Done with you!

Händelserik dag. Jag har gjort typ alla husmors-sysslor man kan göra.

•tvätta
•dammsuga
•bäddat sängen
•lagat god mat
•damm torkat
•tagit friskluft
•skrivit klart viktigt papper
Ja typ det.
Just det!
•vikt kläder!

Yes fan va duktig jag är! Vad har jag gjort mer då. Sett lite på Björn bröder! Så fin film och så fina låtar haha. Tog en promenix i vår vädret med lille brorsan och N och såklart mig guldklump❤ så himla fin dag det har varit.

Har även fixat så jag har ett nytt namn! ELENA GUERRERO! Har dock kvar mitt namn j*a*u* men är som mellan namn istället. Så ja. Känns underligt men äntligen slipper jag rätta alla människor! Yeah, done with that! Dock måste jag hitta en ny signatur? Äh De löser sig...

Nu måste jag sova lite, har inte sovit något idag! Så är nog dags nu, jobb kallar 6-16 imorgon. Inte alls lockande...


Skepp kommer lastat med snarkningar

Helt fantastiskt. Efter 9 timmars kvälls jobb, alltså 12-21 så kom jag äntligen hem. Riktigt bra kväll ändå. Halv mycket folk och annonsvarorna gick åt kan man säga. Idag var nog den enda riktiga dagen på 3 veckor jag äntligen mådde bra?! Hur är det möjligt. Börjar allt vända nu? Kan jag ha en sån tur? Jag som bara har haft bad luck!? Yeyeee. Efter jobb blev det 28 min löptur. Är det bra? Bra för att vara mig! Ska bli en vana och börjar springa alltså. Ska bara köpa mina dojooor :) längtar! Köper dom imorgon tror jag! Kl 1600 . Aoo jag får se :) nu ska jag försöka sova lite. Levis somna på en gång. Han ligger och snarkar. N min älskling gjorde det samma och nu ligger han oxå oxh snarkar! Ögonen och ben är faktiskt lite trötta hos mig med eller väldigt trötta... Eller innan ska jag kolla lite tattoos . Är sjukt sugen ! Så jävla snyggt äreeeee . Förrsten. Såg debatt förut. Rätt jävla intressant och roligt. Nu blir det tattooooos innan ögonen Stängs av en lavin med sömn... Eller något?

t a t t o o f r å g e t e c k e n


Ignore the bad and the good will soon come
Don't think second best, be number one
Spread some love, don't give to receive
Strive to be happy and live to believe

sometimes its a game of give and take
its easy to break
but hold on and wait
have a little faith and you will see
all i'snt fake

you're the one that rules your world

hemsk dag imorgon

Jag tror jag är ensam om att tycka om att springa i regn. Det regna idag när jag jobba. Det enda jag tänkte på var om jag fick gå hem och kunde gå ut och springa av mig lite. Rensa luften så att säga. Fast i skallen. 

Imorgon kommer det svida hårt i mig. Jag ska köpa däck! Vilket rent helvete?! Kan inte tänka mig något sämre än att lägga ut mina fina ihop tjänade pengar på något som ett jävla däck, eller förfan 4 däck. Fytusan. Det är ju totalt världelöst. Herregud. Jag tror jag spyr. Varför finns det ingen lag på att tjejer får köpa bindor och smink medanas killar får köpa bildelar, tillbehör!? Så geniallt! så otroligt clever jag är. Topppen på berget är att jag ska göra en linskoll med mina ögon har inte kollats på kanske 5-8 år. Så lika bra att slänga pengar på det med.Men det är ju ändå lite bra för det handlar ju om mig :) 


Nej nu måste jag sova. Mår piss

SNURR-STOPP-SNURR-STOPP

Det gör lite sådär ont i hjärtat när livet stannar till och man förstår saker och ting. Typ Som att jorden slutar snurra. Dagar o nätter blir sjuukt långa och allt blir så bedrövligt jobbigt, som i jävla helvetes äckligt jobbigt. Fan. Ibland vill man bara skrika ut o be människor förstå vad man går igenom. Alltså inte känna samma smärta men så dom bara kan förstå lite och kunna visa lite att dom bryr sig. Iaf dom man berättar för. Eller något. Är jag självisk när jag tänker så? Jag skulle ha förstått och brytt mig. Det är ju hela grejen med vänskap, eller har jag fått allt helt från bakfoten?! Jorden, den där jorden har börjat snurra lite hackigt men den snurrar lite iaf. Jag börjar må bättre i kroppen men sämre i huvudet. Alltså ju mer jag tänker på det. Jag vill egentligen bara gråta tills någon säger till mig att okej. Vi gör som du vill. Men sen är det ju de där, jag är ju inte 5-10-16-20 längre utan 23 och det jag vill gå inte be om. Utan jag måste finna mig i att jag måste vänta tills... Ja. Tills de blir så. Kan inte skriva för mycket här. De närmaste vet eller snaraste får vet snart. Gud vad jag är bortskämd. Men de är Inte mitt fel, utan mina kära föräldrar, puss på er:) iaf. De här kommer ta tid innan de försvinner bort från mitt huvud, ge mig ett år. Så kommer jag troligtvis glömma. Jag hoppas det iaf, eller hellre så önskar jag mer än något annat att jag har annat o tänka på då. Idag kommer min fina Mari. Så skönt att få tänka på annat o bara få vara med någon som känner mig. Äntligen. Jag kan slå vad om 100 kr att hon är den som kommer bry sig mest av alla jag kommer berätta för. Hon är sån, jätte gullig underbar :) Heeelt gorgeous . Nu måste jag ringa Mammi på uppdatering . Hon måste checka av allt på sin lilla lista så jag inte blir sjuk:) tjatig men va fan . Hon bryr sig som alla mammor gör . Det är bara låta dom hållas. Love you ma! <3

I can tell

Hallå i blåbärs stugan! Eller inte? Evigheter sen jag blogga. En sen. Spelar ju ingen roll. Iaf. Inget vettigt har hänt mer än att min bebis Levis är 1 år och hur trotsig som helst. Men ändå den finaste lilla guldklump jag någonsin kommer ha :) Nyss bråka vi som fan. Tillslut måste man ju visa vem som bestämmer och jag la ner honom på rygg. Nu ligger han och sover så fint brevid mig :)
i måndags var vi hos petra i norrköping, mkt trevligt. Åt världens nyttigaste mat typ. Kyckling sallad champisar bulgur o någon sås då. Men de va jätte gott. De roligaste var när Frida kom och dom skulle kolla trailern på datorn till TITANIC 3D och petra ba: Men det är ju ingen 3D ? Jag dog av garv. Hur kul som helst fan. Hon trodde man skulle få se i 3D på datorn eller på trailern med, haha dumsnut. Nejdå. Hon försvara sig med att jag har ju aldrig sett bio på 3D. Så okej. Jag ska sluta garva tänkte jag. Men min onda jävel på andra sidan axeln buttra lite o tänkte Inte ens jag är så dum o tror de går o se trailern i 3D. Hihihih va jätte kul iaf.
Just nu ligger jag i sängen med laptopen och N sitter vid datorn. Men vi är vi vårat 3e rum båda två och levis ligger här oxå. Skönt o vara nära honom. Alltså N. Han har varit med sin bästa killkompis. ja killar har tydligen en bästa killkompis. eller så säger jag att han är det för N är helt lycklig när han är här och jag vet att H känner likadant, LÖÖVVVVVEE. Dom har sjuk kul tillsammans iaf. I can tell. Iaf, när dom umgås så drar jag mig undan. Låter dom ta hela lägenheten. ta den bara. Men min hund får ingen ta! äh dom är nog glada när dom slipper levis :) 

Ja.. de va nog allt jag hade på hjärtat. Jag mår piss, förövrigt. Eller nu mår jag ändå lite bättre. Har sovit lite. Men min kropp är inte som den ska. Så sjukt att man vet hur man fungerar eller man tror det och sedan en dag så förändras det. Ont här och där och värk och ja allt du kan tänka dig. Eller nej, nu låter de som jag lider men de gör jag ju inte, inte så mkt lixom. Nej ska försöka göra så värken försvinner med lite alvedon, ipren osv... 

Kan mat kan hjälpa ? ;) Hjälper alltid. Heeeeddååå

RSS 2.0