WOHO !



Gerard Butler Är så jävla bra skådis ! :D Gillar har grymt mkt alltså ! 

Jaja. Idag har jag kollat alla affärer , eller dom affärerna som intresserar mig. Iaf. Hittade en Jeans jacka som jag inte vet riktigt om jag ska ha, en vanlig tröja, en present till älskling, alkoläsk :D och öh? ja jag vet inte, jo ett par tights :) skit najsiga har inte testat dom än, men ska göra de snart :) 


Ja. Snart äre träning. Kommre bli najs. Förhoppningsvis. Älskar stripaerobic så :D 


Nu ska jag dra PUSSOHEJ!

H a p p Y

Så jädrans typsikt hade skrivit massor. Och nu försvann det :) 
Jaja. 


Min vecka har bestått av:

MåndagLedig, tränade och inte gjort ett piss tror jag?
Tisdag: Jobbade från 10.30-16.30 och tänkte
sedan ta cyklen till träningen, men cykeln paja
så det blev ingen träning för mig...
Jag gick och fikade med min snygging ♥
Senare åkte jag hem till Hänäbänänah och
mätti vi spelade tennis :) riktigt skoj!!

Onsdag: Jag tog en springtur innan jag och älskling skulle käka i stan. Sedan mötte jag upp hänäbänänah och mättih möttes i ikano och köpte lite kleeder :) riktigt skoj. Sen skulle jag jobba mellan 16.00-20.30 , sen blev det att möta upp älskling och åka hem och mysa :)
Torsdag: Idag träning, mitt älsklingspass. Nämligen Stripaerobic :D ÄLSKAR! Kanske blir en tripp in mot stan oxå. Vill så gärna shoppa med älsklingen men han är så upptagen med sitt jobb :( så får se om jag åkte o köper kläder själv :)
Fredag: Blir att jobba änsålänge 16.00-20.00
Lördag: Jobb 13.00-22.15
Söndag:
Jobb typ. 09.30-18.00


I onsdags lämnade jag även in min kamera som varit trasig i typ massa månader! Så nu tar de yttligare 2-3 veckor innan den är klar :( men men. Kostar mig 100 kr oxå! Bättre det. Tack emil för att du bad mig ta försäkring på skiten :) 

Imorn äre valborg. Då bllire fest. ELler? jag vet inte ens vart jag ska ? jag vill vara med Niclas. men han vill nog inte vara med mig :( buhu.. Vi får se hur det blir :) 

Nu måste jag fixa till mig lite känner jag. Puss&hej :) ! 


S O L : D

Okej. Nu har jag inte skrivit på ett tag igen. ORSAKEN : Jag har jobbat :) Har jobbat en hel vecka i streck nu, väldigt väldigt ovanligt :) Helgen gick väldigt fort o jobba i fredags, lördags och söndags. Skönt som tusan. Dock var de inte så mkt folk. Men men ... 

Har inte hunnit göra så mkt eftersom jag hade hästpass lördag och söndag :) Men mig gör det inget, ni vet, money money money ;) nevars . är typ  fattig ! jaja Igår efter stänging cykla jag till rese och tog bussen. För jag orkade inte cykla ända hem till älskling :) haha. Latis var jag... 

men de blir de ändring på nu. Ska träna klockan 1200. blir ett pass som heter 20 20 20. De är typ 20 minuter step. 20 min´styrka och 20 min ? .. eh jag kommer faktiskt inte ihåg :P Har aldrig kört det så nu äre väl dax. Sen blire duschning. Och klockan 1615 ska jag in till stan för att gå lite med syrran. Och sen blir det kanske att jag och niclas följer med och käkar där... Mm Vi får se :)


Världens bästa väder ute. Nämligen SOL :) Gött som tusan alltså . jaja...

Nu har jag faktiskt inget mer att skriva. Funderar på att göra om min Blogg. Men  måste ha ltie nyare kort känner jag. Jag ser inte ut sådär som på bilderna längre... Där var man söt :) jaja.. Vi får se hur de blir med den saken. 

HEJDÅ ♥

Jag är så himla duktig och kär :D

Tjeeenare :) ! 

Vet ni vad? jag sov aldrig själv igår :) Min älskling loggade ut ur msn och jag fick inte ens säga hejdå . Blev jätte ledsen.. Sen efter ungefär 20 minuter kommer någon in i min lägenhet. Gissa om jag vart rädd. Trodde aldrig han skulle komma så sent på natten :) Gud vad glad jag blev. Jag slapp sova själv och fick sova med världens bästa kille, jag bara älskar honom ♥ Iaf. Vi låg och prata osådär Sen somna vi båda två :) ! 

Imorse så var vi båda superduper trötta. Fast min kropp var jätte pigg medans ögonen bara ville sova. Men jag bara låg kvar i sängen medans älsklingen var tvungen o hoppa upp och duscha och dra till jobbet. Jag fick 2 hejdå pussar tror jag. Sen smällde han igen dörren :) Sedan somna jag såklart om :D ! 

Klockan 10 vakna jag och tänkte att jag måste göra massor idag. Så jag börja plocka osådär, sen fixade jag mina långa naglar ;) haha.. Blev inte så bra. Men ja, stuntsamma :)  Sen har jag tvättat massor, 4 tvättar , asjobbigt ! Fast man blir så himla glad efteråt. När alla kläder är rena igen :D ! hihi. Eh.. Sen lagade jag till min kyckling jag hade. Gjorde både i ugnen och stekte. Duktiga mig! 

Vill ni veta en annan grej?!
Igår rensa jag ur min garderob! och slängde 4 påsar med kläder. Det tog lite i hjärtat o slänga sina älsklings jeans ♥ Men dom var för slitna så de gick fan inte... Får hitta några andra jeans. Slängde även 4 par tröjor. Resten var nog linnen och massa jeans och byxor. Men dom gillade jag inte och använde aldrig så de gjorde inget :)
Nej nu måste jag och kolla mig i spegelen och fixa till mig lite till. Sista touchen räknas alltid :) Som sagt så ska jag träffa niclas vid rese, känns bra! För kommer inte träffa honom på 4 timmar annars. Känns sorgligt så måste träffa honom en snabbis ! 

BESOS

Förkrossande !

Är så himla förbannad. 

Har någon läst aftonbladet om att Arne och Gunnel inte får bo ihop. Dock finns det säkert bra förklaringar, men när två personer älskar varandra så ska dom väl få kunna bo ihop eller ? När de så gärna vill det. Man kanske kan fixa typ att någon kommer hem till dom och ser till dom om de ska vara så viktigt ? De är väl fortfarande människor och har egen rätt till saker och ting ?

Det jag blir mest rörd över var detta som Arne sa;
Det kan ta lång tid att få något boende nära Gunnel. Vi kanske hinner dö båda två... "

Herregud. Blir ju tårögd!? Usch! Fan. 

Fan dom är fortfarande människor även om de är gamla! 
Nej usch. Hoppas verkligen någon gör något åt saken ! 

Skakande att kommunen kan bestämma deras sista tid tillsammans! 
Det är sjukt!



Gott i gott gott !

Kinderägg är så himla gott :) köpt 3 st.
Bara så alla vet menar jag , ... 


Trodde jag skulle få sova ihop med
snyggingen men än en gång blev man total lurad ! 

Typiskt ! 

God Natt !

Ge mig en ny garderob ?!

Hallå hallå.

Nu var det väl 4 dagar sen jag skrev något? eller något sånt. Iaf. Har jobbat varje dag och jag är hur sliten som helst. Dock har jag inte tränat på hela veckan och det känns rätt deppigt ! Dock har jag tänkt o träna i två dagar men första dagen hade jag väldigt ont i foten. Hade gått en heldag på jobbet och har lite problem med min kula på foten : P gör riktigt ajaj ont! Såå de blev att vila lite. Sen igår fick jag jobba istället... så ja. Så är det ibland. Idag börjar jag vid 17 och kör ända till 2215. Känns sådär va ! Men men får gå! jobbar imorn och hela helgen. Men men . Money money money ;) ! 

Vad händer innan 17 då? ja du jag vet inte. Ska försöka få ordning på min garderob och sen funderar jag på att slänga lite kläder. känns dumt o ha massa skit liggandes ? eller ? de är svårt o slänga kläder : P . Jaja. Sen ska jag väl göra något som kallas för mat. Magen behöver nog sånt då och då om dagen :) 


har även funderat över att slänga lite grejer jag fått av en person. Har fått ganska mkt. Vill inte ha kvar sånna saker och behöva o tänka på hur de var osådär. Minnen ni vet ? Sånt är jobbigt. Blir bara så arg... Jaja. Vi får se hur de blir med den saken... 

ska även ringa till en snubbe och fråga om lägenheter. Måste fan flytta nu. Tackade nej till lägenheten vid lazerdoom. Inte min smak.. Men niclas tyckte den var helt okej :) Men nah. Vi måste ha det lite bättre :) och något vi trivs med... längtar redan tills jag får bo med min älskling :) vore underbart ! 

Måste skicka en hälsning till min älskling. Jo de jag vill säga är att många killar hade nog inte stått ut med mig. Men du finns alltid där.. Vare sig jag är glad eller ledsen. Vi bråkade ganska mycket i början men nu är det slut med det. Tror inte vi bråkat på några veckor och det är ganska mkt ;) Har nog tagit dig för givet. Och nu ska jag var uppriktig .. Du är så himla viktig för mig.. Du är en underbar människa som jag alltid vill ha i mitt liv. Du är kärleksfull och omtänksam. Snart har vi varit tillsammans i 8 månader. Och vi har haft våra kriser men vem har inte det ? Men de är slut med dom . Jag älskar dig och jag skulle nog inte klara mig utan dig... Du är en del av mitt liv älskling. Trodde aldrig jag skulle kunna älska någon så mkt som jag älskar dig.. Du är det finaste i mitt liv och du ska veta att jag är lycklig av att få vara med dig... Zoa ♥ Nirre . Älskar dig.

En annan jag älskar är min syster. Måste träffa henne snart. Saknar henne starkt. Måste prata med henne om allt som finns i mitt huvud så hon kan klara ut det åt mig.. hon har ju gått igenom samma sak som jag så... vi får se. Hoppas på lite hjälp. 

En annan sak. Jo. fick reda på att jag är den enda som har tidig semester av dom jag umågs med. Känns lite ledsamt :( Hade förväntat mig att iaf anton hade sen :( men inte. Jag och anton snacka på skype idag. Eller han iaf.. min mic fungerade inte :) haha. Jag skrev han prata :) Saknar han enromt mkt.. Nu kommer han inte förens 15 maj om jag inte minns helt fel. Dumma vulkan :( Jaja. Vi ses när vi ses vännen :) Du är saknad . fast de kommer du inte vara när du kommer tillbaka ;) haha.. SYNS SNART ANTON DIN TÖNT <3


Jaja. Nu måste jag fortsätta med att fixa min garderob. Och ringa till gubben :) HEDDÅ !

PS. Annica det funka !!! ;) WooooHO !



iväntanpåettsamtal

Idag vaknade jag tidigt med älsklingen. Mysigt med frukost ihop. Dock blev det lite stressigt där som alltid :P haha. Sen drog vi till jobbet båda två. Så idag har jag alltså arbetat. Blev en glass med Carlisen med. Trevligt :) Ja, sen åkte jag hem. Slutade vid 15. Kom väl hem runt 16. Usch jag är helt trött i huvudet. Jag måste beställa nya linser, typiskt att jag tappade den ena som jag behövde. Hade bara en vänster kvar.. och tappade såklart höger. Menmen. Ska lägga mig ett tag. Kroppen känns tung och sliten idag... hehe. Ska invänta älsklingen oxå... :) Han slutar vid 17. så snart ringer han mig förhoppningsvis. Nu ska jag lägga mig i sängen och vila lite. De behöver jag.. Natti!

Skön dag!

Igår var det premiär för grillning ;) De var underbart gott ! Min älskling hade gjort iodning sallad och potatis som jag skulle äta medans han skulle äta potatissallad :D haha. Blev ju grill hos hännabänäna. Riktgit najsigt. Efter det blev det cider och guitar hero. Eller hur de stavas. Riktigt skoj. Många vart lite fulla ;) haha... Klockan 1 fick vi skjuts av graje ... gött :) 
Idag så har jag jobbat. Innan det var jag och älsklingen o kolla på en lägenhet brevid oss, en 2,a Men den var ungefär lika ofräsch som min fast med ett rum till.. och na, de vill jag inte ha. Så måste ringa o säga att nej tack. + att jag ska nog säga upp min lägenhet. Orkar inte bo här mer... Måste hitta fräschare...  Jaja, Sen gjorde jag lite mat medans älsklingen var i stan en stund. Sen åt vi ute på balkongen och sedan tog vi cykeln och gick lite runt stångån. Riktigt mysigt... Sen som sagt fick jag gå o jobba. Och snodde cyklen med mig :) hehe... Ne nu ska jag se fikm tänkte jag, ska upp o jobba klockan 9 imorn. Så måste vila mig lite med film. Sen kommer min snygging och nattar mig :) Godnatt!

Haappp

Hallå.
Nu har det hänt grejor. Jag har fått min nya spis, en sprillans ny spis. Hehe... Sen har jag blivit erbjuden 2 2er. Lägenheter alltså... En i tannefors o den andra i övre vasastan. Dock.. blir det nog knakse o tacka nej till den i vasastan för att de blir så mkt onödigt krångel. Men vi får väl se vart jag hamnar tillslut. Inatt sov jag hemma med 3 katter. Shit alltså vad dom har levt helvete..  och nu när inte jag sover så sover dom så sött. Imorn äre partay hos Lina hon fyller 25 så de blir najs! Blir lite förfest och sen blire o dra till henne. Måste köpa något linne o ha kanske ? a vi får se.
Nu ska jag inte skriva så mkt mer. Hejdå :)

flyttning ?

Hallå!
Min syster har dragit till cypern med hennes pojkvän och hans familj så nu har jag 3 katter i min 1a. Känns bra. En annan sak. Så har jag blivit erbjuden en 2a. Så ska gå och kolla på den den 15 april. Dock har jag 3 månaders uppsägningstid på denna lägenhet. Men vi får se om de går att lösa? Har iaf hittat en som vill kolla in min lägenhet nu på måndag. Men men jag tror jag vill flytta.. Dock vill jag att niclas flyttar med mig. Även om han är pengalös. Vi får se hur han ställer sig till det...Fattar ni, kolla på gamla bilder nyss. Jag var nog redan kär i niclas första gången jag och han strula? det är väl fan inte klokt hur fort jag blev kär i han ? Fattar nada. Men men. Han tog mig med en storm. Eller vad man brukar säga... Idag är det iaf 7 månader. Och jag har knappt pussat honom. Känner mig ensam :( ...vet inte vad jag ska göra heller. Niclas är med sin kusin som är på besök. vill inte störa dom... så får väl sitta här i min lilla 1a och bara vara. Äsch. Nu ska jag dra mig...Hejdå .

Pussbrist vareja!

Gokväll !
Kom hem från jobbet för ett tag sen . Jag cykla ju och såklart skulle de regna. Typiskt. Jaja... De gick fort och bra hem så de gjorde väl inte så mkt ändå. Köpte med en chocklad kaka och en tidning hem. SÅKLART är det den tidningen jag redan läst. Fan... Har verkligen läst varje liten text som finns i den tidningen och ändå kommer jag inte ihåg vad de var för bild på framsida. Tusan. Jaja... Så de var väl bara att lägga ifrån sig tidningen o göra något annat. Som tur ringde matti nu och vi ska åka och hämta hannahbannana... I kisa. Jag fick följa med för jag har så tråkigt... En annan grej. Niclas är ju full iskogen med sin familj. utan mig :(. Saknar honom så mkt alltså. tomt utan honom... Jag tror jag börjar bli mörkrädd. Jaja...
Ville bara säga det. 


Testaade om de gick och lägga in bilder från mobilen till datorn. Men icke då! dom bilderna som är så himla söta på mig och min älskling :) haha.
Nej nu måste jag fixa mig lite. För snart kommer taxi-mättiii ;) . 
Hejochhå. Hejdå :) !

Allt och inget

Hallå Hallå.
Ett tag sen jag skrev nu. Min uppdatering är rätt usel men stuntsamma. Pappa var här i några dagar. De var underbart. Jag har saknat honom. Sen åkte han ju tillbaka och de vart tomt i hjärtat. Nu inväntar jag att mamma ska komma hit. Vore underbart ... Jaja. Påsk vare nu ja. Åt påskmat igår. riktgit najs. Sen åkte jag iväg till hannahbannana... blev såklart dricka och sen utgång. Inte så roligt ute. men helt okej. Sen hem käka pizza. Som alltid. Niclas åkte tidigt idag han skulle åka till sin mormor. Jag ville följa med men jag jobba :( Jag hoppas han kommer hem imorn. Annars dör jag av pussbrist. Jag lovar. Jaja... Vi bråka igår. Och de sluta med att jag aldrig kan vara arg på han. Tusan... han är för söt... och jag är för snäll. Jaja.. Jag älskar honom verkligen. AV HEEELA MITT HEART ! ... Snart kommer syrran och lämnar katterna hon ska bara till cypern med jonas familj en vecka. Jag är inte allas avis. Jädra dom alltså.... jag ska med dra iväg snart ! , hänka ? heeh... Sista minuten , GEMIG!
Nej... Nu ska jag sluta skriva. Förresten. Sådär ser jag ut nu. Eller för 2 veckor sen. Tror jag ser ut sådär iaf ;/ Not good. men stunt samma. Palla bry sig... Blir man ful på kort så äre faktiskt så man ser ut. Fulis :) Bara o leva med det... na. Nu ska jag snart fixa mig.. lite.... och längta tills imorn. Då jag får träffa min snygging... Hejdå BESOS !

RSS 2.0