli så himla besviken på mig..  

Jag kanske är tråkig. Förlåt... Äsch. Nu ska inte stämingen vara sådan!  

Jag är glad... önskar bara allt hade gått förbi lite smärtfritt. Men jaja.... Nu ska jag gå och göra något :P Heddå

RSS 2.0